Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
tak to budeme spolu ratat minuty 🙂))
@patkak ahoj,vitaj medzi nami 🙂 ja som sice prvorodicka,cakamechlapca som v 29 tyzdni 😉 a pribrala som uz 14 kil 😕 ale neva,tym sa budem zaobrerat az po porode...
@patkak termin mam 17.3 🙂
@patkak tak to máš dobrú váhu 🙂 brala by som 🙂
To gratulujem ešte raz že ste takto plánovali a hneď to vyšlo 🙂 to ja by už teda naplánovala, malí boli do roka narodení a ako tak už sa s nimi dalo aj dá a znova odznova a to tehotenstvo, pôrod plus kojenie, no...keby sa nepritrafi... Ale moc sa tešíme teraz 🙂
dnesna poradna OK..cervix skore 1...to co znamena? ze som na 1prst?
@1234lubka lubi, to ja krcok maternice... Neviem ci otvorený, alebo skôr premerana dĺžka, mne to tiež meral ale neviem kde v preukaze to mám
http://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusko...
Baby, som 31. Tyzden. Myslite ze je malo ak som doteraz pribrala len 3kg navyse? Na zaciatku som schudla 2kg a tie som si tiez nabrala takze dokopy 5kg ak sa to tak da ratat. Babo rastie tak ako ma.
@gabuchah pozrela som na knizku a krizik pri spone mam priamo na ciare,ale co to znamena neviem...ale asi je vsetko v poriadku inak by snad dr.povedal...
@biolady bud rada aspon nebudes po porode musiet chudnut 😉 pokial je babo v poriadku,nemas sa pre co trapit...
@stanka2612 tak to máš bruško presne podľa normy asi 🙂 to okolo je nad alebo pod, to je to co meria metrom bruško doktor na poradni 🙂 Ja mam až za čiarou 🙂

@mata0312 jeej tak sa tiez tesite gratulujem 🙂