Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Dve bruska predomnov 😊 mohlo by to byt rychle 😃
Dievčatá, od 1.2. som na materskej, viete mi povedať, kedy asi mám čakať výmer zo sociálnej poisťovne? A ako je to s vyplácaním? Kedy chodia dávky?
@skalka173 ja si myslim, ze v polke marca by ti mala prist prva davka. Oni maju vyplatny termin cca v polovici mesiaca, a kedze si od zaciatku februara, tak predpokladam, ze v polke februara ti nic neprislo. Dostanes v marci za cely februar spatne, ako chodia vyplaty.
@skarabubu to uz moze byt kedykolvek. 🙂 bud trpezliva, coskoro sa dockas. 😉
@snehulienka82 Však nic jiného mi nezbývá než být trpezlivá.
Baby, pokiaľ nie ste rizikové, ani nemáte problémy, Myslim že vás pošlú až od ukončeného 37týždňa..
Možno týždeň -dva pred termínom.
Veď buďte rady že vás neprehanaju 😉
@1234lubka lubi, veď mne to potom došlo, z veď tu už si dva týždne pred pôrodom a taky čaj ti nemôže uškodiť 🙂 ja neviem, najskôr som bola dopredu a teraz si prídem ako zaspata - keď vidím každej ten blížiaci sa dátum, občas neverím 🙂
Mi to aj bude chýbať, toto naše písanie 🙂 nebude už toľko času, ale som rada ze všetky sme sa tu takto našli 🙂
😃 uz som na pasoch plnka vsade tak mi natacaju monitor na izbe prvej doby porodnej a mam to aj pekne so zvukom 😃 dve spoluobcianky tu rodia to je ale kriku 😃 no nic maly aktivny dajaky od poslednej poradne sa nic nezmenilo stale otvorena na jeden prst ...a ano bola to vcera zatka 😊 takze mohlo by sa to pohnut
@patkak pozdravim ak ju stretnem 🙂 Robi na novorodeneckom?
@jarkajozo ešte stále nič??
@1234lubka Presne. Ja tiez stresujem, ale musim prestat,lebo to dopadne ako 1.den v skolke mala ok a ja s revom zo skolky :D Nasa bola uplne prvym vnucatom z oboch stran,odvtedy same baby sa narodili a teraz prvy chlapec 🙂

@skarabubu a ze ani mna ...sa cudujem neviem podla coho to posielaju a preco niektori tak casto a nasa mna este vobec...hmmmm