icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
29. dec 2015

@ninka214 tiez ma to napadlo,iked az po 30 tyzdni zacina riadne priberanie a aj mimi rastie,tych 30cm hadam aj sedi 🙂

mnamkacik
29. dec 2015

@ninka214 nie 30,9

gabuchah
29. dec 2015

Baby... Toď moja ozdoba 🙂 veď to už ani ako nohy nevyzerá 😀

wikinap
30. dec 2015

@gabuchah ako keby vidim svoje

1234lubka
30. dec 2015

Trochu odbocim od tehu "problemov" 🙂 ako budete silvestrovat? U nas to bude pestre..pridu susedia z hora a od naproti...cize budeme 6 ludi, deti pojdu ku susedovym detom oproti 🙂 oni su uz starsi 15, 19, 21 tak na ne dohliadnu...a u nas sa bude chlastat...ja budem len pozerat na to stado a ladovat chlebicky a jednohubky 🙂 skor ten novy rok bude horsi..ten bordel co mi ostane v obyvacke 🤐 😀 😀

1234lubka
30. dec 2015

@gabuchah kraasna ozdoba 😖 chvalabohu ze rodime v zime, neviem si predstavit ze teraz vonku 35stupnov a sa valam zbrusiskom...to by som urcite puchla....v porodnici mi jedna noha spuchla ale len na 1den..sestricky vraveli ze treba vela bielkovin....aleci to pomoze...

stanka2612
30. dec 2015

@gabuchah teda ty ich mas naozaj opuchnute,ja zatial takto nepuchnem...kedy ti to zacalo,myslim to puchnutie...

stanka2612
30. dec 2015

@1234lubka lubi my budeme silvestrovat tiez u susedov a o polnoci sa cast nasej ulice (ktori sa kamosime) stretne na ulici,pripijeme si a pustime ohnostroje 🙂

gabuchah
30. dec 2015

@wikinap tak aj ty až takto? Občas mám z toho šupy a viem ze keď budú chcieť ešte ku konci budú dva krát také... To človek ani nič nemôže...

gabuchah
30. dec 2015

@stanka2612 občas vedeli jemnulinko spuchnut v robote, keď som dlho stála.. Ale až takto viac mi puchnu tuším druhý týždeň

wikinap
30. dec 2015

@gabuchah moja este horsie aj mi to modrie....tlak pohoda len tep 105

stanka2612
30. dec 2015

@gabuchah no ved uvidime co bude s mojimi nohami,ked budem v 32tt 🙂 dam potom fotku 😀 a studene obklady trosku nepomozu?

gabuchah
30. dec 2015

@wikinap tak okrem toho modrenia to máme hodne podobné.. Ja tep tiež 105, občas aj 120 ako som písala..
Aj ich vykladas a nalievas sa vodou?

gabuchah
30. dec 2015

@stanka2612 juuuj moja, s tým bruchom som na obklady moc lenivá 🙂 😀 skôr ozaj nalievanie vodou, čo nerobím, kruzenie nohami, dobré sú aj tiež pančuchy sťahovacie vraj 🙂 neviem 🙂 snáď to teba obíde 🙂 Ja toto tehotenstvo vychytala snáď všetko okrem cukrovky 🙂

wikinap
30. dec 2015

@gabuchah sem tam ked deti dovolia vykladam....ja mam stym problem pri kazdom tehu...nohy mam ako fiona ale byvam cela zaliata aij ruky vsetko

patkak
30. dec 2015

ahojte , dost neskoro sa hlasim ale tak predsa....mam 29r., dve deti 10 rocne dievcatko a 2 rocne dievcatko...cakame tretie...bude chlapec...huraaa 🙂.......momentalne som 29. tt termin mam 19.marec......babule kolko mate narast hmotnosti???dakujem a ktora z vas ak nejaka je ma dost problem s krcovymi zilami?? dakujeem Patrícia

ninka214
30. dec 2015

@mnamkacik nechcem sa s tebou hadat,ale vygoogli si na nete,ze urcite 40cm nie 30. To by urcite nezodpovedalo.v 30tt je priemerna dlzka 40cm.

ninka214
30. dec 2015

@gabuchah utcite to musi byt 40. Na milion percent. Ved si vygugli priemerne tabulky..nie je mozne,aby malo dueta o 10cm menej ako ma mat,pokial je zdrave. A s vahou nadpriemernou...

katariso
30. dec 2015

@patkak no mne na lavej nohe sa spravila a boli ma to jak svina mamproblem vstat aj ked lezim ma to boli

patkak
30. dec 2015

@katariso no ved ja sa citim ako obviazana povrazom...vsade mi ich vidiet a ta moja bleda pokozka ich este zvyraznuje :(....to ma vsak stve menej skor tiez tie boelsti ktore mam ale len na nohe tiez na lavej a bohuzial aj medzi nohami..:(.....mam predpisane pancuchy a detralex...brala ste niektora???

gabuchah
30. dec 2015

@patkak vitaj medzi nami, tak nás je tu ozaj krásne veľa s viacpocetnejsou rodinou 🙂 gratulujem inak ku synovi, ja to mám naopak 🙂
Nárast je cca 12kg, bez prejedania 🙂 a ty?

gabuchah
30. dec 2015

@ninka214 tak to máš pravdu myslím, veď v 7mom mesiaci sa už rodia deti a majú už dĺžku, v podstate tie dva zvyšné mesiace sa zaobluju... Ale nemôže to byť tak ze doktor premeria dĺžku ale bez noziciek? Keďže sú skrcene

ninka214
30. dec 2015

@gabuchah no ja som chodila k dr.grochalovi do martina aj v 30tt som bola ale celkovú dlzku mi nevravel,len vahu.a meral hlavicku,stehennu kost,brusko atd...
Ja sa riadim podla tejto tabulky a sedi mi to presne aj na gramy..a podla vsetkych ostatnych tabuliek je toto taky priemer

patkak
30. dec 2015

@gabuchah dakujem tesime sa synovi veru...aj ked hlavne ze je zdrave je na prvom mieste.............. zatial mam tiez 12.....len mam obavy ako to bude stupat ale tak verim ze to dame potom dole.....ja papam niekedy viac niekedy menej neobmedzujem🙂...este to......skor ako som pisala ze tie zily nestastne ma trapia.....nohu mam fialovu a hrbolatu...:(

gabuchah
30. dec 2015

@ninka214 ano, máš pravdu...potom nerozumiem doktorovi 🙂
Inak aj ja som bolo u grochala, naj doktor a naj fotky 🙂 fakt odborník 🙂

gabuchah
30. dec 2015

@patkak tak to verím že sa tešíte 🙂 aj sto plánovali? Bo my absolútne...
🙂
Malí majú, teda čochvíľa budú mať 8a9 rokov 🙂
12kg je v pohode, len záleží od počiatočnej váhy... Ja mám teraz 82 ☹
A chudne sa mi ťažko hodne,ale verím že teraz to bude všetko inak 🙂

gabuchah
30. dec 2015

@patkak a tie žily.. S tým teda nemám skúsenosť... Mne zasa nohy puchnu ☹

patkak
30. dec 2015

@gabuchah 72 mam teraz....do 80 sa dufam zmestim.....uvidime.....no opuchy som nemala ani pri jednom.....takze to zas ja nepoznam nuz kazda tehulka ma nejake tie ozdoby aby to nebolo az take jednoduche nie?? 🙂......my sme planovali veru chceli sme tieto dve posledne hned po sebe aby bol rozdiel max tri roky no a ono sa nam to podarilo hned na prvy cyklus co sme si povedali ze je cas🙂) ani sme si tak nefandili ako to vyslo a este aj ten chalanisko dokonca🙂)))

mata0312
autor
30. dec 2015

@gabuchah fuu to mas riadne tie.nohy ☹ mne opuchli zatial len raz ale tak.moc nie ...musis viac.odychovat 😉

mata0312
autor
30. dec 2015

@patkak ahojky aj ja mam termin 19.3. 🙂 a opak ako.ty u nas samy chlapci a ja konecne cakam dievcatko huraaaa 🙂 🙂 a ja mam uz +13kg