Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
dnes som mala mat sono..ale nemozem ist tak ma objednali o dva tyzdne...boli ste niektora az v 33 tyzdni? sestricka vravela ze by nemal byt problem...
Baby a ku ševčikovi nechodite žiadna? Nie je ten babjak v Púchove? Tuším kamarátka k nemu chodí
caute baby, ozyvam sa po dlhsej dobe, sorry, bola som "mimo mapy"... teda mimo netu. Pred Vianocami som bola na glukozovom teste a vysla mi hodnota 7,88, co je vraj hranicna a gynekolog ma posiela k diabetologovi, lenze vsade maju dovolenky este... Mali ste to niektora, resp. chodite niekam k diabetologovi? Ja by som potrebovala niekoho v BA. Prip. co sa doporucuje? treba uplne vynechat sladke? Inak vela sladkeho som nejedla, tak neviem preco to vzniklo, a dokopy som pribrala iba 4,2 kg, a sme v 28.tt. podla biometria o tyzden viac.
inak prajem vsetkym tehulkam vsetko dobre do noveho roku 2016!!
Baby ste tu niektora prelom februar a marec a chystáte sa rodit v bn?
@snehulienka82 jedna z nás tu má cukrovku tehulkovsku 🙂 ale divím sa,že ty ju máš, povacsinou ženy rýchlo priberaju..
Viem,že treba dávať pozor na sladké, to sa aj ovocia týka, skôr zeleninu, tuším aj prílohy obmedziť 🙂
@mata0312 kukni čo je to on 🙂 http://www.gymaderm.sk
A čo ti spravil? Ja som.zatiaľ spokojná 🙂

@stanka2612 je super aj ako clovek, vcera si so mnou pisala cely vecer 😀