Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Trochu odbocim od tehu "problemov" 🙂 ako budete silvestrovat? U nas to bude pestre..pridu susedia z hora a od naproti...cize budeme 6 ludi, deti pojdu ku susedovym detom oproti 🙂 oni su uz starsi 15, 19, 21 tak na ne dohliadnu...a u nas sa bude chlastat...ja budem len pozerat na to stado a ladovat chlebicky a jednohubky 🙂 skor ten novy rok bude horsi..ten bordel co mi ostane v obyvacke 🤐 😀 😀
@gabuchah teda ty ich mas naozaj opuchnute,ja zatial takto nepuchnem...kedy ti to zacalo,myslim to puchnutie...
@1234lubka lubi my budeme silvestrovat tiez u susedov a o polnoci sa cast nasej ulice (ktori sa kamosime) stretne na ulici,pripijeme si a pustime ohnostroje 🙂
@stanka2612 občas vedeli jemnulinko spuchnut v robote, keď som dlho stála.. Ale až takto viac mi puchnu tuším druhý týždeň
@gabuchah no ved uvidime co bude s mojimi nohami,ked budem v 32tt 🙂 dam potom fotku 😀 a studene obklady trosku nepomozu?
@stanka2612 juuuj moja, s tým bruchom som na obklady moc lenivá 🙂 😀 skôr ozaj nalievanie vodou, čo nerobím, kruzenie nohami, dobré sú aj tiež pančuchy sťahovacie vraj 🙂 neviem 🙂 snáď to teba obíde 🙂 Ja toto tehotenstvo vychytala snáď všetko okrem cukrovky 🙂
ahojte , dost neskoro sa hlasim ale tak predsa....mam 29r., dve deti 10 rocne dievcatko a 2 rocne dievcatko...cakame tretie...bude chlapec...huraaa 🙂.......momentalne som 29. tt termin mam 19.marec......babule kolko mate narast hmotnosti???dakujem a ktora z vas ak nejaka je ma dost problem s krcovymi zilami?? dakujeem Patrícia
@katariso no ved ja sa citim ako obviazana povrazom...vsade mi ich vidiet a ta moja bleda pokozka ich este zvyraznuje :(....to ma vsak stve menej skor tiez tie boelsti ktore mam ale len na nohe tiez na lavej a bohuzial aj medzi nohami..:(.....mam predpisane pancuchy a detralex...brala ste niektora???
@gabuchah no ja som chodila k dr.grochalovi do martina aj v 30tt som bola ale celkovú dlzku mi nevravel,len vahu.a meral hlavicku,stehennu kost,brusko atd...
Ja sa riadim podla tejto tabulky a sedi mi to presne aj na gramy..a podla vsetkych ostatnych tabuliek je toto taky priemer
@gabuchah dakujem tesime sa synovi veru...aj ked hlavne ze je zdrave je na prvom mieste.............. zatial mam tiez 12.....len mam obavy ako to bude stupat ale tak verim ze to dame potom dole.....ja papam niekedy viac niekedy menej neobmedzujem🙂...este to......skor ako som pisala ze tie zily nestastne ma trapia.....nohu mam fialovu a hrbolatu...:(
@gabuchah 72 mam teraz....do 80 sa dufam zmestim.....uvidime.....no opuchy som nemala ani pri jednom.....takze to zas ja nepoznam nuz kazda tehulka ma nejake tie ozdoby aby to nebolo az take jednoduche nie?? 🙂......my sme planovali veru chceli sme tieto dve posledne hned po sebe aby bol rozdiel max tri roky no a ono sa nam to podarilo hned na prvy cyklus co sme si povedali ze je cas🙂) ani sme si tak nefandili ako to vyslo a este aj ten chalanisko dokonca🙂)))

@ninka214 tiez ma to napadlo,iked az po 30 tyzdni zacina riadne priberanie a aj mimi rastie,tych 30cm hadam aj sedi 🙂