Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Zas a znova bude prebdena noc , zaha pali nic uz nepomaha, aj nalavo pod rebrom ma picha ...ale aj tak stastna priatel sa rozhybal postielka vybrusena a nalakovana zajtra ju caka dalsi nater pockam dva dni a konecne ju poskladame 😊 lak je rychloschnuci a nesmrdi 😊
Dobre rano babule, s drahym od pol piatej hore, dala som lieky a tlak 135/85 tak.uz ho len udrzovat pocas dna... pojdem aj na ten cesnak 😉
@gabuchah veru tak xixixixi holi ma, a bavime sa pri tom, vravi boze mami co ma caka🙂))) a to cche ist k porodu. Mame krasny vztah skor ako priatelky ako mama s dcerkou xixixixixi je uzasna a tesi sa na maleho braceka 🙂)) tak radsej nech ma holi dcera ako daka masaker sestricka potom xixixixixixixixi
och zienky uz dva dni som uplne k.o. jak keby som sla rodit tento tyzden. bude to tym vekom alebo pocasim alebo ozaj pojdem skor rodit? boli ma cele telo, mali kope o dusu ale castejsie mi tvrdne brusko.cez noc kazdu hodku hore dospavam cez den kde lahnem spim xixixixixixi sa bojim ze za volantom zaspim aj xixixixixixixix
@mata0312 ta zavinovacka je krasna, ja som ju tiez nasla na nete. mam iba jednu zatial, tak rozmyslam, ze este jednu by bolo treba, aby sme mali do rezervy. vyzeraju vsetky takto, tak neviem, mozno iba klasicke su pevne... mam si ju kupit, alebo radsej nie?
@aber drzim ti palce,drz sa a potom daj foto 🙂
@mata0312 no vidis,super 🙂 nenamahaj sa,oddychuj,papaaj lieciky a dobre bude,nemocku uvidis az o tyzden 😉
@snehulienka82 pri prvom som mala.len taketo a stacili 😀 nakoniec nebudem mat ani teraz myslim ze to bude uplne stacit , zviazat sa da dobre len chrbatik.nema pevny
@stanka2612 dakujem moja :-* uvidime co.bude do vecera, odychujem.isla som zaviest draheho k dr do banoviec ..a uz budem kludnejsia
@1234lubka postielka krasna,uz len babatko do nej 😉
@stanka2612 dakujem veru babetko...boze ja tak kaslem...musim zajst do lekarne...na septisan na hrdlo a daco na kasel...nemozem vykaslat...oj nos plny...hlavne ze malemu je lepsie
Boze baby dnes mam stastie na samych dementov, ktorych ani moje brucho nezastavi ☹ jooj nech uz som doma v posteli

@aber no hlavne za už máš tesne pred tým 🙂 porodis a aj problémy sa ti skončia a miesto barlicky budem kočík 🙂 ozvi sa nám 🙂