Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 este nemas poslickov? Ja uz veru ano uz skoro tyzden
@18lula4 vobec nic este...
@stanka2612 tak bud neni este sanca na porod alebo ta to chyti mozno este skor ako mna 😀 zajtra mam poradnu tak som zvedava
@18lula4 joj ja sa len modlim aby som neprenasala 😒 termin mam az 17 ho
@matapeprna dakujem 😉
@mnamkacik aj.moje 😀 naozaj ako.keby tam.timi bola, uz to.prestava ale na tej jiske ti ppviem.normalne kopance
@stanka2612 neviem akurat sa rozhoduje, dostala.do.toho zltacku ale dali mi ju uz aspon nakojit tak potiahla 10 chrustik
A.ja mam vysoky zapal ☹ crp ma.byt do 5 a ja mam.123 parada
A poslickovia môžu byť: nadránom som sa zobudila na pulzujuce bolesti v podbrusku, asi 10-15 krát, potom nic, potom zase a tak ďalej? Trochu ako pri kramoch. Ale ja som mala obrovské bolesti hrubého čreva, tak kramove bolesti som posledné 3 roky nejako neprezivala🙂
@pahu poslickovia su, ze sa ti stiahne maternica ( bude ako lopta), tvrda na dotyk a do toho citis bolesti ako pri menzes (niektore zeny v krizoch, ine v podbrusku). Bolest je ale taka subjektivna vec, ze nikto ti nepovie ze ,,nie, to nie je pulzujuca bolest,, 🙂 a ako dlho ta bolest trvala?
@mata0312 jej to je super 😉 babulka,trosku sa nakojila 🙂 parada,az mi slzy vyhrkli,aj ja uz chcem babatko 😀 a ta zltacka to je v pohode,to vraj maju skoro vsetky babatka
@stanka2612 tak my mame rovnako..ja 16.3..hadam to dovtedy dame😊
@denca2d veru aj ja dufam 🙂 som zvedava ktora z nas skor 😀 a co cakas?ja chlapca
@stanka2612 ja tiez chlapca😊 zajtra idem na poradnu tak som zvedava ci sa nieco nepohlo..
@stanka2612 stani zajtrs by si to mala mat doma 😊
@pahu ja som mala vecer poslickov, ma pychalo v podbrusku, ale len kratko 30sekund a koniec, adi 5krat za.sebou...v porodnici vraveli ze treba prist ked budu bolesti z 5-10min prestavkami aspon hodinu. To si nepomylis fakt to nepolezis, nepospis ani nahodou..musis predycht..prejst sa...sadnut na zachod (ako ja 😉 😉 😉
@katuliena82 mozno dohromady hodinku, ale po pár minútach sa to opakovalo..
@stanka2612 neboj stani, 2-3 aj do 5 dni po termine este nieje prenasanie...babetko vie kedy ma ist na svet 🙂 vraj sa prenasa az po 42tt ale to by som uz nechcela..do velkej noci cjcem byt davno doma...sa nevladzem hybat....a ten kasel no katastrofa
@denca2d
@stanka2612 ja mam termin 18-19 ale podla sona uz 11 mam cakat, preto aj ti poslickovia uz...
@jarkajozo dakujem ti este raz 😘😘😘😘
Inak sa ako citis?
@1234lubka boze Lubi nestras 😀 aj ja chcem byt na velku noc doma uz aj s babatkom 😀

To fakt? Stále žiadne ďalšie bábätko? Babyyyy, ved uz sa rozhybte ;) ja dnes osobne na Kramároch, objednana na prvé pásy, idem v stredu, tak som zvedavá... 🙂