Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 uz boli,uz neucinkuje anesteza...ale da sa to vydrzat,lieky nebudem do seba pchat 🙂
@mata0312 Nie, to je už druhé, ja som si vybrala radšej sekciu.
@matapeprna no ja budem mat tretie a branim sa zubmi nechtami sekcii..... 😖 .....ale ked sa maly este neotocil bohuzial ma to neminie ale ja mu veriiim🙂))
@patkak a kam ideš rodiť?
Neviete baby koľko sa platí za plánovanú sekciu v Bánovciach?
@matapeprna
@mata0312 ahojte baby, ze vam do toho skocim, 5 rokov dozadu ked som si chcela zazmluvnit to stalo cca 400 € , aspon take info som mala vtedy ja. rok dozadu kamaratka rodila a davala ani nie 300 € ( tiez idem rodit do pb ale TP mam na 11.4)
@mata0312 DO PB sa nebojíš ísť rodiť?
@lucka1987 a kde rodila?
@matapeprna nove zamky🙂
Je tu niekto, kto ide rodiť cisárskym okolo 14.3. do Bánoviec prosím?
Ah mamicky 😞 isla som na stretko so spoluziackami ktore uz maju deticky no isla som skor ze pojdem s muzom na obed dosla som len tak tak k nemu do roboty a uz pichanie a palenie zospodu tak hned mi volal taxik a uz lezim vo vani 😞 dufam ze to nebude zapal mocovych ciest..zajtra poradna tak som zvedava
Dievcata, rano som bola na monitor, primar mi kazal prist o 2 hod.mala stale spala, zo zaciatku bola este hore- ckala a potom....tak cakam! Som sa nadopovala, obed, kava, hroznovy cukor...sesternica ma vystrasila ze si ma tu budu chciet nechat ked zas bude spat
@jarkajozo drzim ti palce aby to nebolo nic zle a hlavne nie zapal...mozno to bolo len z unavy,nemyslis?a mas aj pri moceni bolesti?
Ja som mala to iste minuly mesiac tazky zapal antibiotika no katastrofa s tabletkami prejde rychlo neboj
@18lula4 ja idem prvy krat zajtra na tie pasy,este som nebola,ale preco by si ta tam mali nechat?to je podla mna blbost,nie?skus babatko v brusku steklit stale mojmu sa to nepaci a vtedy protestuje a kope 🙂
@stanka2612
@misska22 boli chodim kazdu minutu na wc no nic nejde 😞 dam vediet dufam ze to nebude silny zapal
@jarkajozo tak ti drzim palce a az zajtra ides k dokimu?chod uz dnes...
@stanka2612 ked sa nieco bude diat viac zbehnem dnes...a dakujem
@stanka2612 to.je.nevyhoda ze.si tehu ze.si.nemozes.dat tabletku ☹ keby bolo.najhorsie paralen by som si dala 😉
@matapeprna a to sa da.si vybrat? U nas.neviem ze by bola taka moznost , ze.chces sekciu a urobia.ti.ju
@matapeprna rodila som tu aj prveho 😉 a som doma, nechcem byt prec a drahy uz zije.tu s nami v pb takze.nemam dovod ist.do banoviec
@stanka2612 tak sa priprav na zajtra, lebo ta budu prehanat ako mna. Bolo nas tam viac co sme mali prist po 2 hod.jedna kocka ma prist zajtra...ak je vsetko OK, tak kazdy tyzden.To ked ti babo spi- ma slabe ozvy a im to ukazujetie hodnoty tak inak preto ti poradim najedz sa a daj si nieco sladke aj nejaku colu si vezmi so sebou..skrabkanie ti potom uz nepomoze- ako ti daju pasy uz sa nemozes hybat
@mata0312 uz je to OK, sestricka mi prvykrat pichala do brucha, budila ju a nic preto ma poslali prec ze o 2 hod. No a sesternica to tak mala- maly jej spal, mala prist o 2 hod.znova nic tak uz ju tam chceli nechat, ale podpisala reverz a prisla na druhy den rano...preto ma to vykolajilo 🙂
@mata0312 pohoda je to taka trhava bolest obcas, da sa to vydrzat,uz som aj poumyvala prach,povysavala a skusim,ci zvladnem aj zehlit 😀
@18lula4 chvalabohu to dobre dopadlo.😉
@stanka2612 ty si blazonko 😀 😀
@18lula4 a uz teraz na druhy krat bola mala zivsia?uz nespinkala?
@mata0312 tak kto iny to za mna spravi? 😀

@matapeprna moja povedala ze desat dni pred , tak.ti to mozno urobia skor 😉 bude to ok neboj , budes mat prve babatko? A preco sekcia? Ano u nas den vopred ja nastupujem 8.3.