Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 baby toto.mam podobne, synovi sa nedalo.zaspat tak ma to.rozrevalo, lebo.vsetko.ma v tej jeho bolelo, bola som smadna, chcelo.sa.mi cikat a on nie a nie spat ...boze.nech uz je po a.nech som to zasa ja normalna a bez.revania furt ☹
@mata0312 lezim..voda odteka a bolesti nikde...takze pocitam ze najskor tak zajtra...dali ma na izbu nech si vraj pospom,aby som vladala...no vsak ale da sa mi? Prt..😁 dufam ze sa to do rana nejako rozbehne samo,lebo nemam chut na vyvolavacku..no kazdopadne vobec nie som unavena..😕
No uz ma odtialto nepustia...😂 to je iste...len keby som aspon tie kontrakcie ake take mala...ale nist..iba co ma tlaci na stolicu,ci vetry ci co to mam...ach baby, fakt co porod to iny..
Tak čo mamičky ešte žiadna nič??? strašne pomaly nám to ide nie?? aspoň mne tie dni ubiehaju strašne ☹ pomaly
@gabuchah tyfajcis? ci len tak obcas na nerva? 😉 ja som pred whu sem tam fajcila ked smeboli na pive alebo ked bola navsteva, inak pred prvym tehu som dymila ako duha ale sekla som tym v den ked som urobila test. Aj moj maly teploty..sa mi zdal predvcerom vecer taky divny zrazu sa zacal tulit ze chce spinkat-to nikdy nerobi, na druhy den trosku kasel...a vcera? Koniec sveta kasle ako stary tuberak snad aj kazdu minutu..a v noci des kolko sa to nakaslal...vecer 38.7 aj teplotu mal v noci urcite lebo bol horuci...ale nedavala som mu nic, do rana uz bez teploty ale kasle statocne....zazvorovy caj z medom pije...dokoorka len zodac kazala a paxeladin na tlmenie kasla ale prd to pomaha...dufam ze ma nakazi co som cele tehu bola zdrava...dvojdnove nachladenia nepocitam..chudatko male nemozem pocuvat jak kasle...urcite ho aj hrdielko boli...
Zenyyy...ziadne bolesti...😢😢 ani tuk..zblaznim sa z toho cakania...na sale je plnka,takze ani vyvolavacka zatial..cakam na izbe..voda stale odteka..mala je nejaka kludna..az sa bojim..😔
@1234lubka tak sa teda liecte,posielam vela pozitivnej energie,nech ste skoro zdravi a hlavne nech to neskoci na teba
@gloria13 neboj,do vecera daleko,mozno o par hodin uz budes mat po tom...myslime tu vsetky na teba 🙂
@stanka2612 neviem snad neskoci 🙂 zatial ma choroby obchadzaju ved sa.snazim imunitu budovat... 🙂 dajak bude 🙂 sak mi nechce verit ze uz coskoro bude drobec doma...za par tyzdnov...ani si to neviem predstavit...teraz to nezvladam 😉 😉 😉 😉
@1234lubka to si dobrá, že si s tým hneď sekla... Ja postupne znizovala, fajčila som hodne pred tehu..až som to znížila na 5praskov za deň, keď som bola v nemocnici 2x tak 4-5 dní bez a v pohode...to len doma... A teraz ku koncu keď som mávala to mátoženie až mi slzy od únavy tiekli, po stojacky zaspavala, v lehu nohy vystrelovali, tak som si polovicu dala.. Občas keď ma malí vytocili, hlavne pri učení,tak tiež... Pyšná na to nie som,ale som len človek, asi neviem inak ventilovat a mne jedlo ako balzam na nervy nepomáha 🙂 čítala som rôzne štatistiky, diskusie, jedna lekárka -celá rodina lekárov bola sa vyjadril k tomu tak,že ona tiež tehotná a dá si polovicu cigarety, zahodí a po 6hodinách zasa,lebo nikotín sa uvoľňuje až po polovici..
Z vás som tu asi jediná čo sa v tomto nevie ovládať 😔
...........
Ty kokos lubi, to čo je zasa vo vzduchu... Mne malí obaja v teplotách, šla som spať o pol tretej a ráno o pol siedmej už stonal menší, cez 39 a to už bolo zlé... Dalasom mu paralen a céčko, ale po hodine jo z toho zasa chytilo brucho azvracal..
Michal po nočnej, filipko už zaspal, Gabriel kuká telku a ja zalahla tiež...
Inak to super robíš za mu nedavas nič... Ja to tak môžem u gabka do 39, ten ešte aj vtedy behá ale filip teplotu zvláda overalcek horšie a to už dá bojím kŕčov a pri 39 už musí byť aj obklad na čelo...
A už vám je lepšie?
@gloria13 neboj 🙂 určite všetko v poriadku..malá je rozumná a spí aj za teba 😉 cíti že ide jej veľký deň a potrebuje riadne ešte oddýchnuť a im to tam potom ukáže a riadne to roztočí...
Aj ty skus oddychovať.. Keď som ležala tak jednej takto pomaličky idtekala voda 2dni, potom sa to samo rozbehlo,tak snáď to bude bez vyvolavacky 🙂
@gabuchah ja som tiez fajcila test bol pozit.som prestala no sem tam som mojmu potiahalaa..ale posledne tyzdne mam neskutocnu chut si zapalit ..maly sa narodi a urcite si sem tam dam 😊 je to tazke a verim ti ze sa neda kamoske doktor povedal ze by bolo horsie keby prestala lebo telo zazije sok ze nedostane svoju davku ..ale kazdy hovory inak 😊 neodsudzujem ta 😊 dnes by som si s tebou dala 😃
@gabuchah no pekne moja tiez to mas doma vesele,nezavidim...drzte sa vsetci,liecte sa a ty co najviac oddychuj,ved uz mas kratko pred porodom...tiez ti posielam vela pozitivnej energie,drzte sa a skore uzdravenie prajem

@gloria13 jeeee tak.drzim palce.nech to mas co.najskor.za.sebou 😉 a prosime potom foto malickej ..moc sa tesim s tebou 😉