Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah mne pomohla az som nechapala, aj som pridala.skusenost na wiki modry konik. Vies trochu to trvalo kym sa.babetko podarilo, tak som skusala vsetko mozne...cykly vseliake, podla dokiho furt vsetko v poriadku..a to som za nim bola aj v 50dc a ms nikde. Nakoniec pomohla upravit alchemilka, neskor som vymenila za inofolic. 🙂
ja.som taka nachladena..uz sa zdalo ze ok je vsetko ale....stracam hlas...rano taky hnusny suchy kasel..potom uz vlhkejsi..zajtra idem k obvodnej potom na ctg...tak som zvedava...
@jarkajozo Ahoj,sa cítim ako rozkopana hračka, bola som večer v sprche potom som odparkovala v posteli a ľahla si na ľavý bok -cumela do stropu a čakala čo bude, ,,?a nič 4krát na wcku. ..to dieta si robí čo chce, ,,,večer som myslela že nižšie sa už asi natlačiť nemôže a ráno od 4 už zase mi zadockom vytláča bok a nozkami rebra
No momentálne som akurát nevyspata a ani náznak,,,, možno som to aj ja včera posrala že som sa natahovala s tým malým a vysavacom toľko, ,,,už budem kludna
Mám chuť na jarné pečivo alebo zltkove rezy, ,,,,len mám dotaz nechce sa mi čistiť orechy robili ste to už s kokosom? ?
@mnamkacik ja som to este vobec nerobila
@1234lubka ved uvidis,ako bude casom,my tiez mame hypo
@mnamkacik mozes nahradit, ale kokosu daj menej lebo budes mat suchsie cesto. A pridaj trosku viac oleja a tekutiny do cesta 🙂
@mnamkacik no teda ty si mala noc ☹ a vecer...ja ani radsej nemyslim na to,ze porod sa blizi,lebo by som panikarila...som zvedava co to bude a ci sa po tom zazitku odhodlam na druhe...
@mata0312 mati,klud mas dva dni na vyliecenie,urcite ti v infuzke daju aj nejake lieky...das sa dokopy a potom uz budete navzdy spolu 🙂 teraz mysli hlavne pozitivne,nech si co najskor na izbe 🙂 ✊✊ a skus daco pospat,potrebujes spanok...
@stanka2612 ved hej len to musim zacat zase robitamuz tiez potrebuje zmluvu alebo zivnost..uvidime ako sa tobude vyvivat ale chceli by sme...tu dva toky uz clovek plati...tak by sme iz mali co to splatene 🙂 kto dnes moze bez hypo? zatial sme radi zevobec takto sa nam poarilo ziskat najomny byt..lepsie ako podnajom
@1234lubka inak niektore najomne byty si mozes casom odkupit do osobneho vlastnictva,vas sa tak neda?casom?alebo nejaky trojizbovy najomny?
@stanka2612 veru noc bola krasna, ,,,deň bude dúfam lepší
@mnamkacik a uz sa citis lepsie?
No ani v nocí nic nebolo.tak uz prvý den prensssme.uz by som bola ale fakt rada keby uz sme šli rodit hlavne kvoli mojej oblicke co sa vcera opet ozvala tak som ju vyhrievsls na rsdistore.dufam ze po pôrode budem mať s tym pokoj.
@1234lubka
@pahu
@stanka2612 davali mi atb v infuzke cez ktoree nemozem kojit, dnes som povedala ze ich nechcem lebo mam pocit ze som este.viac ochorela a ze chcem kojit...teraz ale nemozem mala je 48 hodin n infuziach ☹ baby nech toto utrpenie skonci ☹ viem ze mam mysliet pozitivne ale .... ☹
@emilia25 a ked uz prenasas,nevyvolavaju doktori v takom pripade porod?lebo suseda tak rodila presne na termin jej porod vyvolali,kedze spontanne to neslo
@mata0312 mati,vydrz to,uvidis bude dobre...mala je v poriadku to je najdolezitejsie teraz 🙂 ty sa tiez potrebujes dat dokopy,tak pocuvaj lekarov,aby si bola co najskor fit...posielam ti vela pozitivnej energie a velke objatie 💜
@stanka2612 no ak sa to samo nepustí este mám v stredu poradňu a este má aj doma moze nechať.
@emilia25 ty jo a kolko ta moze nechat prenasat?a je to vobec dobre pre babo?prepac,ze sa tak pytam,no to vies prvorodicka 😀
@stanka2612 bude sa dat urcite, ale tu nechcem ostat. V aasej bytovke su len dvoj a dva a pol izbove ale dva a polku by som nechcela, otocena ku ciganom..tak dost od ruky tu sme 😀 😀 uz my to tu aj trochu lezie hore krkom...
@1234lubka aha tak to ano to chapem 😉 to by som ani ja nechcela
@katuliena82 ďakujem, vykonam
@mata0312 ľahko sa to komentuje že sa Máš držať a myslieť pozitívne, všetky na teba Timeu myslíme aby ste boli čím skôr FIT a zdravucke, ,Ale materinský láska a strach o dieťa sa nedá opísať , aja osobne by som stresovala minimálne dvakrát viac ako ty,,,,čiže máš môj obdiv, ,,,si SUPER

@stanka2612 nevadi ze male 🙂 casom zvacsite 🙂 my zatial takto....ale casom by sme chceli hypo...uvidime ci sa podary