icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
10. feb 2016

Baby, včera či kedy ste sem dávali vecičky do pôrodnice.. A ja mám dilemu, asi poberiem všetko 😀

stanka2612
10. feb 2016

@gabuchah boze aj ti zavidim,ze si uz tak blizko k porodu ja sa uz na maleho neviem dockat...

stanka2612
10. feb 2016

@gabuchah krasne vsetko 🙂 ale ruzovo biele bodkovane je top 😀

mata0312
autor
10. feb 2016

@gabuchah naozaj sa ti zmensilo 😀 jooj a mne sa nechce 😀 jee mas meniny? Tak vsetko len to naj naj naj a najma zdravicko tebe aj malickej

gabuchah
10. feb 2016

@stanka2612 ja ľúbim bodky 🙂 to mám ako prve nachystané, kamaratka mi doniesla po malej ani nepoužité 🙂 a včera mi prišlo to šedé s azteckymi vzormi či indianskymi 🙂
No zmenila som dátum na ten február a hneď mi to skočilo na 16 dní či koľko, tak snáď za týždeň, dva bude malá vonku... Tiež sa uzatvára neviem dočkať, brzdia má iba povinnosti ku malým a vyšetrenia...
Veď aj tebe sa to kráti 🙂 a uz cvičíš balonikom?

lenka669
10. feb 2016

@gabuchah tie ruzove teplacky s botkami su nadherne 🙂

misska22
10. feb 2016

@gabuchah ahoj hej ja som sa pýtala že čo beriete do pôrodnice aj ja mám pre malú zbalenú tašku vecí nech si sestrička čo ju bude obliekať vyberie 🙂

mata0312
autor
10. feb 2016

@gabuchah aj ja.mam taku bodkovanu supravku 😀 som zatazena na saticky 😀 to asi pri.tolkych chalanoch konecne 😉 par nasich kuskov 😀 bo mam oblecenia ako.pre styri.mimi 😀

gabuchah
10. feb 2016

@mata0312 ďakujem maťka 🙂
😘
Zmenilo... Ale iba kým som ležala 😀 myslím že malá bude čarodejnička, čaruje mi s bruchom bo už zasadnutia sa zvacsilo... Nechápem tomu, aké je to tak... Neviete meno nejakej dobrej čarodejnice? Tá naša stále bez mena 😀

mata0312
autor
10. feb 2016

@gabuchah fakt.este nemate meno? 😀 aspon nejaku predtuchu mena ci? My sme najskor.chceli Mia ale nakoniec som zmenila 😀

18lula4
10. feb 2016

@gabuchah napiste si mena na papierik a vylosuj 😀

stanka2612
10. feb 2016

@gabuchah este nie,doki sa stale nevyjadril,ako pojdem rodit a este uvidim co mi buduci tyzden povedia v nemocke a podla toho buduci tyzden uz zacnem 🙂 aj caj zacnem pit 🙂

stanka2612
10. feb 2016

@gabuchah mam znamu ktora vesti a vola sa Anežka

stanka2612
10. feb 2016

@mata0312 preco ja nemozem mat dievca?????? Nadhera 🙂

1234lubka
10. feb 2016

@stanka2612 preco by si nemohla 🙂 druhe bude 😉 😉 neboj chlapcekovia su fajn..oblecies teplaky tricko botasky a je frajer 😉 😉

misska22
10. feb 2016

Mamičky ja ked vidím tie krásne veci v tescu vykupila by som všetko ale ked si pomyslím že to ponosí mesiac dva bude jej to malé tak sa zamyslím a nekupujem veľa najmenších veľkostí 😉

stanka2612
10. feb 2016

@1234lubka ved hej,to ja len tak ked vidim tie saticky 😀

stanka2612
10. feb 2016

@misska22 ja uz som zacala kupovat 62 a asi za chvilu radsej uz 68 lebo ako ty vravis,nevynosi to to babo...

gabuchah
10. feb 2016

@mata0312 ty kokos ty máš inú výbavu 🙂 Inak krásne, fakt!!! Ja na šťastie často nechodím do mesta, tak nevidím tie výpredaje a nekupujem, ale minule v tescu som kúpila takú mikinu nádhernú, idfotim 🙂
Ty budeš tusim 2x za deň prezliekat 🙂

snehulienka82
10. feb 2016

@stanka2612 ahoj, pocula som, ze ta lopticka je fajn vec... kde sa da kupit? vedela by si mi poradit? ak dobre viem, ma sa cvicit posl. mesiac, vsak?

gabuchah
10. feb 2016

@stanka2612 dievčatká sú rozkošné, ale chalani sú za frajerov a že sa dajú inak fajnovo vylookovať 🙂
Dáš ksiltovku nabok alebo fajnu čiapku a je to tutove 🙂

stanka2612
10. feb 2016

@snehulienka82 je to balonik a kupis to na nete 🙂 ale lepsie ti asi poradi @gabuchah ona s tym uz cvici pokial viem 🙂 a malo by sa zacat od 36 tyzdna...a ak chces tak mozes uz od 35 zacat pit malinikovy caj ten tiez pripravuje maternicu na porod

gabuchah
10. feb 2016

@mata0312 meno ešte nemáme 🙂 Mia sa vôľa kamaratkyna malá 🙂 to je krásne meno 🙂
No my možno nakoniecpredsa len tu mimi, miši, Michaelu 🙂 malý nevie r a sára... 🙂
Tejto mikine som neodolala, ale to je na pol roka 🙂

snehulienka82
10. feb 2016

@gabuchah vraj ty uz cvicis s balonikom? (pozri vyssie: stanka2612)
Ja by som asi tiez rada, no este som nikdy nerodila, len som pocula, ze to pomaha, aby nenastrihli hradzu... vedela by si mi poslat link, kde to objednat?

misska22
10. feb 2016

tak aj ja pridávam zopár s nákupu 🙂

gabuchah
10. feb 2016

@snehulienka82 no ja cvičím s aniballom 🙂 link ti môžem poslať podľa letáku, ale ja nekupovala nový, ale odtiaľto, jedine som si dokupila kondómy a lubrikant na vodnej báze...
Popozeraj si aj epino, je výhodnejší v tom, že presne viem koľko cm nafukavas, pri aniballom máš zvlášť cm a merias až po vytlačení...
Inak podlahy mňa dobrá vec, škoda ze kedysi to nebolo... Aj doktor v pôrodnici bol nadšený, prvoridicky tiež bez nástrihu 🙂

mnamkacik
10. feb 2016

@mata0312 tá ja včera vecer uvarila kapustnicu s klobasou a dukátove buchticky

mnamkacik
10. feb 2016

Dnes sme boli s drahým na tej príprave predporodnej- bolo super, ,,kopa nových informácií a zaujimavych

gabuchah
10. feb 2016

@mnamkacik si inak akčná, také chody mnamkove dva 🙂 už chápem tvojmu niku mnamkacik 🙂
A čo si sa dozvedela na príprave?

mata0312
autor
10. feb 2016

@stanka2612 aj ja som vzdy chcela.dievcatko takze si to teraz maximaaaalne uzivam 😀
@gabuchah ak.bude po alexkovi budem prezliekat aj tri , styri kedze.mi stale.nieco ogrcal 😀