Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 hlavne ze.to nedopadlo horsie 😉 ja.si.to vzdy tak.poviem 😉 do porodu musis zahojit
@gabuchah boze mne odisla plodova voda ked ma uz zacalo tlacit na velku pri prvom tlaceni dietata von....!!!!bolo to veelmi neprijemne lebo to zo mna doslova vystrelila ta voda rana ako z dela ....no si nevies predstavit ked tam nabehol sanitar s mopom....akoze dufam ze teraz to uz bude ine....🙂)..bolo to aj komicke co ti poviem🙂)
@mata0312 nikdy nehovor nikdy...ja som si tiez myslela ze budem o dvoch...a vidis..osud to zariafil inak..rozviedla som sa a idem mat tretie...a ktovie,mozno aj toho syna mu este dam..nejdem sa zariekat...hlavne nech sme vsetci zdravy..malinka je vymodlena..tri roky sme sa snazili...nakoniec IVF,uz sme ani nedufali ze sa podarí,takze budem najstastnejsia ked vsetko dobre dopadne..
@gloria13 ano mas pravdu je to aj moje heslo nikdy nehovor.nikdy a to ani netvrdim len to ze po dalsom zatial netuzim 😉 aj ja mam syna z manzelstva ...my sme sa snazili o malu vyse roka a veru je tiez vytuzene a vymodlene dietatko 😉 moj drahy miluje deti a.uz sa.nevie dockat 😀
A zasa nemôžem spať ☹
Jaaj baby, závidím vám tým, ktoré toto obchádza...
Ja už mám občas dosť
Baby ja som mala vinikajucu noc spala som od 00:00 do teraz a bola som len raz na vecku 🙂 asi mi osud vykompenzoval ten vcerajsi "uzasny" den
@nevesta1974 A kedy ideš rodiť a kam? Ja idem do Bánoviec.
@mata0312 ideš na cisársky? Mne ešte nerobili žiadne testy, ako je to možné?
Och teraz som si dala studentsku pecat...3 riadky..zalejem kavou....zdravo.. 😉
@1234lubka no tak to by som mala riadnu záhu🙂), kam ideš rodiť?
@matapeprna do presova 😉 😉 😉 monoblok.citim zahu len ked vela zjem..inak klop klop je to dobre..len uz mam velje brucho joj...mi zavadza 😀 😀
@matapeprna ahojja som aj uvazovala o banovciach lebo mam odtial priatela a sestra tam rodila a ze je to super nemocka ake nakoniec idem tu v pb , a ktory si tyzden ? 🙂 mas tiez planovanu sekciu a kedy ?
@jarkajozo ja som tiez zaspala asi na pol hodku len pride to na mna poobede ako sa poznam 😒
@stanka2612 aspon si sa vyspala 😉 esteze ta prst nebolel 😉
Dobre ranko ;) ja mam dnes 1.den materskej dovolenky ;) tak uz som bola na danovom urade, teraz cakam na zelezo v cakarni u lekara, o chvilu mam pohovor s novou ucitelkou do mojej skolky, potom zverolekar, skolka, kava v starej praci.... haha, ze dovolenka!!!
@mata0312 Ja som 34 t.t. mám plánovanú sekciu za 4 týždne ty máš kedy?
@matapeprna ja som 36tt a sekcia planovana na 9.3. Za tri tyzdne, az vcera mi brala krv a interne ze ma objedna neboj mas cas isto ti to porobia 😉
@mata0312 To bude robiť môj gynekolog či tam kde pôjdem rodiť? Nevieš koľko sa platí za zazmluvnenie doktora?
@matapeprna o kolko ides skor ? Ja o desat dni
@matapeprna krv na predoperacne mi brala moja dr, a interne ma objednala do nemocky...fu to netusim asi je to individualne ..tu u nas mi kamoska hovorila ze davala 500€
@mata0312 To by mal mať niekde uvedené či nie?
@mata0312 No povedal mi,že on robí v 38t.t. cisársky,tak len toľko a teraz som 34t.t. dúfam,že to tam bude ok, to sa tam chodí deň vopred?

@gloria13 ja sice 35 tento.rok ale na dalsie sa moc necitim 😀 dve mi uplne stacia 😀 ale.moj drahy stale.dufa v dalsie mimi 😉