Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah boze aj ti zavidim,ze si uz tak blizko k porodu ja sa uz na maleho neviem dockat...
@gabuchah krasne vsetko 🙂 ale ruzovo biele bodkovane je top 😀
@stanka2612 ja ľúbim bodky 🙂 to mám ako prve nachystané, kamaratka mi doniesla po malej ani nepoužité 🙂 a včera mi prišlo to šedé s azteckymi vzormi či indianskymi 🙂
No zmenila som dátum na ten február a hneď mi to skočilo na 16 dní či koľko, tak snáď za týždeň, dva bude malá vonku... Tiež sa uzatvára neviem dočkať, brzdia má iba povinnosti ku malým a vyšetrenia...
Veď aj tebe sa to kráti 🙂 a uz cvičíš balonikom?
@gabuchah este nie,doki sa stale nevyjadril,ako pojdem rodit a este uvidim co mi buduci tyzden povedia v nemocke a podla toho buduci tyzden uz zacnem 🙂 aj caj zacnem pit 🙂
@gabuchah mam znamu ktora vesti a vola sa Anežka
@mata0312 preco ja nemozem mat dievca?????? Nadhera 🙂
@stanka2612 preco by si nemohla 🙂 druhe bude 😉 😉 neboj chlapcekovia su fajn..oblecies teplaky tricko botasky a je frajer 😉 😉
Mamičky ja ked vidím tie krásne veci v tescu vykupila by som všetko ale ked si pomyslím že to ponosí mesiac dva bude jej to malé tak sa zamyslím a nekupujem veľa najmenších veľkostí 😉
@1234lubka ved hej,to ja len tak ked vidim tie saticky 😀
@misska22 ja uz som zacala kupovat 62 a asi za chvilu radsej uz 68 lebo ako ty vravis,nevynosi to to babo...
@stanka2612 ahoj, pocula som, ze ta lopticka je fajn vec... kde sa da kupit? vedela by si mi poradit? ak dobre viem, ma sa cvicit posl. mesiac, vsak?
@stanka2612 dievčatká sú rozkošné, ale chalani sú za frajerov a že sa dajú inak fajnovo vylookovať 🙂
Dáš ksiltovku nabok alebo fajnu čiapku a je to tutove 🙂
@snehulienka82 je to balonik a kupis to na nete 🙂 ale lepsie ti asi poradi @gabuchah ona s tym uz cvici pokial viem 🙂 a malo by sa zacat od 36 tyzdna...a ak chces tak mozes uz od 35 zacat pit malinikovy caj ten tiez pripravuje maternicu na porod
@gabuchah vraj ty uz cvicis s balonikom? (pozri vyssie: stanka2612)
Ja by som asi tiez rada, no este som nikdy nerodila, len som pocula, ze to pomaha, aby nenastrihli hradzu... vedela by si mi poslat link, kde to objednat?
@snehulienka82 no ja cvičím s aniballom 🙂 link ti môžem poslať podľa letáku, ale ja nekupovala nový, ale odtiaľto, jedine som si dokupila kondómy a lubrikant na vodnej báze...
Popozeraj si aj epino, je výhodnejší v tom, že presne viem koľko cm nafukavas, pri aniballom máš zvlášť cm a merias až po vytlačení...
Inak podlahy mňa dobrá vec, škoda ze kedysi to nebolo... Aj doktor v pôrodnici bol nadšený, prvoridicky tiež bez nástrihu 🙂
Dnes sme boli s drahým na tej príprave predporodnej- bolo super, ,,kopa nových informácií a zaujimavych
@stanka2612 aj ja som vzdy chcela.dievcatko takze si to teraz maximaaaalne uzivam 😀
@gabuchah ak.bude po alexkovi budem prezliekat aj tri , styri kedze.mi stale.nieco ogrcal 😀

Baby, včera či kedy ste sem dávali vecičky do pôrodnice.. A ja mám dilemu, asi poberiem všetko 😀