icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

wikinap
4. jan 2016

@gabuchah no to aj ja dufam ze zas nebudem prenasat.....a ze pojde o nieco skor...chrbat ma tak strasne boliiii..ten tep zas 118...nohy ako fiona😕😯😨😨😨

gabuchah
4. jan 2016

@pahu aspoňze takto sa môžme stretávať a randit 🙂
S tými vecami -neboj nič, postihas 🙂 Ja už vraj 33týždeň a tiež zatiaľ nič, kočík už síce vybraný, ale nie doma 🙂 nemám okrem oblečenia pre malú nič 😀

gabuchah
4. jan 2016

@wikinap juuuj, moja, mi by sme mali dať zraz a spolu nohy vykladať, bo ja dnes tep že 123 😀
Chrbát tiež cítim, včera se boli na hodinovej prechádzke tak bolo lepšie, keď chodím, nebolí má tak...
Veru, len nech idú skôr krpcekovia 🙂 i keď viem, že aj toto období bude chýbať, predsa len, v celku kľud, keď človek chce -sedí, keď chce -leží 🙂

wikinap
4. jan 2016

Ja iz mam vsetko aj tasku ako tak zbalenu

wikinap
4. jan 2016

@gabuchah no veru ja toez najhorsie ked sedim a vecer uz idem umret od bolesti....estw ze ten tlak mam nizky...

mata0312
autor
4. jan 2016

@pahu no skoda 😉 aj tak vas baby co.este robite obdivujem ...ja by som to.nedala....doma.nieco nutne porobim a uz si musim ist lahnut ...lebo mi neni dobre..

@gabuchah
@wikinap baby veru uvidime tu porodnicu 😀 s kamoskou sme.mali rozdiel skoro tri tyzdne a stretli sme sa tam 😀 ona pretahovala a mne zobrali do.nemocky tri tyzdne pred terminom

18lula4
4. jan 2016

@wikinap mne zas mala strasne tlaci do rebier a uz neviem ako sa mam dat :(

mata0312
autor
4. jan 2016

Ja este tasku ani skrt 😉 hadam stihnem, fakt sa mi do nicoho nechce :-\

stanka2612
4. jan 2016

@mata0312 ved aj dnes som zase kupila v C&A body a 3 jo pancuch...ach jaj 😀 moj ma dovolenku ho doma rit pali tak furt behame bars kde 🙂

mata0312
autor
4. jan 2016

@stanka2612 ja uz radsej nic nebudem 😉 musim to vytriedit aby som videla kolko.mam coho a akej velkosti ..lebo segra mi dala az do 2rokov veci 😀

stanka2612
4. jan 2016

@18lula4 mne pozicala odsavacku kamoska,tak super...aj baby monitor,sterilizacku a plno inych veci,tak sa tesim,lebo viem,ze keby ze to kupujem...vela by toho bolo...a ci ju pouzijem?uvidime,mojoej mame sa mlieko netvorilo,tak ak budem po nej,asi ju ani nebudem potrebovat...

stanka2612
4. jan 2016

@wikinap ty si dobra 🙂 super aspon uz teraz nemusis stresovat co este 😉

mnamkacik
4. jan 2016

@gabuchah na Veľkú noc sme boli na pobyt v Podjavorniku. .....

@mata0312 Ja bývam v Detve a priateľovi starkovci bývajú na ulici Nemocničnej a jeho krsny na Dedovci

gabuchah
4. jan 2016

@wikinap úplne chápem.. Ono to bolí až človek nervy chytí a nech sa dá akokoľvek... Chabá úľava... A keď som.včera kukala tú krivku brucha ako má ešte narásť.. Ach jo 🙂 potom nás zasa budú bolieť keď ich budem na rukách nosiť 🙂

gabuchah
4. jan 2016

@mnamkacik to fakt? V Detve? Celé detstvo som trávila prázdniny na skliarove 🙂 😀 mam odtiaľ sestro -sesterku, keď zomrela mamina sestra, jej mama, presťahovala sa ku nám, bohužiaľ dom už predala a dávno som tam nebola 🙂 ale doteraz pamätám na zmrzku z bajkalu (či Balkán?) a ten parčík s fontánkami 🙂

gabuchah
4. jan 2016

@mnamkacik tyy kokos, škoda že sme sa u vtedy nepoznali 🙂 Ja bývam smer odtiaľ v prvej dedine, v Papradne,takej drevenickovej 🙂 včera sme boli na prechádzku aj tam 🙂 tak to sa niekedy snáď uvidíme 🙂

mnamkacik
4. jan 2016

@gabuchah akonáhle budeme mať istú cestu do PB Tak ti napíšem

mnamkacik
4. jan 2016

Čo mi dnes cvrnklo do nosa a kúpila som lebo sme doma ešte nemali....to len tak nevinne pri kupovani kocika

mnamkacik
4. jan 2016
gabuchah
4. jan 2016

@mnamkacik jehooo to je krásne 🙂
Ja mám zasa uchylku na čižmičky 😀

gabuchah
4. jan 2016

@mnamkacik super kočík, pekné farby 🙂 ladí ku stromčeku 🙂 určite je super hupaci 🙂

gabuchah
4. jan 2016

My sme tu na MK našli tento, ešte ho nemáme doma ale buď.týždeň snáď 🙂

mata0312
autor
4. jan 2016

@mnamkacik to viem presne kde.je lebo s ex sme chodili do lucenca cez detvu 😀

mata0312
autor
4. jan 2016

@mnamkacik
@gabuchah ked bude cesta nezabudnite na mna hehe 😀 😀 ja zbehnem.len z kopca 😀 dedovec a lansku mam ako na dlani z.okna 😀

mata0312
autor
4. jan 2016

@gabuchah
@mnamkacik jeee krasne kociky 😉

stanka2612
4. jan 2016

@gabuchah @mnamkacik krasne kociky super 🙂 a ta perinka je dokonala,keby take nieco vidim uz ju mam doma aj ked mam tri 😀

mnamkacik
4. jan 2016

@mata0312 to znamená že bývaš na Helene?

mata0312
autor
4. jan 2016

@mnamkacik ano po nasom.na rozkvete 😉

mnamkacik
4. jan 2016

@mata0312 mňa nevedelo napadnúť že ako sa to volá inak.....

mnamkacik
4. jan 2016

@gabuchah hlavné je že ste už našli ten vyvoleny