icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
15. feb 2016

@mata0312 jasne aj ja zerem bonbonieru prave 😀

gabuchah
15. feb 2016

@mata0312 aspoň ti nebýva zle 🙂 a uzivas si to 🙂
Mne telo teba nespracuva niektoré zmesy a hlavne objemy 🙂 ale aj keď to co nechce ide von vypýta si iné.. Teraz som našla z letamrazene pocukrovane jahody tak ich chrumem kým môžem a nekojim, potom stola 😀

mata0312
autor
15. feb 2016

@stanka2612 ja nemozem nic momentalne, uz.tri dni ma zaha nepalila a dnes kokos ani dychat nemozem ☹ ale.daj si aj za mna 😉

mata0312
autor
15. feb 2016

@gabuchah ja chrumem ryzovy chlebik a.nezabera na zahu ...same.dobroty papate baby 😀
@stanka2612

gabuchah
15. feb 2016

@mata0312 mati, mňa palila dva dni, kamaratka odporučila akési tablety zuvacie, vraj najlepšie a pomáhajú, mám ich celé nakoľko odvtedy mám pokoj, kukni si ich zajtra, 4e stoja

stanka2612
15. feb 2016

Baby mne zatial staci na zahu fatra tak som rada 🙂 dnes som ani nemala ale vcera som kyselinu aj grgala taku som mala...

gloria13
15. feb 2016

Caute zienky..tak co? Nerodime? Nikto nic? Ja som bola dnes v poradni a dokyna sa cudovala,ze som prisla...😀 a jej hoborim ze som ju este chcela vidiet..😉 a ona ze uz mam ist rodit..ze uz mozem..😂😂 no zlata..bola som vo vanicke,reku spravim generalku kdyby něco..a malej sa vobec nepacilo vo vani a aj teraz fest bolestivo kope a naraza mi na spodok..normalne mam pocit ze sa pocikam ked sa zaprie...aj kontrakcie pod chvilou..zeby? 😉

mata0312
autor
15. feb 2016

@gabuchah
@stanka2612 ja mam.chvilu pokoj a.zasa to.zacne ...ta.fatra ma.nikdy.nenapadne

mata0312
autor
15. feb 2016

@gloria13 jeee zeby uz 😀 nase prve skupinove babatko.😉 uz.nech to mas za sebou

gloria13
15. feb 2016

@mata0312 no ja to mam takto navecer uz cca piaty den..povystraja,pokope riadne sa ponatahuje a potom nic...vazne by som chcela vediet kedy to uz pride..9dní do terminu..

gabuchah
15. feb 2016

@gloria13 zatiaľ nikto nič 🙂 No ale ty to máš už asi za dverami 🙂

pahu
15. feb 2016

Tak aj ja dnes zravka... najskor zapekana zelenina, o hodinku strudla moja bezlepkova, teraz bagetka s natierkovym maslom a sunkou a zase som hladna... sakris, asi idem dobehnut tie vsetky vase kilecka ;)

pahu
15. feb 2016

@gabuchah ved aj ty uz stojis takmer vo dverach 🙂

mata0312
autor
15. feb 2016

@gloria13 toto.je na tom take nevyspitatelne 😀 moze aj hned dnes vecer a moze aj.neskor 😉

gabuchah
15. feb 2016

@pahu len smelo do toho nech v tom nie sme samé 🙂
No stojím medzi dverami ale zatial má nevpustaju dnu 🙂 a tak týždeň ma ani nepustia asi..
A tak nech vydržím ešte aj budúci, keď už sú tieto jarné prázdniny 😀

stanka2612
15. feb 2016

@gabuchah a cez jarne prazdniny smer porodnica 🙂

lenka669
15. feb 2016

Baby som 36+6 a maly ma len 2, 5kg.kolko maju vase babetka? Sa bojim trosku ☹

gloria13
15. feb 2016

@gabuchah kiez by si mala pravdu moja...mam sice take nepravidelne kontrakcie..trvaju cca minutku,ale boli to teda dost...kebyze sa aspon trosku otvorim..ale som zatvorena stale..teda rano som este bola...som sa rozhodla ze skusime zajtra s polovickou po dllllllhej dobe trosku dat keksik a uvidime co z toho bude...a ak nic,tak budeme cakat kym sa jej zachce...ale uz som unavena z toho cakania..do pol tretej rana som nespala zase..☹

gloria13
15. feb 2016

@lenka669 neboj ma urcite viac..to su len orientacne vypocty..rataj +- 500g..este avy si nebola prekvapena kolko nakoniec bude mat..😉😊

lenka669
15. feb 2016

@gloria13 bodaj by ☹ to mu merali hlavicku brusko a koncatiny a z toho urobili vahu.aj tebe to tak robia?

gloria13
15. feb 2016

@lenka669 ano...si zober ze ja som bola v piatok na pasoch a potom u svojho porodnika na sone,lebo ma pocit ci babo nieje moc velke na mna skrz moje brusko,lebo sa mu zda velke...pomeral malu a povedal ze ma cca 2700...tyzden do terminu...tiez som sa zlakla ze je malinka,ale ubezpecil ma ze to su len orientacne vypocty..aj dokyna mi dnes na poradni povedala,ze podla nej uz ma cez tri kg...neboj nic..😉 bude to ok..neomyslaj zbytocne..

gabuchah
15. feb 2016

@lenka669 Leni... Absolútne nestresuj koli váhe, to neni presná váha býva odchýlka aj kilo!!!!!

gabuchah
15. feb 2016

@gloria13 presne na to som aj ja myslela..že keď nič tak skúsim tiež sexik...
Alexia čo keď som jak spuchlina ledva sa pretácajuca na druhý bok... Sexy jak som mala rada, tak je pre mňa už dobré tri týždňa na míle vzdialený a nepredstavitelny
Som sa aj chcela spýtať že jak to máte vy ale nechcela som byť indiskretna

vierkal
16. feb 2016

vam posielam moju poslednu fotku bruska, vsetci mi vravia ci tam nemam dvojcata a to mam termin zevraj uz zas 27 marca 🙂)))))))))ale znama co je porodna asistentka mi vravi ze to bude omnoho skor tak len nam ostava cakat a cakat 🙂)))

vierkal
16. feb 2016

ja som si zbalila veci take co pisali na trencianskej stranke nemocncie co treba do porodnice a samozrejme nieco aj navyse co mamicky pisali tu na modrom konikovi 🙂))a co neminieme bud zoberem domov alebo tam necham dakej mamicke ktora to bude potrebovat.:___))) ved doma mi praska velka skrina vo švíkoch pre malickeho v rozmeroch 2,95metra x 1a 1/2metra.asi som to troska prehnala ale neratalasom s tym ze mi svagrova da kopuuuuuuuuuuuu veci pre maleho 🙂)))))a to som sa bala co budem malinkemu obliekat ze budemmusiet po 16 rokoch vsetko kupovat odznova ixxixixia chvalabohu som kupovala len par veci _))ted sa smejeme ze malinky ma viac veci ako moj drahy xixixixi

mata0312
autor
16. feb 2016

@lenka669 vsak to.je v pohode neboj, teraz bude pekne priberat este a moze mat aj cez tri kila 😉 no.nebudes mat slonica 😉

mata0312
autor
16. feb 2016

@gabuchah moja tebe sa uz potom ten tlak.upravil ked ta pustili z nemocky? A nechali ti.nejake lieky?

mata0312
autor
16. feb 2016

@vierkal riadne brusko ako to moje 😉

1234lubka
16. feb 2016

Kolko mate zavinovaciek?? jedna bude asi malo ze? Asi si kupim z pepca...maju tam pekne po 6eur 🙂...vsetky by sme uz chceli rodit 🙂 ved to je jasne...este mesiac do terminu.....necely...

skarabubu
16. feb 2016

@mata0312 A može se Fatr,na tej litrové je napísané,že nemožu těhotné?