Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ja nemozem nic momentalne, uz.tri dni ma zaha nepalila a dnes kokos ani dychat nemozem ☹ ale.daj si aj za mna 😉
@gabuchah ja chrumem ryzovy chlebik a.nezabera na zahu ...same.dobroty papate baby 😀
@stanka2612
Baby mne zatial staci na zahu fatra tak som rada 🙂 dnes som ani nemala ale vcera som kyselinu aj grgala taku som mala...
Caute zienky..tak co? Nerodime? Nikto nic? Ja som bola dnes v poradni a dokyna sa cudovala,ze som prisla...😀 a jej hoborim ze som ju este chcela vidiet..😉 a ona ze uz mam ist rodit..ze uz mozem..😂😂 no zlata..bola som vo vanicke,reku spravim generalku kdyby něco..a malej sa vobec nepacilo vo vani a aj teraz fest bolestivo kope a naraza mi na spodok..normalne mam pocit ze sa pocikam ked sa zaprie...aj kontrakcie pod chvilou..zeby? 😉
@gabuchah
@stanka2612 ja mam.chvilu pokoj a.zasa to.zacne ...ta.fatra ma.nikdy.nenapadne
Tak aj ja dnes zravka... najskor zapekana zelenina, o hodinku strudla moja bezlepkova, teraz bagetka s natierkovym maslom a sunkou a zase som hladna... sakris, asi idem dobehnut tie vsetky vase kilecka ;)
@gabuchah a cez jarne prazdniny smer porodnica 🙂
Baby som 36+6 a maly ma len 2, 5kg.kolko maju vase babetka? Sa bojim trosku ☹
@gabuchah kiez by si mala pravdu moja...mam sice take nepravidelne kontrakcie..trvaju cca minutku,ale boli to teda dost...kebyze sa aspon trosku otvorim..ale som zatvorena stale..teda rano som este bola...som sa rozhodla ze skusime zajtra s polovickou po dllllllhej dobe trosku dat keksik a uvidime co z toho bude...a ak nic,tak budeme cakat kym sa jej zachce...ale uz som unavena z toho cakania..do pol tretej rana som nespala zase..☹
@lenka669 ano...si zober ze ja som bola v piatok na pasoch a potom u svojho porodnika na sone,lebo ma pocit ci babo nieje moc velke na mna skrz moje brusko,lebo sa mu zda velke...pomeral malu a povedal ze ma cca 2700...tyzden do terminu...tiez som sa zlakla ze je malinka,ale ubezpecil ma ze to su len orientacne vypocty..aj dokyna mi dnes na poradni povedala,ze podla nej uz ma cez tri kg...neboj nic..😉 bude to ok..neomyslaj zbytocne..
@gloria13 presne na to som aj ja myslela..že keď nič tak skúsim tiež sexik...
Alexia čo keď som jak spuchlina ledva sa pretácajuca na druhý bok... Sexy jak som mala rada, tak je pre mňa už dobré tri týždňa na míle vzdialený a nepredstavitelny
Som sa aj chcela spýtať že jak to máte vy ale nechcela som byť indiskretna
ja som si zbalila veci take co pisali na trencianskej stranke nemocncie co treba do porodnice a samozrejme nieco aj navyse co mamicky pisali tu na modrom konikovi 🙂))a co neminieme bud zoberem domov alebo tam necham dakej mamicke ktora to bude potrebovat.:___))) ved doma mi praska velka skrina vo švíkoch pre malickeho v rozmeroch 2,95metra x 1a 1/2metra.asi som to troska prehnala ale neratalasom s tym ze mi svagrova da kopuuuuuuuuuuuu veci pre maleho 🙂)))))a to som sa bala co budem malinkemu obliekat ze budemmusiet po 16 rokoch vsetko kupovat odznova ixxixixia chvalabohu som kupovala len par veci _))ted sa smejeme ze malinky ma viac veci ako moj drahy xixixixi
Kolko mate zavinovaciek?? jedna bude asi malo ze? Asi si kupim z pepca...maju tam pekne po 6eur 🙂...vsetky by sme uz chceli rodit 🙂 ved to je jasne...este mesiac do terminu.....necely...

@mata0312 jasne aj ja zerem bonbonieru prave 😀