Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik trebarscestu do porodniceby si mohla dat po takom dni 😀 😀 😀 ja som dnes konecne relativne ok aspon som riady umyla, a pozmyvala dlazky...na okna sa chystam v sobotu..alebopiatok...estw na silvestra balkonove dvere moj muzik zvonku postriekal sampanskym...a vidno flak 😉 😉 Ked boli mrazy som to nechala tak teraz sa mi uzasne "chce"...ake tie okna umyjem nech mam pokoj
@linulka555555 inak mala vyzera riadny buclačik na to ze len 3000g 😉 😉 😉 gratulujem 😉 😉 drzkajte sa
OZNAMENIE/Plati pre Nemocnica RUZINOV. Ahojte maminy, planuje niektora rodit v najblizsej dobe v Ruzinove? Bola som dnes na poradni a porodnica sa od buduceho tyzdna ma zacat malovat, vsetky pacientky budu posielat rodit inam...nevedel mi ani doktor povedat ako to presne budu riesit, zevraj budu fungovat iba zazmluvnení lekari, niekde v izbe kt. si vybojuju, takze ma pripravoval na velmi obmedzene a ztazene podmienky porodu, kedze mam termin 7.3. Alebo 13.3... Nie som vobec nadsena, snad neporodim niekde na pol ceste do inej nemocnice v sanitke... 🙃 Prajem vsetkym pekny den
@1234lubka ja som zdrav. sestra a byv.spoluziaci z vysky, s ktorymi mam hromadny chat zacali minule taku diskusiu, kym si neuvedomili ze som teho a ze mi to nemusi robit dobre 🙂 diskusia komu sa co kedy stalo...
@katuliena82 ved co narobime...clovek,si niekedy neuvedomi...beriem z rezervov..hormony robia.svoje 🙂 🙂
@michaela2906
@dailla107
@katuliena82
@jarkajozo Tak ma dnes naštartovali tie sproste otázky " ešte nic?", že som hneď ráno vyletela do Michala, ,,,,tak som sa kus zamyslela že Chuda za nič nemoze a nervy idem radšej spáliť prácou, ,,,, no a akú odmenu som si urobila
@mnamkacik mnam. Ja som nervozna z tejto mojej zravky, vzdy som vela pribrala v teho a teraz sa chcem tomu vyhnut...takze som poslala syna kupit mi cokinu 😂😂😂ale asi tak po 2 tyzdnoch, inac sa vyburujem na domacich zdravych kolacoch 😁
@katuliena82 nie som zastanca všetko sladké, ,ale ked sa pýta cukor (teoreticky je to palacinka, nútela, mandarinky,tvarohové so šľahačkou)
@mnamkacik ja robievam take pohankove torty s kremom z kyslej smotany, slahacky a vela ovocia. Hlavne som zistila, ze zaklad je nemat doma vyslovene nezdrave veci. Ale ked som vela cvicila pred teho, mohla som zjest cokolady a zmrzky na kila. Teraz necvicim uz od zaciatku teho a nemozem jest sladkosti ako predtym 🙂
Baby, ďakujem že na mňa myslíte 🙂
Poslali domov, tam som polezala a nič, zátka odišla a odvtedy stále akoby krvavý výtok...bolesti od rána, až tuhnem, tak len Ležím a na šťastie som niečo dospala...
Rodila som 2x ale toto som.teda nezažila ani nečakala.. Vraj ak nič tak v piatok nim na pásy -a ja mám problém na záchod zájsť, vtipálci..
Už nech je po všetkom
@mnamkacik tiez konecne som zaspala a zvonil telefon som myslela ze ho hodim o stenu a jasne ze vyzvedacky chceli ani som ho nedvihla 😃 lahla a spala dalej 😊 teraz ma moj zobral vyvencit do potravin a hned blbe otazky ale uz reaguje len tatik ja sa ani nezastavujem 😊 si urobila chutky mnam 😋 inak daj zajtra vediet ako dopadla poradna aj ja idem ...
Bsbenky ďakujem vám všetkým za gratulácie.mslu mám uz od dnes rána stale pri sebe som myslela ze ako 4 rodičku má nechajú si chvíľu dovolenkovať á oni má supnu hned a staraj sa.ale keby som bola aspoň doma ale tu má ide slsk trafiť ale tak prvých 24hod máme za sebou.este 3 krát tolko a sme doma.
@denca2d a stále to z teba odchádza? Zo mňa zasa kus normálne.. A stále výtok ružový hlienovy... A zas....á gravitácia keď chodím, stojím, až mi slzy vyhrknu...
A vtipni že v piatok na pásy, len tak...A k môjmu doktorovi poobede na premeranie tlaku... Len tak..
A v pondelok poradňa, ak by nič...
To máme teda myslím podobnú situáciu, dúfam že dlho sa takto nebudeme trápiť

@katuliena82 moja v 33tt som lezala, tiez som rizikovja aj ked uz teraz mam pocit, ze len prehanali so všetkým lekari, ale zas radsej opatrne 🙂 kedze uz som 38tt tak co sa budem šetriť ked prislo na mna ze kopa energie tak som to vyuzila 🙂 ale baby nemyslite si, ze ked na mna pride unava ze sa s ulavou nehodim do ducheeeeen, vcera som predrichmala 3/4 dna 🙂
@jarkajozo
@mnamkacik ;)