Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo teda ty si rychla 😀 kolko ti trva urobit taky naramok?
@stanka2612 aaaa, tak to sa nedivím, také vínko sa neodmieta 🙂
@gabuchah
@stanka2612
@mata0312 ked vladzem sediet a maly poslucha tak do 10min so vsetkym 😊 som rada ked mozem niekomu urobit radost 😊
@gabuchah a ja som zas na velkonocnu nedelu 😀 😀 mate to tam datumovo pekne, tak uz ho chapem preco by chcel taky nezvycajny datum, ale zatial sa drzis pekne zaktra uz je 24 a asi stale necitis ze by to uz malo byt? Sice ty uz si otvorena dlho tak to naozaj moze byt cochvila, u mna zatial neni sanca - zatvorena na 100 honov 😀 a ano toto tehotenstvo ta teda riadne chytilo, aspo budes mat na co spominat a budes mat konecne dievku 🙂
@mata0312 uzivam klasicke Magnesium lacticum od Galvex a mam dovolene uzit az 6x2 tbl., ale drzim to na 3x2 a extra davku si nechavam na zle dni. Ale mne tvrdne brucho ked som nervozna a vtedy mi nezaberie nic, len infuzia. Vraj ta davka 6x2 je davka, ktoru dostane zena v nemocnici v infuzke. To mi povedal doktor na pohotovosti gynekologickej. Ked som uzivala 3x1, vobec mi to nepomahalo
@katuliena82 ja mam magnerot a davam si 3x2 bohvie ci mozem viac ...tak to.mas tiez naozaj konsku davku ... doteraz mi zaberalo dnes nic ...stale tlak vysoky ...
@mata0312 magnerot je caj...o polovicu ma menej magnezia v tbl., mas problem s tlakom ze? Daj si este kludne. Fakt.
@18lula4 jeej, tak to budeme spolu oslavovať 🙂 len škoda že tento rok to bude bez opice 😀
I keď...
Je rok opice v čínskom znamení, takže ju budeme mať stále pri sebe 😀
No toto tehotenstvo neskutočné, štítna žľaza, borelioza, infekcia, tlak, tep :D a momentálne ešte aj krivam 🙂 som zvedavá ako má pôrod poteší...
No otvorená som,ale tá bránka boli pevná zatiaľ, i keď v noci ma pichalo za som na nohách nemohla stáť, dnešná tú panvu cítim, ako keby idem aj za tie 3dni, neprekvapilo by ma to..
Len občan nemôžem uveriť že ozaj už to tu je a bavíme sa o dňoch nie týždňoch 🙂
No ono Lula, môže ísť skôr ak ja,i keď si zatvorená 🙂 máva to rýchly priebeh občas 🙂
@mata0312 keby tlak neklesal, nevahaj a chod do nemocky. A vzdy povedz presnu davku, kolko si uzila 🙂
@18lula4 no neviem,moja mamina je ryba,ale pokojna teda nikdy nebola 😀 ale aj tak ju lubim 😀
@gabuchah nestras, ja by som nechcela este teraz vo februari, nepacia sa mi nejak tieto vysoke datumy 😀 tyy paaaani, fakt si vymenovala asi vsetky diagnozy ktore sa pocas tehotenstva daju mat 😀 takze aj ty si barancek, no supeeer- ked neoslavime tento rok, oslavime s opicou ten buduci 😀
@mata0312 no ja pri tom tlaku užívateľov užívať mala, vyhýbala som sa mu, pokiaľ som mala hlavne spodný 90-ten je dôležitejší, dala som si ho...
Mne doktor kázal pravidelne pri 135/85, aké ja mávam ešte nižší tak ho neuzivam, a id tepu mi nedali nieto nič a to som mala 140 raz, tak si tukam na čelo..
Neviem na co čakať pri tvojom tlaku, podla potreby je u mňa raz za týždeň, skus pravidelne... Neviem, podle mňa je hlúposť užívať buď vôbec alebo keď je už zle, dať si dva naraz...
A s magneziom by som to tie neprehanala, môže ti zblbnut aj tep...
Ty tvrdnutie nemáš a tlak je z preklamsie
Nie som doktor, ale podľa toho čo všetko som prečítala a počula, táto mi dáva logiku...
A hlavnepokoj v duši mati, už to máš za pár a na tlak si ani nespimenies
@stanka2612 verime si verime a dufame vsetci v pokojne deti 😀
@katuliena82 neklesa ale pockam do rana dala.som si teda cize dnes 4x2 tabletky 😉
@mata0312 tak si večer lahni s tým, že ráno bude tlak úplne úžasný 🙂
Ja si takto tiež prikazala.. Bo keď sú deti choré, to je najhoršie a ešte do tohoto muž... U nás to tak bolo pred časom, len ja som sa držala a teraz sa snažím tiež...
A viem, že tlak skáče vysoko hlavne zo stresu a strachu 💜💜💜
Neboj mati, ráno bude lepšie...
Malého pichá už asi tiež so strachu, podle mňa aj tí moji preto ochoreli 😀 si to užívajú ešte sami, doma a s opaterou

@zuzu1983 aj ked na nej nie som opuchlina 😀 tak super