Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dnes som bola na poradni a vše mám dobré aj krv,kultivaci. Další poradna až 2.3 což je 10 dni pred porodom.
Baby ja idem zajtra prvy krat do nemocky na poradnu tak uvidim,co mi povedia 🙂 tak som sa bola teraz holit,poviem vam,cele zle...prava ruka nepouzitelna,cize vsetko lavorucne ale dala som to 😀
@stanka2612 já už to robim po paměti. Ale vždy som z toho narobená.
@skarabubu ja v pohode ja si na nu vidim este ale som pravacka a holit sa lavou tak to som sa narobila...bo pravu mam momentalne indisponovanu (uraz)
@stanka2612 aj ja som sa dnes hrala na záhradníka,,, a voľako som sa zrobila pri tom aj keď zrkadlo pomohlo moc 🙂 som zvedavá na zajtrajšie ctg a poradňu či nejaká zmena 😠
ahojte zienky, zdravim Vas tu vsetky 🙂 tiez mam marcovy termin i ked to citim na 29.2. 😀 😀 dnes som bola na poslednej "klasickej" poradni, na dalsiu mam ist do porodnice, v mojom pripade ruzinov. Vedeli by ste mi prosim poradit ako to chodi, kam a kedy mam zavolat alebo rovno prist? velka vdaka...doki ani sestricka mi nevedeli povedat...
@gabuchah jasne,na uzv su odchylky ze vraj aj do 500g. Teraz som 37tt.
@luciamic ja sa chystam do ruzinova zajtra prvy krat.kazdy stvrtok treba prist do ruzinova na polikliniku na ambulanciu cislo 53 s papiermi od tvojho dokiho,rano od osmej,vezmes si casenku a budes cakat...aspon takto mi to vraveli,ked som tam volala...netreba sa objednavat...zajtra budem mudrejsia,mozem ti potom dat info 🙂 ale az od 36 tyzdna sa tam chodi,skor ta nezoberu (volala som)...na nete maju ze dobre by bolo od 34 no sestricka v telefone vravela ze to je skoro,ze az od 36 tyzdna
@stanka2612 dakujem pekne 🙂 tak ak by si bola taka zlata ze mi potom napises co a ako, + tvoje dojmy, ak je to ako vravis, isla by som tam buduci stvrtok, zajtra by to asi bolo pre mna este ajtak zbytocne ked som dnes este bola vysetrovana, a buduci stvrtok uz budem aj v tom potrebnom 36tt
@stanka2612
@luciamic baby, preco ste si vybrali Ruzinov? Mate dobre skusenosti, ci ohlasy? Ja zvazujem Antolsku, ale este mam tyzden, aby som sa def.rozhodla... Som prvorodicka a nic o porodoch neviem... Ani som na ziadnom skoleni ci kurze nebola, tak len verim, ze to nejako zvladnem...
@snehulienka82 ja som tam lezala v 18 tich ked mi robili laparoskopiu a bola som tam velmi spokojna aj s pristupom doktorov aj sestriciek.aj kamka tam rodila a bola spokojna.ale vies,zalezi na tom akeho dokiho a sestricky schytas 😀 ale verim,ze bude dobre
@snehulienka82 tiez som prvorodicka a nebola som na kurze 😀 to dame ,neboj
@snehulienka82 vacsina zien co poznam rodili tam, a kedze nemam nejaky padny dovod vybrat si nieco ine, tak len idem s davom :D
@matapeprna ou to neviem ja som z presova, v presove tak je
Baby podavam info 7 babatko na svete v marcovkach 😀
Baby ake davate tie mena babatkam 😀 uz.mate definitivne rozhodnute ? 😉
Som jedina co nemoze spat ? 😀 heh

@luciferko162 alebo, nie Alejová 🙂
No a ono tiež ak už druhý pôrod... Všetko je trocha iné..