Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 no podla menštruácie mám termín 27, inak "až" 3.3 🙂
No Michal je narodený 6.1 na troch kráľov, ja na veľký piatok 1.aprila tak by som sa ani tomu dátumu nedivila 🙂
Mne sa práveže dosť uľavilo tento týždeň.. Dve noci po sebe som spala, chrbát má tak nelomí, akurát tá panva, ale s tým sa dá žiť... Inak celé tehotenstve mi niečo bolo 🙂takže aj preto až tak tie dni neodpocivam 🙂 ale veľká som 😀
@katuliena82 jeej a ja vždy chcela aprílového baranceka 🙂
@stanka2612 inak, pečeň môže takto haprovat aj koli doplnkom výživovým...to ti tiež nikto nepovie.. Niekto neznesie trebárs vitamíny pre tehotné
@gabuchah tie neberiem,iba sporadicky...jedine co jem je to zelezo
@stanka2612 eeej Stani, isto potajomky toho perega pocuckavas 😀
@gabuchah vies ze vcera som veru deci mala?ale nie pereg ale bolo ribezlove 😉 dnes mam ale taku zahu,ze az...ani fatra nepomaha ☹
@mata0312 mati, pokiaľ by si mala tak vysoký tlak, dlho byt ťa nenatahovali... A ak by si pár dní polezala, bola by si monitorovana a hlavne malá, hneď prvý denprijmu by ti urobili aj sono aj váhu ako rastie, bo pri preeklamsii bývajú slabšie vyzivovane a preto ľahšie 🙂 je to ťažká tehotenská choroba, ako som písala, ja mala 160/90 a už.v ma brali, najskôr som frflala ale nakoniec bola rada ze som pod dozorom, hlavného koli malej
@gabuchah noo, ja budem rada ked potiahnem do konca marca 🙂 uz ratam kazdy tyzden. Preto je pre mna take vzruso citat, ako uz rodite a v duchu sa tesim na 37+0 🙂 aby som mohla chodit
@stanka2612 skusila si kusok suroveho zemiaka? Mne len to pomohlo
@stanka2612 mnaaaan 🙂
No a presne pre toto 🍷 už nepijem, zaha hnusná...
Mám aj dobré tabletky id nej, ale keď som prečítala že obsahujú aspartam tak nechápem... Blee...
Inak mne pomohla sóda bicarbona
@katuliena82 tak predsa len barancek malý alebo malá 🙂 možno ti to vyjde na 1.aprila a budeme spolu oslavovať 🙂
@katuliena82 ahoj,nie,lebo zatial vzdy stacila fatra...inak este si uzivaj,ze si pohybliva,relativne ta predpokladam este nic neboli,lebo tieto posledne tyzdne su uz zaberak 😀 😀 a aj ty sa dockas vytuzeneho uzlika neboj 😉 uz vies,co to bude?
@stanka2612 vyskusaj zemiak 🙂 pohybliva nie som uz dlllllho 😂 uzivam kvanta magnezia od 16 tyzdna a okrem varenia doma nic nerobim, nech nebeham stale do nemocky. Ale verim vam, ja citim kazdym tyzdnom, ako baba rastie. Ked ma kopne do rebier a zaroven zatlaci na mechur...mnamka 😀bude to treti chlapcek - Samuel
@gabuchah ved uz asi ani ja 😀 😀 len to mi drahy doniesol z Nemecka zo sluzobky a tak sa tesil,ze mi radost spravil...tak som ochutnala...a zaha 😀
@katuliena82 a si na rizikovom?asi ano ze?tak sa pekne setri a co najviac oddychuj,aj ked pri dvoch detoch 😀 😀 ja tiezchklapceka Lukáška
@stanka2612 kraaaasa 🙂 ano, na rizikovom
@katuliena82 kolko uzivas magnezka a ake prosim ta?

@mata0312 Este raz dakujem za navleky. emoticon citam ze dievcatko na CTG vystrajalo. To moje dieta bolo tiez riadne akcne, sestricka len cakala kedy sa ukludni. emoticon Potom drzim palce az vsetko dobre dopadne.