Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@emilia25 tak ak je to zatka,mohla by si uz v najblizsich dnoch ist na to 😉
@emilia25 tiež to tak mám 🙂 moja dr povedala, že si z toho nemám nič robiť, že to je v tehotenstve bežné 🙂 Hoc je to dosť nepríjemne, musíme to nejako vydržať 🙂
@gabuchah no ze staci,ked to otec vybavi,ale radsej asi estesa zbehnem opytat u nas na obecny urad,snad mi poradia 🙂
@stanka2612 spýtam sa kamarátky tiež, ako a kedy to oni vybavovali.. Je to celé akési na hlavu postavené... Kto tie zákony vymýšľa???
@gabuchah niekto,kto sa zjavne nudi 😒
@gabuchah ja viem ze ak ste zosobaseni tak moze manzel bez matky..ak nie ste musis si pred porodom vybavit opravnenie na urade ze to bude otec dietata vybavovat..to iste potrebujes aj do nemocnice vyhlasenie o otcovstve overene na urade..aspon tak som to citala..my sme sa po 11 rokoch preto zobrali..doteraz sme mali cas😊
@mnamkacik
@stanka2612 babulky moje dakujem , troska som sa skludnila ked som.na oddeleni, a dokonca som.hodinu spala, ze nikto nepoda info lebo je nedela.kokos , ze sen, pojdem tam.klopat a pride drahy tak aspon nachvilu bude dobre
@stanka2612 krasna si juuj a velmi ti tehotenstvo pristane :-*
@denca2d otcovstvo sa ale vybavuje iba keddieta bude mať otcove priezvisko, nie? Malá bude mať moje, bo toto je prvé spoločné dieťa a chalani majú moje priezvisko..
Preto som ani nič nevybavovala..
Asi ich okaslem a vybavím kedy nás pustia, veď rodný list nám musia vystaviť, či? 🙂
presne tak 🙂 rodný list drobca vybaví aj sám tatino 🙂 my budeme oddychovať a naši milovaný nás budú obskakovať a vybavovať to, čo bude potrebné 🙂 Na Obecnom úrade nahlásiš len nového člena na trvalý pobyt 🙂 Tak do 60 dní nahlásiť na zdravotku k tomu bude potrebné : prihláška poistenca, rodný list a OP rodiča 🙂 na sociálke nahlásiť rodné číslo a doručiť kópiu rodného listu. a na úrad práce všetky tie žiadostí
ako príspevok na dieťa, príspevok pri narodení dieťaťa .... také info mám ja 🙂
@linulka555555 mňa tento právny a zákonný systém vždy vytacal 😀 otras.. Čo máš byť za kľudom a užívať tak behas jak blb
Nehovorím ak je matka sama, bez otca a nemá ani auto, to je na porazenie
@mata0312 no aspoňze tak
Ibaže.. Kto to za mňa podpise?
@gabuchah ten stav bez auta poznám, je to vážne na porazenie ... a najlepšie, že úrady sa nachádzajú od seba xyz km .....
@mata0312 mozte ist potom spolu pozriet malu 🙂
@mata0312 dakujem 😘
@gabuchah no ja to tiez chcem mať uz zssebou hlavne kvoli tym oblicksm sa bojim ze sa mi to vráti ved január zápal február zápal a zas sa vcera ozvala oblicks.malá tlači na všetko.veru si to clovek nevie ani predstaviť toľko prenášať.ja sa tiez každú noc budim ci kolo 4 alebo 5.hruza.
@denca2d aj my sme sa koli tomuto po osmich rokoch vzali,ked som bola vo stvrtom mesiaci
@stanka2612 nemozeme draheho.nepustia.na jisku,.je z toho hotovy ☹ vcera ked som mu poslala foto malej s.infuzkou mi pise ze mu.tecu slzy ☹
@linulka555555 hej ved toto vsetko vieme vybavit uz aj my s babatkom v ramci prechadzky ale mne islo hlavne o ten rodny list
@emilia25 veď práve aj preto nechápem na co by mali čakať, pokiaľ máš takýto zdravotný problém.. Proste zavolaj zajtra doktorovi, že sa necitis dobre a oblicka neposlucha.. Keby sa ti to zhorší, ťažko by sa ti rodila predsa
Zo mňa tiež teraz riadna masa odišla, aké mliečna, po ruzovkastom nádychu ani stopy...
Ach, človek sa len sleduje 🙂 ešteže doma je kľud 🙂 malí už relatívne zdraví, čipky som stihla dobrať,Michal je po nočnej a ja sa len motkampo dome 😀

@stanka2612 ale bez matky sa rodný list predsa nevybavi.. Kedysi to bolo do 7dní -nechápem... Čo máš z pôrodnice odbehnut?