Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Tazsi, ale my sme boli spokojni. Vanicka super velka a pre babo pohodlna. Sportova cast mala trocha kratsie popruhy, ale naucili sme sa a k roku uz sme nepouzivali fusak, tak to bolo ok. Dcera sa narodila tiez v marci 😀
@gabuchahtazsi, ale my sme boli spokojni. Vanicka super velka a pre babo pohodlna. Sportova cast mala trocha kratsie popruhy, ale naucili sme sa a k roku uz sme nepouzivali fusak, tak to bolo ok. Dcera sa narodila tiez v marci 😀
@mata0312 to mamaj ja v sede a aj ma tam picha 😒
@18lula4 pod rebrami ma to na pravo boli aj mna 😒 ale nejako to uz doklepem bude asi aj horsie...
@stanka2612 toto aj mne kazdy hovori, bude horsie 😎 😀 uz budeme len ako slonice
@kladina super, ja práveže ťažší chcem, viac mu verím aj jeho stabilite 🙂 sesterka tu bola, tá má camarelo malago a je ultra ľahký a na hrbolatom dvere som sa až bála zejej malú prekotim do strany keď sa nahol... Takže z tohto sa teším 🙂 nechcem aby 👶 bolo ťažšie ako kočík 🙂 tak to sa naň teším 🙂
@stanka2612 mna strasne ked sedim az mi to trpne ☹
Baby musim sa vam pochvalit vyhrala som na fb zdielacku od svojej naj autorky a vsetky nove knihy od nej 😀 som haapppyyy 😀
Ahojte... Dnes som bola na poradni... Maly je pekne podla terminu v 32tt, vsetko je OK akurat sa mam setrit lebo ze je nizsie ako by zatial mal byt, krcok mam v poriadku zavrety. Mate s tym skusenosti? Ci sa mam naozaj bat predcasneho porodu a lezat, alebo len si davat vacsi pozor a mozem aspon na prechadzky chodit? Dakujem 🙂
@mata0312 gratulujem a aka je to autorka?
@stanka2612 dakujem, Monika Wurm odporucam kto cita knihy 😉
@mata0312 hej uz som ju zaregistrovala,kolegyna ju pozna 🙂

@mnamkacik ale mas pravdu aj tak sa.nazyva 😉