Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skladka ja ruzinov
teho demencia u mna nastupila...do uplne inej diskusie pisem prispevok 🙂 zeny drzte sa
@18lula4 asi veru 🙂 a ideme kúpiť autíčko, tatino je dnešná dennej zajtra nočná, 3 a 4 má voľno, tak sa asi šetrí na neho 🙂 keď sa rozhodne bude to zázrak 🙂
A volať sa bude Aya, čo znamená v preklade zázrak 🙂 (v arabcine) vo francúzštine je to vták a oni už je teraz tak voľná 😀 no a v japoncine pradeny hodváb 😀
Darček id jarky 🙂 Prvý jej náramok v živote 🙂
@gabuchah auto je dobra vec,to budete pri mimi potrebovat 🙂 a odvezie ta to kam a kedy potrebujes...
@stanka2612 som rada ze doslo 😊 a ze sa paci 😘
@gabuchah auto treba ja si neviem predstavit bez neho ci nakup ci do nemocnice ..chodim aj autobusom aj dnes som isla no radsej auto hoc sa uz aj trisku bojim soferovat..aj ked s malym bude treba tak sa vzdy zide 😊
@stanka2612
@jarkajozo
Baby, ja o aute snívame odkedy mam malých... S takými malými som chodila busom do mesta na plienky, do nemocnic...
A teraz s tým bruchom a s nimi na také vyšetrenie, také... To čo človek otočí za hodinu a pol mne trvá aj 4hodiny
Takže som šťastná, úplne najviac šťastná, že si teraz Michal vodičak urobil a niečo mal nasetrene 🙂
Za rok si ho spravím snáď aj ja 🙂
@gabuchah ano ano tak tak 🙂 preto som napisala ze zacnem s horucou sprchou az buduci tyzden lebo vtedy ukoncim 39t 🙂 skor by som neriskovala 🙂
@gabuchah veru urob si ho co najskor,uvidis,to bude iny level
@stanka2612
@jarkajozo
Môj sen, ale vždy buď neboli peniaze, alebo čas 🙂 ale urobím, veď už nie som sama na všetko 🙂
Baby a ako to vyzerá s tou žienkou -lienka!?? ktorej odišla ráno voda plodová? Ta sa asi dlhšie trápi
@karinviktoria 🙂 ono, ktovie či by to aj pomohlo 🙂
A to ešte zvládaš také dlhé prechádzky? Ja tento 40týždeň nedávam uz skoro nič 😀
@gabuchah o tej ani neviem...odkial o nej vies?
@jarkajozo tiez tak,este na strednej skole som si ho robila
@stanka2612 veď dneska tu jedna písala, zabudla som.nick ☹ fotku tu má bohužiaľ máloktorá že by sme dá po mene poznali 🙂 ale písala že 3:30 jej odišla plodová voda
Ja dennodenne auto vyuzivam....vodicak mam uz 11 rokov☺
@stanka2612 aj malemu kazdy mesiac rodine pridavky budem odkladat na iny ucet a potom mu ich v 18dam na vodicak 😊
@gabuchah ano spominam si hej 🙂 mne sa to uz zlialo,je ze to je emily 🙂
@jarkajozo ja mojmu tiez chcem mesacne sporit,uzavriet mu poistku 😉
@stanka2612 aj poistku chceme nonaj tie pridavky zvlast 😊 tych 20€ ani nepocitim ze nemam 😊 a za 18rokov sa tam nazbiera pekna suma 😊
Baby, nemohli by ste si sem dat profilovky? Som asi trufala ale občas len nick zabúdam a podľa tej kresby sa to ťažko pamätá 🙂
@gabuchah ja som aj mala ale som si ju omylom zmazala 😀 zajtra sa odfotim a dam 🙂
juuuj rozbieha sa to veru🙂....gratulujem maminkam🙂
Ahojte mamičky vidím to tak že aj ja už čoskoro pojdem tí posličkovia sú čim dalej častejší ☹ neviem do kedy vydržím ojoj to je bolesť
☹
@misska22 joj moja,fakt to tak boli?tak to som asi aj rada,ze ich este nemam 🙂 asi zacnem pomaly panikarit,lebo zatial som az podozrivo kludna...
@stanka2612 z ničoho nič ťa začne pichať v boku ale strašne nemôžeš sa ani nadýchnuť ani sa postaviť ani ľahnuť je to strašná bolesť môžeš iba čakať kým to prejde trvá to taký 5 minút a potom nič už to prešlo konečne ale strašná bolesť to je ☹

@jarkajozo na novorodeneckom a gynekologii v novej to bolo ok, stara porodnica skoro cela dala vypoved. Ale funguju, akurat viem ze jiska nefungovala pre deti narodene do 34tyzdna, tie prevazali do kosic. Ostatne fungovalo.