icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

dailla107
2. mar 2016

@katuliena82 moja v 33tt som lezala, tiez som rizikovja aj ked uz teraz mam pocit, ze len prehanali so všetkým lekari, ale zas radsej opatrne 🙂 kedze uz som 38tt tak co sa budem šetriť ked prislo na mna ze kopa energie tak som to vyuzila 🙂 ale baby nemyslite si, ze ked na mna pride unava ze sa s ulavou nehodim do ducheeeeen, vcera som predrichmala 3/4 dna 🙂
@jarkajozo
@mnamkacik ;)

1234lubka
2. mar 2016

@misska22 ty ake skvele spravy tu davas...prepac ja nechcem na nikoho utocit chapem ze len zdielas svoje pocity ale.....

1234lubka
2. mar 2016

@mnamkacik trebarscestu do porodniceby si mohla dat po takom dni 😀 😀 😀 ja som dnes konecne relativne ok aspon som riady umyla, a pozmyvala dlazky...na okna sa chystam v sobotu..alebopiatok...estw na silvestra balkonove dvere moj muzik zvonku postriekal sampanskym...a vidno flak 😉 😉 Ked boli mrazy som to nechala tak teraz sa mi uzasne "chce"...ake tie okna umyjem nech mam pokoj

1234lubka
2. mar 2016

@linulka555555 inak mala vyzera riadny buclačik na to ze len 3000g 😉 😉 😉 gratulujem 😉 😉 drzkajte sa

nicol_ha
2. mar 2016

OZNAMENIE/Plati pre Nemocnica RUZINOV. Ahojte maminy, planuje niektora rodit v najblizsej dobe v Ruzinove? Bola som dnes na poradni a porodnica sa od buduceho tyzdna ma zacat malovat, vsetky pacientky budu posielat rodit inam...nevedel mi ani doktor povedat ako to presne budu riesit, zevraj budu fungovat iba zazmluvnení lekari, niekde v izbe kt. si vybojuju, takze ma pripravoval na velmi obmedzene a ztazene podmienky porodu, kedze mam termin 7.3. Alebo 13.3... Nie som vobec nadsena, snad neporodim niekde na pol ceste do inej nemocnice v sanitke... 🙃 Prajem vsetkym pekny den

katuliena82
2. mar 2016

@1234lubka ja som zdrav. sestra a byv.spoluziaci z vysky, s ktorymi mam hromadny chat zacali minule taku diskusiu, kym si neuvedomili ze som teho a ze mi to nemusi robit dobre 🙂 diskusia komu sa co kedy stalo...

1234lubka
2. mar 2016

@katuliena82 ved co narobime...clovek,si niekedy neuvedomi...beriem z rezervov..hormony robia.svoje 🙂 🙂

mnamkacik
2. mar 2016

@michaela2906
@dailla107
@katuliena82
@jarkajozo Tak ma dnes naštartovali tie sproste otázky " ešte nic?", že som hneď ráno vyletela do Michala, ,,,,tak som sa kus zamyslela že Chuda za nič nemoze a nervy idem radšej spáliť prácou, ,,,, no a akú odmenu som si urobila

mnamkacik
2. mar 2016

@dailla107 to ja mám na striedačku jeden deň som akčná a druhý deň skapata a deprimovana

katuliena82
2. mar 2016

@mnamkacik mnam. Ja som nervozna z tejto mojej zravky, vzdy som vela pribrala v teho a teraz sa chcem tomu vyhnut...takze som poslala syna kupit mi cokinu 😂😂😂ale asi tak po 2 tyzdnoch, inac sa vyburujem na domacich zdravych kolacoch 😁

mnamkacik
2. mar 2016

@1234lubka tak ja som už nad oknami slintala od piatku, ,,len sme neboli doma,,, a teraz dva dní pršalo,až dnes slnko
Do nemocnici Idem zajtra na ctg a poradňa, ,tak uvidíme

mnamkacik
2. mar 2016

@katuliena82 nie som zastanca všetko sladké, ,ale ked sa pýta cukor (teoreticky je to palacinka, nútela, mandarinky,tvarohové so šľahačkou)

katuliena82
2. mar 2016

@mnamkacik ja robievam take pohankove torty s kremom z kyslej smotany, slahacky a vela ovocia. Hlavne som zistila, ze zaklad je nemat doma vyslovene nezdrave veci. Ale ked som vela cvicila pred teho, mohla som zjest cokolady a zmrzky na kila. Teraz necvicim uz od zaciatku teho a nemozem jest sladkosti ako predtym 🙂

gabuchah
2. mar 2016

Baby, ďakujem že na mňa myslíte 🙂
Poslali domov, tam som polezala a nič, zátka odišla a odvtedy stále akoby krvavý výtok...bolesti od rána, až tuhnem, tak len Ležím a na šťastie som niečo dospala...
Rodila som 2x ale toto som.teda nezažila ani nečakala.. Vraj ak nič tak v piatok nim na pásy -a ja mám problém na záchod zájsť, vtipálci..
Už nech je po všetkom

jarkajozo
2. mar 2016

@mnamkacik tiez konecne som zaspala a zvonil telefon som myslela ze ho hodim o stenu a jasne ze vyzvedacky chceli ani som ho nedvihla 😃 lahla a spala dalej 😊 teraz ma moj zobral vyvencit do potravin a hned blbe otazky ale uz reaguje len tatik ja sa ani nezastavujem 😊 si urobila chutky mnam 😋 inak daj zajtra vediet ako dopadla poradna aj ja idem ...

mnamkacik
2. mar 2016

@jarkajozo Jasné že dam vedieť, ty ideš o koľkej? Ja by som chcela byť na 8 už v nemocnici

denca2d
2. mar 2016

@gabuchah ja som na tom podobne..rano mi odisla zatka a od vtedy zhruha kazdu pol hodinu mam bolesti..

mnamkacik
2. mar 2016

@gabuchah moja s tebou už čo dorabaju, cvičia s tebou???
Uff želám ti aby sa to čím najskôr rozbehlo,,,

emilia25
2. mar 2016

Bsbenky ďakujem vám všetkým za gratulácie.mslu mám uz od dnes rána stale pri sebe som myslela ze ako 4 rodičku má nechajú si chvíľu dovolenkovať á oni má supnu hned a staraj sa.ale keby som bola aspoň doma ale tu má ide slsk trafiť ale tak prvých 24hod máme za sebou.este 3 krát tolko a sme doma.

katariso
2. mar 2016

@gabuchah oooch tak to co je....😯neverim,nech sa ti to poriadne rozbehne.Ja cakam kedy napises som myslela ze uz budes mat aj po tom.Drz sa

emilia25
2. mar 2016

@gabuchah a ty stale nist.juj skus tu horucu sprchu a tie brsdsvky.možno to cele pomôže aj tebe.

1234lubka
2. mar 2016

@gabuchah sak to je strasne ze ta poslali domov...ty kokos ako vravis "ftipalci" 😀 😀 kedy ako mas dojst?? ked si nahmatas hlavicku ci co?? ja si tak myslim ze uz to mas za sebou...

1234lubka
2. mar 2016

@mnamkacik idem si dat krtkovu tortu 🙂 robila.som v nedelu..este sa pokazi 😉 😉 😉

jarkajozo
2. mar 2016

@mnamkacik trosku pospim a tak o 10by som chcela byt v nemocnici idem autom tak mam cas 😊

18lula4
2. mar 2016

@gabuchah Gabi, daj si cigu, lebo toto su ine nervy co uz robia s tebou!!!!

mnamkacik
2. mar 2016

@1234lubka dobrú chuť 😘

@jarkajozo Ja som si chcela teraz trošku pospať, ale volako mi nešlo, tak nič,,,,

jarkajozo
2. mar 2016

@mnamkacik ja som si teraz urobila zapekane zemle tvojou palacinkou som dajak vyhladla 😃 ja teraz by uz ani nelahla lebo v noci by som nespala uz vobec nic 😊

gabuchah
2. mar 2016

@denca2d a stále to z teba odchádza? Zo mňa zasa kus normálne.. A stále výtok ružový hlienovy... A zas....á gravitácia keď chodím, stojím, až mi slzy vyhrknu...
A vtipni že v piatok na pásy, len tak...A k môjmu doktorovi poobede na premeranie tlaku... Len tak..
A v pondelok poradňa, ak by nič...
To máme teda myslím podobnú situáciu, dúfam že dlho sa takto nebudeme trápiť

gabuchah
2. mar 2016

@emilia25 jaaj moja, ja ráno tam už boli a poslali ma domov
Tak tu dýcham, od rána zátka už asi na dve krát riadne tmavá a keď neodchádza tá, tak masa ružová..
Už som.mala aj vaňu horúcu..

jarkajozo
2. mar 2016

@gabuchah neboj moja rozbehne sa ti tob...zachvilku to mas zasebou 😊