Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka nepočítam.. Ani nebudem.. Nemám v bruchu robota ale dieťa, s vlastnou povahou a rozumom.. Niekedy sa nepohne pol dňa a potom sa hodinu nezastaví, niekedy fičí iba v noci...
Kamarátku takto chceli dať ležať, lebo bolo na prietokoch a nehybala sa mala a keď povedala že iba v noci, sa im to nepáčilo, ale nešla ležať 🙂
@gabuchah ked som bola prvy krat tehu zobrali ma do.nemocky koli krvacaniu (chvalabohu nebolo silne) a tlaku, prijali ma v pondelok vecer, v utorok rano.som isla k sevcikovi a on na mna ze (ani nepozdravil ) hned spustil ...no musime to zasit inak to nejde ..ja nanho kukam ze.o com toci ..a on ze nemam nanho pozerat jak na debila ze. Sa.mu zda ze.rozprava po slovensky ze v akom jazyku by som to este chcela.pocut, ze vsak vcera rano.sme.sa o tom bavili ... ja.mu hovorim ale mna prijali vecer a ze ho vidim prvy krat...tak len zazrel na mna..odisiel a sestricka ze.si z neho nemam nic robit ze.je to debil v uvodzovkach a prekrucala ocami poza neho .... a uz ma uspavaju a kukam hore do toho zrkadla.a posledne co som.videla je jeho ksicht 😀 ...neda sa to tak napisat ako.by som ti to povedala 😉
Baby mne vaha stale stupa uz mam 18kg na sebe.....a to babobbude najviac naberat vahu...pri prvej som pribrala 27kg a pri druhej 30....
Acto som zacinala na 58kg
No co z toho ked teraz je brutal...a to som bola po chudnuti minus 20....a bum ponpol roku co som uzivala peknu postavu...ostala tehotna
@wikinap neboj das to.znova dole..bola si.stihlucka a teraz viac menej len brusko 😉 ....ja.som povedala.ze teraz.nebudem riesit kila ..lebo by som len depkovalA , dolezite je aby bola mala zdrava a ked to po porode uz.bude mozne zacnem na sebe makat ...moj drahy mi aj.teraz.hovori ze som prenho.najkrajsia a ze.mi tehu pristane a to je pre mna dolezite 😉
Baby moje.chute, kupila som si kebab ...zlakala ma.vona ked sme boli s malym na nakupe 😀 a.zapijam jahodovym acidkom 😀
Hi ja zas bastim perniky mnam a potom sa cuduj ze vaha stale stuuuupa
@snehulienka82 ja som ju nemala ale mala ju suseda a musis si vzdy pocitat sacharidove jednotky mala na to nejaku tabulku neviem ale aku,skus vygooglit na nete urcitre tam nieco bude...viem ze jedavala aj prilohy,obcas aj kolacik ale pocitala to podla tych jednotiek,ktorych mohla zjest len urcite mnozstvo...
@1234lubkto lubi vobec 🙂 mame fazy,kedy kope a kedy spinka ale fakt to nemeriam...
@wikinap ja mam tiez uz +14 navyse...po porode vsetky zalozime temu,"do konca roka schudneme" 😀
@stanka2612 no veru to hej.....marcovky chudnu😅

@gabuchah aha ved mne tu na mk tiez nejak divne ukazuje, ale to len dva dni posun 🙂 takze ides v 33tyzdni, no tak fajn 🙂 skoda aj tak som sa.tesila ze dnes uvidim drobca, tak musim dva tyzdne pockat...inak...to si tu nuekto pocitate pohyby?? ze 10 do dvoch hodin? mi to pride trochu prehnane...ci?