Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
mne vypočítal 7,1 nástup...🙂 zajtra ku nemu idem a mám sa mu pripomenúť koli papierom, tak napíšem ako som dopadla...🙂
a tebe už dali termín cisárskeho? 🙂 občas kd čítam príbehy, kurna, aj ja by som do toho šla..:D
Baby,ja zatial problemy so spankom nemam nastasie,ale dnes som si dala...boli sme na vianocnych trhoch a samozrejme ze som si dala cesnakovy langos,mnam 🙂 lenze som sa z neho tak pogrcala,ze az... 😀 mate to tak aj vy,ze po urcitych jedlach este stale grcate?ved to by sme uz mali mat za sebou 😀 😀
@pahu ja ani chora nie som a mam v kuse sopliky... 😀
@stanka2612 pri prvom som nerobila, a ani som si nevedela predstavit ze sa budem trepat do roboty 🙂 teraz to nejqko slo 🙂 ale uz aj tak sa u nas nerobi, zajtra dohladavanie po inventure ale to len par ludi a potom az 4.1...
@stanka2612 ta v tehu knizke mam pri 32tt napisane ze nastup na MD na ziadost...uvidim co mi povie 🙂
@stanka2612 ja som vobec negrcala, prve tyzdne mi bolo divne zo vsetkeho ale grcat to nie, teraz uz absolutne, akurat ma zacina sem tam palit zaha 🙂
@1234lubka tak ja som druhy a treti mesiac pregrcala bolo mi strasne zle...teraz uz je dobre,len asi Nemozem tazke jedla jest... 😀 to ti v dobrom zavidim,ze si mala bezproblemove tehu 🙂 a na zahu mi velmi pomaha fatra mineralka
@stanka2612 nieje to zatial strasne 🙂 sem tam 🙂 soda bicarbona z octom tiez pomaha 🙂 aj prve tehu bolo fajn 🙂 velmi nevidim rozdiel akurat ze mam vacsie brucho a zozaciatku mi bolo vseliako divne 🙂
@stanka2612 ja prvé tri mesiace tiež prevracala a doteraz keď zjem viac alebo to ci nemám tak to ide von
Veď ono to telíčko vie 🙂
@gabuchah waw dokonale krasne 🙂 skoda take medovnicky aj papat 😉
Ahojte baby 🙂 prosim o radu. V prvom trimestri som mala ranne nevolnosti grckanie a tak...preslo to...dva mesiace nic a teraz som ich zacala mat opät :/ je to v poriadku? Alebo mam niecoho nedostatok? Mate s tym skusenosti?
@1234lubka
@stanka2612
Ďakujem baby 😀 🙂 to som prvý krát skúšala takto zdobiť 🙂 bohvie či sa k tomu bud.rok dostanem 😀
@karinviktoria ja mávala niečo podobné pri mladšom, prvý trimester som ani nevedela ze somtehotna a to doslova a zle mi bývalo tuším od 6-7mesiaca... Pre istotu si spýtaj doktora, ale podla mňa ti iba telo hovorí čo chce jest a čo nie 🙂
@gabuchah ano zavolala som lekarke tak keby sa to do pondelka 28meho zhorsilo tak mam prist na pecenove testy :/ tak snad sa nezhorsi .....malickej zeby nechutil jogurt? A pomaranc? Hmm tak uvidime 🙂 kazdopadne musim vydrzat
@karinviktoria no mne teda jogurty nechutia a z pomarančov som kedysi zvracala lebo ma z nich zaha palievala 🙂 ale je lepšie si to dat skontrolovať 🙂
@karinviktoria ale ved tonieje tym ze to dietatu nechuti 😀 😀 ono to neje len mu s toho idu ziviny 😀 😀 ked zvracas za to mozu zozaciatku rozlietane hormony, ved niektore zvracaju ked nasadia hormonalnu antikoncepciu, ato niesu tehotne. Mam kamosky co zvracali cele tehu, ku koncu uz nie tak intenzivne ale zeby to niekomu preslo a potom zasa zacalo som nepocula 🙂daj potom vediet ako si dopadla 🙂
cesto na vianoenu štolu zahnietene..dufam ze toho roku vykysne 😀 😀 miesto kandizovaneho ovocia gumene medvediky 😉 😉 som zvedava...a este ma cakaju medovnicky...hlavne ze som sa v sobotu o desiatej vecer donutila urobit cesto 🙂

@gabuchah ty ides tiež v 32 týždni ja som pn to preto a kedy ideš na materskú? Mi máme 1 deň rozdiel 😊😊😊😊