Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
teraz som si merala obvod bruska....111cm 😀 😀 cista modelka....zajtra ctg, obvodna...som zvedava...dnes som bola z alym v obchode na prechadzku...som myslela ze puknem...nevladzem normalne ma to tam dole bolelo...zajtra auto doma tak asi pojdem autom... sa furtbojim ze sa daco stane "v nevhodnej" chvili...niekde v meste...
@gabuchah ved to som presne mala ja na prvom ctg, medzi 160-180to lietalo, doki povedat ze to nieje patologicke ani idealne...vtedy v 35tt mi dal magnezium, oxyphilin..na druhy.den uz krasna krivka130-140, prestala som brat tie veci co li dal...a zatial v pohode, vzdy doki povie ze zaznam v poriadku
Kočky ako sa máte? Ja mám 7 dní do pôrodu a cítim sa asi až moc dobre 🙂 posledný týždeň sa cítim plná energie, len tí "poslíčkovia" sem tam chodia 🙂. Potrebovala by som poradiť ohľadom baby monitoru s kamerou. Máte niektorá? Ste s ním spokojná? Ďakujem za všetky rady.
@mata0312 to si viem predstavit,au au...ja som len laparoskopicku opreaciu mala a viem,ze ako to mna bolelo a to ta ranka oproti cisarskemu v podstate nic nebola...tri stehy v bruchu,dva na podbrusi...cisarsky to je ina sila a je to ×2 bo aj maternica aj brucho 😒
@stanka2612 a.to.je to ze je to rezane uz druhykrat, boli to o to viac ...uz som videla malu je stale na infuzke a schudla
@mata0312 a kedy skonci s infuzkami?uz ti nieco povedali nove?
@mata0312 bože, matulka, tak mi to je ľúto že sa takto trápis ☹ ešte ten kašeľ do toho.. Ja verím že zajtra už bude lepšie.. Malá schudla -ale to každého mimi po pôrode,predsa len, už nepapa cez maminu 🙂 ale malá začne a zasa aj váha pôjde hore 😘 drzkaj sa a skús pospať ak sa dá.. A ešte si sama na izbe?
@gabuchah no to bude počítam asi rýchlejšie ako pri 3.teda aj ked kontrskcie začali od 8 vecer ze uplne slabé jak slabé kramy o jedenástej som začala rozmýšľať ci ist uz do porodnice o pol noci dosli do porodnice a aj tak som porodila o 5.25 ale celu noc som malá take kontrskcie tak som aj pospsls.o 5 co si porobils sestrička vo vnutri prišlo zo pár riadnych bolestí a uz sme sli na ssl.teraz veru sa bojim o to viac ze kým muz pride z prace prejde hodina tak som sa dohodla ked budu 5min tak mu zavolám a pojdeme a aspoň hodinu az tam fskt nejdem zbytocne hore dole.
@mata0312 gratulujem, papa.
@matapeprna dakujem 😉
@mata0312 sak presne na to myslim ze teraz kaslem ta koniec....brucho mi stahuje, a keby som bola po porode ta ma klepne..si pametam ked som pri matkovy v porodnici kychla...ano citala som o tychhodnotach ctg...zle je ked skacu do 200 alebo klesa pod 100...uvidil ako ja zajtra...teraz vecer mi dost stahovalo brucho....ale uz prestalo..no uvdime co zajtra ukazr ctg..idem autom do mesta tak snad nebudem soferovat s kontrakciou 😀 😀
Baby bola.som kuk malu a normalne som natrafila na uAsnu doktorku, vsetko mi vysvetlila o malej a ukazala.mi ju ..jooj az.tak lepsie

@mata0312 hej teraz vo februári v 38 týždni.este vysoké horúčky a doktorka ze by bolo pre malu lepsie keby som ju porodila ale porod ďaleko tak snizovsli teplotu a antibiotiká do žili.