icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
18. feb 2016

@snehulienka82 ani ja som orvy kart nebola, prehanaju to...normalne porodis neboj ved ti bude lekar hovorit ako mas dychat a kedy tlacit a tak 🙂

1234lubka
18. feb 2016

@mata0312 jj 100% Simonka, Matuš

1234lubka
18. feb 2016

vcera som sa presla z malym po meste...no to som myslela ze to dieta zomna vypadne kym som prisla domov 😀 😀 sa mi zda ze mi fakt kleslo brucho...no som zvedava kedy sa.nieco "pohne"...dnes zase dam prechadzku...z malym na ihrisko...takych fajnych 20minut tam...aj potom naspaz...zajtra pride sesterka to tiez sa fajne prejdem..joj vsade mam daleko ☹

skarabubu
18. feb 2016

Dnes idem k zubárke a mám obavy,když mám 23 dní do porodu,že mi bude vrtat.Može se to vobec v tak pokročilom těhotenstve??

1234lubka
18. feb 2016

@skarabubu moze co by nemohla...ale ved jej mozes povedat ze nechces dnes.ale neskor po porode, ja.som sa.tak zo svojou dohodla...jeden mi trosku povrtala taky mini.

mata0312
autor
18. feb 2016

@skarabubu
@1234lubka tiez to tak riesim ze som sa.objednala.po porode,.nechcem byt zbytocne v strese a zvysovat si tlak 😉 predsa zubar.neni nic prijemne

vierkal
18. feb 2016

@skarabubu mne tiez treba ist k zubarovi ale bojim sa , radsej by som tri krat erodila ako jeden zubar a urcite to necham az po porode nebudem riskovat lebo ked idem k zubarovi tak mam stres hrozu strach a necem aby to dako malinky citil a nedajboze ak by mi vrtal no amen tma tak si pockam po porode ixixxixi

mata0312
autor
18. feb 2016

Ja som mala zaujmavu noc total.nevyspata, o.jednej konecne zaspim a na to maly krici zo zachoda maminkaaa a ja ze co sa.deje lebo on sa.na.curanie bohuzial.nezobudi ked zaspi tak vecer ho davame cikat aby sa.nepocikal do rana taky ma tvrdy spanok a.jeho bolelo brusko a tak.ho prehnalo ze.ani nestihol dobehnut do zachoda ..tak som ho v noci sprchovala a davala dokopy ..a dnes som ho nedala do skolky ...

vierkal
18. feb 2016

@mata0312 niesi myslim , ja som tiez jak sova nocna kazdu hodinu hore dnes osm od tretej rana uz horemam upratanu kuchynu linku vyumyvanu znuka potreidene ponozky hlavne ze mam ist o 10 tej na poradnu. uz viidm ako budem driemat po ceste 🙂))))tesim sa na porod potom si urcte aspon 4 hodiny v kuse pospim ixxixixixixi mozno aj viacej

1234lubka
18. feb 2016

@mata0312 no ano jehovoriac ze musis lezat na chrbte....

vierkal
18. feb 2016

@1234lubka ja na chrbte katastrofa, mali neviem asi to nema rad strasne mi stvrdne brusko a zacne krc musim sa dat nabok

mata0312
autor
18. feb 2016

@vierkal len u.mna s.tym rozdielom ze som leniva a.nie taka.akcna ako.ty 😉 mne sa nic nechce , nieco.urobim a.hned som dopotena, tecie mi po chrbte a dycham ako lokomotiva 😀
@1234lubka vela veci preco nie zubar heh aj ked uz z.neho nemam taky strach ako.pred.rokom 😀 ked mi maly vybil prednu dvojku a sedela som tam.dokopy asi 12 hodin co mi to.robila 😀 inak krasne mena a prvorodeny sa vola?

1234lubka
18. feb 2016

@mata0312 prvy je Martin 🙂 po tatovy, ja som za kalendarove mena 😉 😉 ty este nemas vybrate? U teba to musi byt definitivnejsie nie? Musis pred sekciu dat aj chlapcenske aj dievcenske meno nie? 🙂 😉 ja si to pri porode mozem este rozmysliet 😀 😀

mnamkacik
18. feb 2016

@mata0312 Tak sa poponáhľali 😉

1234lubka
18. feb 2016

@vierkal ja na ctg v poho vydrzim na chrbte, ale u zubara otvorene suche usta...to v tomto stadiu uz nie 😉 😉

snehulienka82
18. feb 2016

@1234lubka diky za radu. 🙂 ste vsetky take zlate!!!

mata0312
autor
18. feb 2016

@1234lubka jasne vybrate mala bude timea a.keby nahodou chlapec heh co.dufam.ze nie tak kristian 😀 pre.dievcatko sme.dlhsie vyberali , raz hovorim drahemu ci nechceme ine mi povedal.ze.mozem dat ale.on ju.bude volat uz timejka 😀 strasne si na to zvykol
@mnamkacik no veru dalsia porodila v 35 tt s nou som pisala predtym mala vysoky tlak

1234lubka
18. feb 2016

@mata0312 kraasne takisto, ja som rozmyslala pri matkovy nad kristianom 🙂 na moje narodky ma meniny kristian 😉 😉 ved to ze aj ja som si uz zvykla ze Simonka...ta co budem menit 🙂

snehulienka82
18. feb 2016

@mata0312 ale uz sa daju babatka v tychto skorsich tyzdnach zachranit, vsak?

lenka669
18. feb 2016

@skarabubu myslim ze vrtat sa moze, len ti neda ziadnu inekciu.ale mozno povie ze to uz o par tyzdnov odlozi. 🙂

mata0312
autor
18. feb 2016

@snehulienka82 jasne uz teraz je.to.v pohode keby hocktora z nas porodila 😉 jasne ze je lepsie ked tam budu co najdlhsie aspon do 37+0 po tomto tyzdni sa to uz berie ze su donosene

mata0312
autor
18. feb 2016

@1234lubka vsak to clovek ked ju tak oslovuje tak si na to zvykne 😀 ja.zavidim babam termin 27.2. Moj.ma.narodky a.synator.meniny 😀 kludne by som vtedy.chcela porodit.hehe

gloria13
18. feb 2016

@mata0312 moj ma dnes 30 - dsiatku..aj sme pokeksikovali a nic...s krpatou yo ani nehlo..som myslela ze mu dam darcek a ta spi..kasle na to..😂😂😂

katariso
18. feb 2016

Zeny cvicite niektora s aniballom,?

snehulienka82
18. feb 2016

@katariso su tu take, vsak @gabubach? ja som este nezohnala lopticku, ale mala by som uz...

patkak
18. feb 2016

@snehulienka82 ani ja som v zivote nebola na nejakom cviceni.....ani pri jednom....jednoducho som si povedala ze to zvladnem.....a ked boli bolesti tak som si hovorila, ze ved za chvilu to pominie a bude tu babatko a ja sa na neho straaasne tesim 🙂

mnamkacik
18. feb 2016

@mata0312 dnes som bola v nemocnici a mali riadny frmol od rána do 10:30 7 pôrodov a ďalšie 2zienky prijímali pre postupujúci pôrod

stanka2612
18. feb 2016

Tak baby konecne som doma z poradne 🙂 od rana som tam bola...ale vsetko v poriadku,na monitore sa maly hybal ako mal,som zatvorena az az 😀 sono a merania babatka az o dva tyzdne 😒 pribrala som dalsie kilo,katastrofa,uz nech porodim 😀

stanka2612
18. feb 2016

@luciamic ahoj,tak bola som v tom ruzinove...ctg (pasy) sa robia iba vo stvrtok preto sa chodi stvrtky vacsinou,aby si tam nemusela behat stale.cize ak tam pojdes buduci stvrtok,tak na ambulanciu 53 predtym ale si vypytas poradovy listok na recepcii.ordinuju od osmej,no ctg robia uz od siedmej.najprv musis na ctg,cize kludne tam chod uz na tu siedmu (dlho sa tam caka),vybav si ctg a potom s tym chod na tu ambulanciu 53 a tam uz pockas,vsetko ti tam povedia aj ta vysetria...a vezmi si suknu (ja som zabudla) 😀 a treba doniest aj ranny moc + ak mas tak vysledky vysetreni od tvojho dokiho (krvny obraz,vyter na streptokoka...) ked by ta este nirco zaujimalo,daj vediet

mnamkacik
18. feb 2016

@stanka2612 Aj ja som bola dnes na poradni, na ctg záznam sme čakali niečo cez hodinu, potom ďalšiu polhodinu u môj dokyho, ,,,, máme byť vraj pochystany-malý ma vraj hlavičku na bráne pripravenú, Krcok sa prispôsobuje a otvorená na špičku prsta
Dráhy hovorí, že v pondelok sa vypýta von, ,,
Dnes sa mi v celku darí na ctg mi prišlo spatne, pri vystupovaní z autá pred poštou som skoro nevykrila ako som zle dostupila na obrubník a potom na schodoch v bytovke- môj milý vypustil psa a neupozornil ma ten mi vbehol priamo pod nohy skočila som na neho potom aj odskocila lebo zoskucal a strepala sa (odrvene koleno, dlaň a na druhej nohe clenok) dnes asi ostávam po zvyšok dňa doma