Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo
@gabuchah ženy to ľudská sprostost s tým nič neurobime, nonstop budú nejaké primitívne otázky, po pôrode budú otázky tipu uzzzz? ??
Ja tiež už ignorujem otázky ešte si neporodila? A bojis sa??? A ešte fungovať vies?? Vladzes? ?
Jebnuti to ľudia, ,,,, srat na nich, ks sa budeme rozculovat iba sebe zle narobime
@michaela2906 áno ja som bola aj s partnerom a super bolo,dalo mi to dosť info a verím že pomôžu rady aj pri pôrode, lebo už teraz využívam pri cvičení s balonikom
@mnamkacik ty si taka poctivka v tomto,v dobrom 🙂 ja som sa na to jemne vyflakla,jedine co robim,pijem caj z malinika
@stanka2612 ja uz aj caj prestavam pit dajak zabudam 😊 nebola som ani na predporodnej, ani balonik nepouzivam uvidim jak dopadnem 😃
@julovka2013 Gratuluju k Miškovi!!A šla si priridzeně,keď to bolo o 2 týdny skor?
Zajtra idem na poradnu,tak som zvedavá co mi povie.Dnes som sa dost narobila a začali ma bolet strašně kríže ani teplá vana nepomohla.
@stanka2612 ano prvorodicka...a fest pos..ta prvorodicka 🙂 lebo sa poznam ze ked sa bojim tak sa akoby zablokujem a zatnem alebo co..ale uz niet cesty späť 🙂 tesim sa na moju bambulku len uz to dlho trvá a som nedockava 🙂
@stanka2612 ďakujem, no snažím sa keď už som za to dala toľko peňazí, nech si potom nebijem hlavu že som si kúpila a vy stala sa na to,,,, radšej sa premôžem teraz- ja nechcem žiaden nastrih ani sitie a už tobôž nie roztrhat sa,,,, tak a na to aké rozmery by mal mať malý tak si myslím že to zvládnem,,,,
Ja pijem volaky čaj pre tehotné, ,,, a ten mi akurát upravil stolicu...
@domi_nika13 vies co len ma vytocil..bol podrazdeny,lebo v cakarni mal asi 12 zien..som chcela vediet nejaku vahu a pripadne velkost maleho, nech sa mozem pripravit..len na mna vyletel ze na to nema cas, ze ma vela pacientiek..tak za 3 min ma vybavil..ale tak aspon mi povedal ze som uz na jeden prst tak sa to konecne pohlo optoti min tyzdnu🙂
Ja by som sa normalne potešila keby sa Adam vypýta štvrtok, ,,pekný dátum narodenia by mal 3.3.
@jankasikova ja nemam moznost ist na sukromny iba na taky co zvyknu robit v nemocnici ale myslim si ze aj tam daju cenne info 🙂 tak dufam ze to este stihnem ist
@michaela2906 ahoj ja som chodila u nas do nemocnice..vcera som bola na poslednom cviceni..
@michaela2906 aj my sme boli na takom -viedla ho pôrodná asistentka, o všetkom nám porozprávala,rozprávala sa s nami úprimne a ulahcila prijmne atmosféru, ,,zodpovedala na všetky otázky, upozornila nás na najčastejšie chyby ktoré ženy robia,čo nám pri bolestiach pomôže, ,,,,skvelá skúsenosť a hodnotím to celé ako pozitívne
Určite tie kurzy daju vela len skoda ze som nezacala skor chodit...az buduci tyzden sa chystam ak ma mala nepredbehne 🙂
@jarkajozo budeme na tom rovnako 😀
@michaela2906 neboj,dockame sa vsetky 🙂
@mata0312 joj nadherne 😍😘💜 krasne baby,boli ste dlhsie spolu?
@stanka2612 veru poobede vyse.hodiny 😀 som si.ju cely cas mojkala :-* a ukazala som dnes konecne aj babke, dedkovi a synovi, nevedel sa dockat ze nechce len foto vidiet, dovolili mi cez sklo im.ju ukazat na minutu....a mama ze aka je malinka ze na foto vyzera vacsia 😀 pochudla ma 2970 g teda.uz aj nieco nabrala
@mata0312 super,uvidis,uz bude len lepsie 😉👍 a vraj babatka najskor schudnu a az potom zacnu priberat,ale preco to tak je,neviem...
@stanka2612 je to normalne 😉 pri porode bola ako keby spuchnuta ...a bola dlho na infuzkach ...uz nech len ja mam zajtra dobre testy na crp a bude to ok ...drzte palce......ale strasne malu izoluju .boja sa ..beru ju za predcasne narodenu ...nedozretu
Inak.ja som chodiaca mliekaren 😀 90ml za 10 minut 😀 nakrmim vzadu vsetky deti 😀
@mata0312 drzim palce zajtra 🙂 daj potom vediet...a radsej nech sa jej poriadne venuju,nech je v absolutnom poriadku 😉 ty si ju budes potom uzivat cely zivot 😘😘
@stanka2612 vsak ja pocuvam co.hovoria , preto aj ta ruska , a nikto ju nesmie brat na ruky ...

@michaela2906 asi si prvorodicka vsak?ja tiez,ale kupodivu vobec nemam zatial z porodu strach...Ved tolko zien to dalo predo mnou...viem,ze to bude boliet,ze mozno budem roztrhana a zasita a budem sa hojit ale uz nam nic ine ako porodit nezostava 🙂 hlavu hore a skus nemysliet na najhorsie 😉