Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 ved mam brusko,len ja som vysoka velmi...
@stanka2612 mas krasne , uprimne ti zavidim 😉 nie.v zlom 😉 ja.som mala.take v 10tt 😀
@mata0312 vobec nie sigula ved minule si dala foto a krasna si tam bola 😉
@mata0312 ale zmestis,kludne daj 🙂
@mata0312 ďakujem 😀 aj keď tá fotka zblízka skresluje 🙂
To krásne malé bolo na stanku myslené 🙂
@stanka2612 ono vyskočí, za 3týždne o dosť 😉
A ďakujem 😀
@stanka2612 inak áno, toho máš pravdu, Brusno máš až až a krby máš okolo 160-170ako my tak to je poznať i kedy myslím, z tak či tak si chudunka 🙂
@gabuchah ved toto 🙂 ale tak ma za usi tahali aby som bola dlha jak tyzden pred vyplatou 😀 a ja som bola pred porodom celkom chuda...
@stanka2612 hehe, teba k nebu ťahali a mne potom asi uši od seba, aby pekne do šírky to išlo 😀
Ale to mám po mame, i keď s tými genmi bojujem 🙂 nedám sa 🙂
@stanka2612
@gabuchah zalezi ako sa odfotim heh idem vam nieco nafotit teraz aktualne a uvidite co.je brucho 😀
@gabuchah nie si siroka,si krasne tehotna 🙂
@mata0312 jej tebe to sekne 🙂 krasna tehulkaavidis,zmestila si sa 😉 😀
@stanka2612 len tak tak 😀 uz vies preco si.myslia ze cakam dvojicky 😀 ale.tak.neurezem si z.neho 😉
@mata0312 netreba z neho rezat,potom by tam babatku chybalo miesto 😉
@stanka2612 dakujem, konecne som zohnala diabetologa, ktory ma zoberie, tak vo stvrtok uz budem mudrejsia dufam...
@stanka2612 ale.niektori ludia si myslia ze si.koli nim z.neho odrezem 😀
@mata0312 maj ich vies kde...
@stanka2612
@gabuchah aj mam som sa naucila 😀 veru.veru moc prechadzky eeee 😀 dnes do tesca s krpcom a mala.som dost 😀
Baby z.nicoho nic sa mi pustila.krv z nosa ...je to v tehu normalne? Lebo este nikdy mi netiekla.krv z nosa
@mata0312 niekde som citala,ze ano ze sa to obcas stava,aj hlieny su v poriadku,leboja stale len smrkam a smrkam...uz mam vydrane pod nosom od toho...ak by sa ti to ale zacalo robit pravidelne,povedz to dokimu
@stanka2612 aj ja som zahlienena totalne ... zatial len raz tak uvidim co bude 😉

@gabuchah keby mam take.brusko.joooj skacem od radosti .beham.kade tade
@stanka2612 😀