icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
30. dec 2015

@stanka2612 esteze to.dobre dopadlo 😉

stanka2612
30. dec 2015

@mata0312 ved to,vdaka bohu...ked som potom citala pribehy inych bab ktorym sa to uz dlho nedari ani umelym...aj tu na koniku ich je vela...

mata0312
autor
30. dec 2015

@stanka2612 presne aj ja som sa toho bala ze sa vobec.nepodari ..maleho sme s ex na prvy krat ... a moj priatel strasne tuzil po babatku uz teraz je na malu strasne naviazany ..sa mu smejem ze ma vymeni za.nu 😀

stanka2612
30. dec 2015

@mata0312 to nie 🙂 bude vas obe rozmaznavat ako princezne 😉

mata0312
autor
30. dec 2015

@stanka2612 tomu verim 😉 ked bude doma ani.nebudem vediet ze mam.babatko , on sa chce o nu starat aj si.vybojoval ze postielka bude.na jeho strane postele ze on bude k nej vstavat 😉 a ja len nakojim 😀

mnamkacik
30. dec 2015

@mata0312 ten je skvelý

patkak
30. dec 2015

@stanka2612 u nas dokonca predávajú v protetike aj balik s vecami pre rodičky. ....vraj to je vyhodne tam poskaladaju tvoju velkost a mas tam vsetko co mas mat lebo to je predajna rovno v nemocnici....ja mam este plno npvych veci z predchadzajuceho pôrodu tak ja to asi nevyuzijem....ale dobry napad najma pre tie ktore nečakane zacnu rodit.....

mata0312
autor
30. dec 2015

@mnamkacik ano som stastna ze ho mam, musel.dlho o mna bojovat 😉 a teraz si uz zivot bez neho neviem predstavit ...on miluje deti a doteraz sa.staral len synovcov, neter a mojho maleho ..takze to svoje si chce.uzit 😉

gabuchah
30. dec 2015

Baby.. Mimo témy... Ale rodili ste alebo chcete s epiduralkou? Ja teda nie aj keď občas váham a keď som videla zopár žien po tom, ale tento článok a komentáre stoja za prečítanie
http://tehotenstvo.rodinka.sk/rodime/tlmenie-bo...

gabuchah
30. dec 2015

@mata0312 a prečo tak dlho bojoval? 🙂

mata0312
autor
30. dec 2015

@gabuchah som ho nechcela hehe 😉

mata0312
autor
30. dec 2015

@gabuchah ja teda idem.sekciou takze sa nebudem musiet rozhodovat ale co som pocula ine mamicky ja by som si to.nedala pichat ..aj sekciu budem mat v uplnej.narkoze

mnamkacik
30. dec 2015

@gabuchah Ja skôr asi nie

gabuchah
31. dec 2015

@mata0312 a prečo v úplnej? Veď stačí spodok... Teda čo som.počula od známych čo tak rodili

1234lubka
31. dec 2015

@gabuchah to aku narkozu daju rozhoduje doki...neviem podla coho ale oni urcite vedia.... 😉 a epi...no stoji to u nas 111eur co ma odradza ako prve, druhe zesa pycha do miechy...toho by som sa tiez riadne bala...pri normalnom porode nechrrozi poskodenie miechy...a suseda teraz v lete rodilaa a videla ako to jednej napychavaju a ze otras ako to vyzera....zase ked som bola z matkom v porodke jedna si velmi chvalila, 4.700g chlapceka porodila 🙂 z epi 🙂

1234lubka
31. dec 2015

@mata0312 ta vies to vždy nervy....vsetko strasne stare v tom dome kde sme byvali, ta predstava ze na nove nikdy mat nebudeme...babca do toho, furt blbe reci, furt sme behali tu tri dni mama tu svokra, nemas take svoje zazemie...no nervy som mala v jednom kuse...potom nam konecne zavolali ze sa budu preberat byty ( dostali sme najomny, rok sme cakali kym sme sa mohli stahovat-to okolo toho z rodiny posmesky ze sa v zivote neodstahujeme od babci a bla bla bla)...stale sa clovek nejak povzbudzoval ze este neprisiel cas...potom som zacala robit, tak som si stale vravela ze ved dobre aspon vyjde materska...potom mi firma po 5mesiacoch dala zmluvu, ta fajne lebo celkom pekny plat...potol som si povedala ze ved co sak ked nic do konca roka tak aspon mi daju zmluvu na neurcito...a do konca roka uzmam brusisko ako.... 😉 😉 netrepa upadat na duchu..a kde si robila? nejaka manualna praca? ja ano, vyroba, sa narobis ale to taka mala firmicka okolo 50zamestnancov, alr clovek si zvykne na cokolvek ked chce 😉 😉

1234lubka
31. dec 2015

@gabuchah pekny clanok...nechcem Epi....pekne to tam je prirovnane 🙂 s tym vystupom na horu

stanka2612
31. dec 2015

@mata0312 to mas super chlapa,drz si ho 🙂 vela kamoskam chlapi vobec nepomahaju...

stanka2612
31. dec 2015

@patkak no ved ja si uz pomaly tu vybavu do porodnice chystam 🙂 nech nestresujem na poslednu chvilu 🙂

mata0312
autor
31. dec 2015

@gabuchah som stresak a.nechcem byt pri vedomi ani za nic ... a nenecham.si pichat do.chrbta, aj pri malom som mala celu narkozu

stanka2612
31. dec 2015

No baby co sa epiduralu tyka,este som aj napriek precitaniu si clanku nie celkom rozhodnuta ci ano alebo nie...neviem...vy ste ho pri predchadzajucich porodoch mali?

mnamkacik
31. dec 2015

Aha akí sme už gulati.....čo to bude za dva mesiace verí neviem

mata0312
autor
31. dec 2015

@1234lubka ja som zacala veru tiez ako predavacka v tescu, a presla som si za.tych 13 rokov vetkymi moznymi poziciami az som sa vypracovala na manazera ..najkor.u nas v pb , potom som dochadzala.do.puchova takeho malickeho a teraz pred tehu som sa dostala na este lepsiu poziciu manazera a lepsie platenu do.ziliny kde.robim vo velkom hypermarkete 😉 ale tam je to na zastupovanie tak.neviem co bude po materskej... a je tam.vela stresu a ja komplikacie do toho tak preto som ostala doma na pnke

stanka2612
31. dec 2015

@mnamkacik jej ake ty mas pekne brusko 🙂 ja ho take pekne nemam aj napriek pribratym kilam...mam ho mensie

mata0312
autor
31. dec 2015

@stanka2612 poznam to, budem si ho strazit 😉

mnamkacik
31. dec 2015

Včera večer má brali strašne kŕče v podbrusku a aj na krížoch. ..čo to?

stanka2612
31. dec 2015

@mata0312 Hlavne nech ste stastni a spokojni 😉

stanka2612
31. dec 2015

@mnamkacik ja mavam krce v podbrusku pravidelne,ale asi je to v poriadku,babo sa ma dobre,tak nestresujem.keby to bolo vazne,doki mi povie...ale na poradni mu to urcitre spomen,aj ja som to vravela 🙂

patkak
31. dec 2015

@mnamkacik co to bol za den aj ja som sa mala podobne....v posteli som sa nevladala z boka na bok prekotit....akoby mi panvu išlo roztrhnut.....

patkak
31. dec 2015

Baby, mate diastazu?? Najma tie co maju uz viac deticiek....je to to rozidenie sa brusnych svalov.....alebo ci ste neskusali ze ci ju mate alebo nie.....hmmm....zacalo mi to vrtat v hlave.....