icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
5. jan 2016

@gabuchah aha ved mne tu na mk tiez nejak divne ukazuje, ale to len dva dni posun 🙂 takze ides v 33tyzdni, no tak fajn 🙂 skoda aj tak som sa.tesila ze dnes uvidim drobca, tak musim dva tyzdne pockat...inak...to si tu nuekto pocitate pohyby?? ze 10 do dvoch hodin? mi to pride trochu prehnane...ci?

gabuchah
5. jan 2016

@1234lubka nepočítam.. Ani nebudem.. Nemám v bruchu robota ale dieťa, s vlastnou povahou a rozumom.. Niekedy sa nepohne pol dňa a potom sa hodinu nezastaví, niekedy fičí iba v noci...
Kamarátku takto chceli dať ležať, lebo bolo na prietokoch a nehybala sa mala a keď povedala že iba v noci, sa im to nepáčilo, ale nešla ležať 🙂

mata0312
autor
5. jan 2016

@gabuchah ked som bola prvy krat tehu zobrali ma do.nemocky koli krvacaniu (chvalabohu nebolo silne) a tlaku, prijali ma v pondelok vecer, v utorok rano.som isla k sevcikovi a on na mna ze (ani nepozdravil ) hned spustil ...no musime to zasit inak to nejde ..ja nanho kukam ze.o com toci ..a on ze nemam nanho pozerat jak na debila ze. Sa.mu zda ze.rozprava po slovensky ze v akom jazyku by som to este chcela.pocut, ze vsak vcera rano.sme.sa o tom bavili ... ja.mu hovorim ale mna prijali vecer a ze ho vidim prvy krat...tak len zazrel na mna..odisiel a sestricka ze.si z neho nemam nic robit ze.je to debil v uvodzovkach a prekrucala ocami poza neho .... a uz ma uspavaju a kukam hore do toho zrkadla.a posledne co som.videla je jeho ksicht 😀 ...neda sa to tak napisat ako.by som ti to povedala 😉

wikinap
5. jan 2016

@mata0312 teda to je sila a mne sa zdal v poho😕co uz debil

mata0312
autor
5. jan 2016

@wikinap asi nemal.vtedy svoj den...ale.clovek si potom urobi len zly usudok...a mozno taky ani neni ...ale pri mne bol fest dolezity

18lula4
5. jan 2016

@mata0312 aj ja mam 12.1. 😝 😝 mame posledne velke meranie

mata0312
autor
5. jan 2016

@18lula4 uz som zvedava kolko.bude mala.vazit.jooj 😀 kazdy podla.mojho brucha sudi ze vela tak som.zvedava

18lula4
5. jan 2016

@mata0312 co mas velke brusko? kolko si pribrala?

mata0312
autor
5. jan 2016

@18lula4 obrovske 😀 +13kg

wikinap
5. jan 2016

Baby mne vaha stale stupa uz mam 18kg na sebe.....a to babobbude najviac naberat vahu...pri prvej som pribrala 27kg a pri druhej 30....

wikinap
5. jan 2016

Acto som zacinala na 58kg

mata0312
autor
5. jan 2016

@wikinap wau ale.vsak ja pri mAlom tiez + 25 kg 😀 a.myslim ze aj teraz to.tak bude ...

mata0312
autor
5. jan 2016

@wikinap to.si.zacinala.na krasnej.vahe ...ja.na velkej ☹ fnuk

wikinap
5. jan 2016

No co z toho ked teraz je brutal...a to som bola po chudnuti minus 20....a bum ponpol roku co som uzivala peknu postavu...ostala tehotna

mata0312
autor
5. jan 2016

@wikinap neboj das to.znova dole..bola si.stihlucka a teraz viac menej len brusko 😉 ....ja.som povedala.ze teraz.nebudem riesit kila ..lebo by som len depkovalA , dolezite je aby bola mala zdrava a ked to po porode uz.bude mozne zacnem na sebe makat ...moj drahy mi aj.teraz.hovori ze som prenho.najkrajsia a ze.mi tehu pristane a to je pre mna dolezite 😉

wikinap
5. jan 2016

@mata0312 no to teda niesom vsetko mi ide do noh a zadku zarovno bruchom....mna to dost serka ale ukludnujem sacze ked som to dala pred rokom podari sa znova...hlavne nech malyvje ok
...moj muz je taky isty lichotnik....aj ked viem ze klAme 😆😆😆😆

mata0312
autor
5. jan 2016

Baby moje.chute, kupila som si kebab ...zlakala ma.vona ked sme boli s malym na nakupe 😀 a.zapijam jahodovym acidkom 😀

wikinap
5. jan 2016

Hi ja zas bastim perniky mnam a potom sa cuduj ze vaha stale stuuuupa

mata0312
autor
5. jan 2016

@wikinap to.neries na to su chlapi kedze mi si to vsetko musime vytrpiet 😀 hehe neboj podari sa.znova ...aj ja chcem strasne schudnut nemohla by som byt takato fuu vsak ledva dycham 😀

mata0312
autor
5. jan 2016

@wikinap vsak to sladke je.moj.najvacsi hriech , inak toho vela nezjem 😉

wikinap
5. jan 2016

@mata0312 ja ano ale mozno aj preto ked som drzala dietu tak teraz vsetko zerkam bez obmedzovania.....

wikinap
5. jan 2016

@mata0312 juj to sladkeee to bez neho zit neviem a nechapacka cukor 2.2 nizky

gabuchah
5. jan 2016

@wikinap ale moja, jaký brutal.. Ja začínala pri 168cm na 70, schudla som na 68 a teraz 82, čiže neviem ci počítať 12al14 kg...
58jekrasna váha a pokiaľ si ju už raz mala, dáš ju znova 🙂

gabuchah
5. jan 2016

@mata0312
@wikinap
No môj lichotnik nie je 🙂 iba sa usmieva a už teraz sa teší ako začneme na jar prechadzkovat a bicyklovať 🙂 on je cyklista, tak som rada, bo ma aspoň do toho bude ťahať, i keď neviem ci budem zvládať 😀 hovorím že prvé dve mesiace nerobím nič, okrem zvykania si, hojenia a kojenia 😀

gabuchah
5. jan 2016

@mata0312 to asi ozaj nemal dobrý deň, takto ho nepoznám, vždy je ku každej milý, ruku podá.. Možno sa s tou pani nepohodol čo myslel ze si to ty 🙂

stanka2612
5. jan 2016

@snehulienka82 ja som ju nemala ale mala ju suseda a musis si vzdy pocitat sacharidove jednotky mala na to nejaku tabulku neviem ale aku,skus vygooglit na nete urcitre tam nieco bude...viem ze jedavala aj prilohy,obcas aj kolacik ale pocitala to podla tych jednotiek,ktorych mohla zjest len urcite mnozstvo...

wikinap
5. jan 2016

Ja milujem jumping ten mi pomohol schudnut....takze ja zacnem snim
@gabuchah

stanka2612
5. jan 2016

@1234lubkto lubi vobec 🙂 mame fazy,kedy kope a kedy spinka ale fakt to nemeriam...

stanka2612
5. jan 2016

@wikinap ja mam tiez uz +14 navyse...po porode vsetky zalozime temu,"do konca roka schudneme" 😀

wikinap
5. jan 2016

@stanka2612 no veru to hej.....marcovky chudnu😅