icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

patkak
25. feb 2016

@skarabubu a ze ani mna ...sa cudujem neviem podla coho to posielaju a preco niektori tak casto a nasa mna este vobec...hmmmm

katariso
25. feb 2016

@vierkal no uvidime...faj vediet ako si dopadla potom☺

skarabubu
25. feb 2016

@patkak Asi tak,je dobré vedět že niesom sama,ktorá na tom eště nebola a bohvie estli vobec pojdem.

katariso
25. feb 2016

@patkak ani ja som nebola

skarabubu
25. feb 2016

@katariso Tak to je nás viac?

jarkajozo
25. feb 2016

Dve bruska predomnov 😊 mohlo by to byt rychle 😃

patkak
25. feb 2016

@katariso
@skarabubu no pekne nechapem...:(

katariso
25. feb 2016

@skarabubu ano☺

katariso
25. feb 2016

@patkak tak moj neposiela iba ak citis ze nieco sa deje tak mas ist do nemocky.....tiez nechapem no ale co uz...uz zmakneme je to otazka par tyzdnou, mozno dni😀

skarabubu
25. feb 2016

@katariso Už aby to bolo,mě zbývá 16 dní a ty se vlečou jak slimák.

skalka173
25. feb 2016

Dievčatá, od 1.2. som na materskej, viete mi povedať, kedy asi mám čakať výmer zo sociálnej poisťovne? A ako je to s vyplácaním? Kedy chodia dávky?

snehulienka82
25. feb 2016

@skalka173 ja si myslim, ze v polke marca by ti mala prist prva davka. Oni maju vyplatny termin cca v polovici mesiaca, a kedze si od zaciatku februara, tak predpokladam, ze v polke februara ti nic neprislo. Dostanes v marci za cely februar spatne, ako chodia vyplaty.

snehulienka82
25. feb 2016

@skarabubu to uz moze byt kedykolvek. 🙂 bud trpezliva, coskoro sa dockas. 😉

skarabubu
25. feb 2016

@skalka173 Já som od 16.1. a výmer mi došiel posledný týždeň v januári.

skarabubu
25. feb 2016

@snehulienka82 Však nic jiného mi nezbývá než být trpezlivá.

katariso
25. feb 2016

@skarabubu ved to ze teraz to ide pomalicky.Ja mam 28,bola by som rada keby skor tak necakane

gabuchah
25. feb 2016

@jarkajozo tak na chrbáte som vydržala 10min, potom ma sestrička otočila 🙂 ale už mi bolo zle tak či tak,nezvladam ležať len tak bez pohnutia

gabuchah
25. feb 2016

Baby, pokiaľ nie ste rizikové, ani nemáte problémy, Myslim že vás pošlú až od ukončeného 37týždňa..
Možno týždeň -dva pred termínom.
Veď buďte rady že vás neprehanaju 😉

1234lubka
25. feb 2016

@skalka173 ajja som od 1.2 🙂 materska sa posiela mesiac spatne takze dostanes okolo 15teho v kazdom mesiaci. prvu matersku v marci za cely februar. Mne vymer uz prisiel ale uz sa mi stalo ze trebars marodka prisla skor ako vymer 🙂

gabuchah
25. feb 2016

@mata0312 už to máme veruze za chvíľku 🙂 bola som kuknúť kamarátku na vipku, je po cisárskom a tá malá -nádherná, juj 🙂 len keď vidím aké veľké to je v porovnaní s bruchom, tak nechápem ako sa tam vmesti :_D

gabuchah
25. feb 2016

@1234lubka lubi, veď mne to potom došlo, z veď tu už si dva týždne pred pôrodom a taky čaj ti nemôže uškodiť 🙂 ja neviem, najskôr som bola dopredu a teraz si prídem ako zaspata - keď vidím každej ten blížiaci sa dátum, občas neverím 🙂
Mi to aj bude chýbať, toto naše písanie 🙂 nebude už toľko času, ale som rada ze všetky sme sa tu takto našli 🙂

1234lubka
25. feb 2016

@gabuchah vedv pohode som pozerala ze co to pises 😀 😀 😀 ajby som bola radakeby to vyvolalo nejaku ko trakciu 😀 😀 😀 a nic 😉 😉 aaale tu minutku si najdeme nie 😉 😉 aspson sem tam.....uz mam dost toho ze nemozem obliect co chcem 😀 😀 😀

1234lubka
25. feb 2016

@gabuchah ty uz by si aj rodit davno mohla 😉 😉 snad uz neberies to magnezium prepanajana 😉

jarkajozo
25. feb 2016

😃 uz som na pasoch plnka vsade tak mi natacaju monitor na izbe prvej doby porodnej a mam to aj pekne so zvukom 😃 dve spoluobcianky tu rodia to je ale kriku 😃 no nic maly aktivny dajaky od poslednej poradne sa nic nezmenilo stale otvorena na jeden prst ...a ano bola to vcera zatka 😊 takze mohlo by sa to pohnut

luciferko162
25. feb 2016

@patkak pozdravim ak ju stretnem 🙂 Robi na novorodeneckom?

jarkajozo
25. feb 2016
pahu
25. feb 2016

@jarkajozo tak ak by si chcela vsetko uponahlat, oprat a vyvesat zaclony, sex, tepla sprcha? 🙂

matapeprna
25. feb 2016

@jarkajozo ešte stále nič??

luciferko162
25. feb 2016

@1234lubka Presne. Ja tiez stresujem, ale musim prestat,lebo to dopadne ako 1.den v skolke mala ok a ja s revom zo skolky :D Nasa bola uplne prvym vnucatom z oboch stran,odvtedy same baby sa narodili a teraz prvy chlapec 🙂

pahu
25. feb 2016

@gabuchah takze na pasoch mozes lezat aj na boku? Preco potom trapia tehotne na chrbte? ;)