Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@wikinap juuuj, moja, mi by sme mali dať zraz a spolu nohy vykladať, bo ja dnes tep že 123 😀
Chrbát tiež cítim, včera se boli na hodinovej prechádzke tak bolo lepšie, keď chodím, nebolí má tak...
Veru, len nech idú skôr krpcekovia 🙂 i keď viem, že aj toto období bude chýbať, predsa len, v celku kľud, keď človek chce -sedí, keď chce -leží 🙂
Ja iz mam vsetko aj tasku ako tak zbalenu
@pahu no skoda 😉 aj tak vas baby co.este robite obdivujem ...ja by som to.nedala....doma.nieco nutne porobim a uz si musim ist lahnut ...lebo mi neni dobre..
@gabuchah
@wikinap baby veru uvidime tu porodnicu 😀 s kamoskou sme.mali rozdiel skoro tri tyzdne a stretli sme sa tam 😀 ona pretahovala a mne zobrali do.nemocky tri tyzdne pred terminom
Ja este tasku ani skrt 😉 hadam stihnem, fakt sa mi do nicoho nechce :-\
@mata0312 ved aj dnes som zase kupila v C&A body a 3 jo pancuch...ach jaj 😀 moj ma dovolenku ho doma rit pali tak furt behame bars kde 🙂
@stanka2612 ja uz radsej nic nebudem 😉 musim to vytriedit aby som videla kolko.mam coho a akej velkosti ..lebo segra mi dala az do 2rokov veci 😀
@18lula4 mne pozicala odsavacku kamoska,tak super...aj baby monitor,sterilizacku a plno inych veci,tak sa tesim,lebo viem,ze keby ze to kupujem...vela by toho bolo...a ci ju pouzijem?uvidime,mojoej mame sa mlieko netvorilo,tak ak budem po nej,asi ju ani nebudem potrebovat...
@wikinap ty si dobra 🙂 super aspon uz teraz nemusis stresovat co este 😉
@mnamkacik to fakt? V Detve? Celé detstvo som trávila prázdniny na skliarove 🙂 😀 mam odtiaľ sestro -sesterku, keď zomrela mamina sestra, jej mama, presťahovala sa ku nám, bohužiaľ dom už predala a dávno som tam nebola 🙂 ale doteraz pamätám na zmrzku z bajkalu (či Balkán?) a ten parčík s fontánkami 🙂

@gabuchah no to aj ja dufam ze zas nebudem prenasat.....a ze pojde o nieco skor...chrbat ma tak strasne boliiii..ten tep zas 118...nohy ako fiona😕😯😨😨😨