Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
A ozaj, prave som si aj ja objednala aniball 🙂 vyskusam a verim ze pomoze. Viete, uz tam mam trochu starsie tkanivo, hihihi....
@pahu myslím že skúsená porobila nejaké ťahy rukou vi vnútri, čiže má dootvorila a ušetrila nejaký čas, o to silnejšie to bolo... Ona síce nepovedala čo robí, iba ze tomu trocha pomôžeme, ale pochopila som veľmi rýchlo hneď... Postavila som sa z tej postele a za 5min sme šli z vysetrovne na sálu...
Inak ten aniball odporúčam 😉
@michaela2906 moja aj ja som z toho na prasky.....tiez kp a este k tomu chlapec.....co je este rizikovejsie....takze tiez sa zmierujem s tym ze bude obavana sekcia....ale uz sa vyrovnavam a zajtra na poradni to riesim s doktorkou.....daj vediet aj ty ako co si poriesila...dakujem
@snehulienka82 drzim palce nech sa otoci.....aj ja v to verim 🙂 do poslednej chvile......budem verit.....🙂
Baby tak ja si.uz malicku uzivam pri sebe 😀 sa s drahym pri nej striedame tak sa.o nu bojime.😀 nestiham.citat
Ja som sa prave vratila z mesta,bola som s kamkou na kave 🙂 bezkofeinovej 🙂 dobre to padlo...
Ja len tak narychlo...neodpisujem...nejak nestiham..maly ma nizky cukor...tak ma infuzku joj a tak krasne sa prisal na druhom kojeni teraz,ma to mrzi...o pol noci idem k nemu nech cucka...odporucam prechladnut..vraj to mi mohlo skor spustit porod tym ze som kaslala som drazdila maternicu...ale furt som s toho v soku..vcera by ma ani nenapadlo ze dnes porodim😀
@1234lubka nevadi,daju mu infuzku a dobre bude,neboj 🙂 krasne ze sa prisal,ze mas mliecko a kojis,super 🙂 drzkajte sa uzivajte jeden druheho 😘
@stanka2612 mlieko este nemam ale hlavne ze sa prisal
@1234lubka ale tak to sa este moze spustit,ci?
@stanka2612 kludne si daj aj kofeinovu kavicku ak si bola zvyknuta ju pit. Ja tiez si davam 1 nescu denne s mliekom a niekedy si dam este aj 3v1 neskor 🙂
Ak som na niektoru z Vas co sme tu a uz mate porodene zabudla,tak aj Vam...ale akosi malo casu tu chodit pravidelne,tak som stratila prehlad..😊😉
@18lula4 davam si aj kofeinovu,len uz bolo dnes dost neskoro,tak aby som aspon cosi pospala,dala som bezkofeinovu 😉
Zaas nemozem spat....joooj to je hrozneee😯
@katariso ja som o osmej bola tuha, moju nespavost posledne dni vystriedala extrémna unava ktora ma zlozi okolo osmej-deviatej a potom som cca od stvrtej hore...manzel sa smeje ze uz to pride coskoro, lebo tieto moje stavy...:D sup anibalovat ked nemozes spat!🙂 ja este pockam pol hodku, zobudim pracepovinnych a skusim este trochu potiahnut, rano chcem skocit tej mojej gynde ci naaaaahodou nie som aspon kusok otvorena, bodaj by veru....
inak sa mi snivalo ako mam maleho skin to skin medzi prsiami, este sme boli spojeni pupocnikom a spinkal mi tam a ked som mu povedala menom tak otvoril ocka kukol na mna a nebesky sa usmial...nadherny sen baby, ja sa ho uz neviem dockaaaaaat! <3

@gabuchah ako to pomahali sestricky?