Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik ved v tomto stadiu uz vnima zvuky,tak sa mu komedia evidentne pacila a nalezite si ju vychutnal 😀
Ahojte baby 🙂 ranne nevolnosti skoncili takze som happy ;) dobre som pochopila, ze materske sa mi bude pocitat z mojho platu ktory som zarobila od 1.1.2015 do 31.12.2015 ? Cize za cely predchadzajuci rok? Robim sustavne uz 8 rokov, a budem robit este cely januar 2016. Ale materske sa mi bude pocitat z 1-12/2015? Tak je to? 🙂
@stanka2612 aspoň jeden z nás lebo ja som 3/4 filmu hľadala vhodnú polohu za píla vodu aby som neomdlela z toho tepla
@karinviktoria ano, tak 🙂
Baby,inak ako pokracujete s vybavickou?my sme dnes boli kupit v ikea postielku za peniazky od jeziska 🙂 a kamoska mi dala plno veci tak som ich zacala prat a zehlit pomaly,ale teda je toho dost 😀 a to som len zacala... 🙂
@stanka2612 ja som toho tiez vela podostavala ale pustim sa do toho az ked ma vypisu na MD 🙂
@18lula4 a kedy chces ist na matersku?v 34 alebo az v 36?
@stanka2612 my uz mame vsetko ale vela som dostala od sestry 😉 postielky, pult aj vecicky neutralne lebo mala chlapca 😉 vela dievcenskych som si.dokupila a aj.kocik 🙂 ... a ja mam uzasnu maminku 😀 donesiem jej vecicky a ona mi ich operie a pozehli kedze.vie ako neznasam zehlenie 😀
@mata0312 kde byva tvoja mama?pridem na navstevu 😀 to mas naozaj super maminku 😉 inak ja som tiez nieco aj dokupila,nejake veci,fusak,vanicku...a asi do marca este par bodyciek dokupim 😀 😀 vzdy ked idem do obchodu,len vzdycham,ake krasne vecicky maju a musim kupit,zvlast ked je to vo vypredaji...nakupna maniacka 😀 😀 😀
@stanka2612 byvame na jednom.sidlisku 😉 autom tri minutky 😀 skusim jej povedat.heehe 😀 ja som tiez hrozna stale.nieco.kupujem ...mam.tolko veci aj na tri babatka 😀 ani vsetko isto nevyuzijem 😀 poznam ten vyraz no nekup to 😀 kedze robim v tescu a.nonstop.nejake zlavy a vypredaje 😀 baby mi hned volaju mame to a to 😀
@stanka2612 vychadza mi to 5.2., vzdy sa mna dr. pyta ako sa citim a kedze sedim v kancelarii tak sa to da este zvladnut 🙂 inak som dnes pozerala odsavacku mliecka, ved to stoji kurna az okolo 40€ 😲 😀 , ale vraj v nemocnici ti poziciaju, potom uz je na tebe ci si kupis lebo budes mat mliecko a budes kojit aj si odstrekovat, alebo nie
Baby ja sa rada ku vam pridam ak poriesite stretko😊som sa pekne privtrela..som sice z puchova ale to je kusok.....mozno bude ten zraz v nemocke
Ahojte 😀
Šťastný Nový rok baby jagy. Ja som z BA, tak asi sa za Vami do PB nedostanem 😉
Zajtra mám stretko s kamoškou, aby mi pripravila zoznam čo budem potrebovať, čo by som mohla potrebovať a všetko čo NEbudem potrebovať. Ja som také trdlo, všetko si nechávam na poslednú chvíľu, tak som zvedavá, či postíham aspoň kočár zohnať!
A teším sa z Vás. Ja som bola dnes na poradni, všetko OK, ďalšia bude 1.2. a cca od 15.2. budem mať odchod na MD, lebo termín mám stále oficiálne až 30.3. 😵 Celý deň sedím v kancelárii, takže všetko je v pohodeee.... Ale už by som aj viac oddychovať mala...
P.

@stanka2612 a to bola komédia, čo by robilo to moje baby pri horore. ...?to si nechcem ani predstaviť