Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@18lula4 to mi je luto :( aky je dalsi postup?
Tsk bsbenky máme to za sebou.naša betks prišla na svet o pol jedenástej s miersmi 3360 a 49cm.uz som na izbe na roomingu tak snáď mi aj malu donesú.
@18lula4 ahoj, a to zistili az teraz? a co bude nasledovat? neboj sa, urcite to lekari vyriesia!!
suhlasim s @gabuchah @stanka2612 ja mam muza Jozefa a je to dobry clovek. 😉
@emilia25 gratulujem stastnej maminke :-*
@snehulienka82 aj ja mam priatela jozefa áe synovi by som nedala to meno hoc chcel 😊 otca mal jozefa a mal problemy koli tomu ...
@jarkajozo dakujem pekne,bola som v schranke...nadhera 😍😘😘😘😘😘😘😘
@gabuchah preto som dakla meno Lukáš,nechcela som moc tie moderne mena vseliake 😉
@linulka555555 joj tak nech to mas rychlo za sebou a malu coskoro v naruci 😘
Baby dneska som aj s našou maťkou bola 🙂 krásne žieňa, stále pozitívne 🙂
@18lula4 a co to znamena?povedal ti doki?
@emilia25 gratulujem moc 😘😘 a tebe aj maklej prajem vela sil 🙂
@jarkajozo suhlas,aj moj brat s otcom mali s tym ostaru 🙂 tiez som nechcekla dat dietatu meno po nas 😉
@gabuchah a ako sa maju?
@jarkajozo tak mi tiez nedame, resp. by sme nedali synovi meno po otcovi, ale to plati pre vsetky mena, nie len na Jozefa. 🙂
@stanka2612 bola som zrovna na pásy, okolo trištvrte na jedenásť odchádzala približne a sestra ju akurát mala pri výťahu :#)
Okolo pol desiatej som tam prišla a dvaja chlapík pri vytahoch čakali, jedného sestra volala že môže ísť, žena do pol hodiny to bude a in len Uf, že to už? 🙂
Druhý tam ešte stepoval keď som odchádzala 😀
Ani ma nenapadlo, že ti Emily nám rodí 🙂
@stanka2612 matka stále zápal a do žily lieky dostáva, malá ešte na infuzkach... Ale mamina dobre vyzerá, aj sa pohybuje, klobúk dole 🙂
@18lula4 zelam ti nech vsetko dobre dopadne. Neviem ci to pomoze trosku psychickej pohode, ale mne povedal doktor pri prvom porode (rodila som pri slavnom p.doktorovi Grochalovi), ze kazde 2.dietatko ma pupocnik okolo krku. Oni maju nejake hmaty na to, ako to pocas porodu uvolnit. Kamoska mi porodila pred mesiacom a jej syncek mal pupocnik omotany 2x. Je v poriadku aj on, aj ona 🙂
@jarkajozo
@karinviktoria
@snehulienka82
@stanka2612
@gabuchah ano dievcata, zistil mi to doktor teraz na poradni zo sona- sono mi robi kazdu poradnu, ale nic- ze o tyzden normal na poradnu zas. Doteraz to mala asi nemala, je moc akcna asi 😀 zajtra monitor v nemocnici, tak uvidime ake budu ozvy a co sa bude diat dalej
@gabuchah krasne sa to rozbehlo s tymi porodmi 😀
Baby dskujem vám všetkým.

Baby, ja prisla z poradne tak mame pupocnik okolo krku