icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
5. jan 2016

@gabuchah No neviem do porodu ještě dlho.No po dcerke mi skoro všechno ostalo a to jsem bola o 10 let mladší.

wikinap
5. jan 2016

@mata0312 krasna si podobna postava ako moja

mata0312
autor
5. jan 2016

@wikinap aj brusko ti.ide tak dopredu ? Pri malom som mala.obrovske ked som isla.rodit ale teraz.je vacsie omnoho

1234lubka
5. jan 2016

@gabuchah ta mam...co narobim len na zastavku skoro kilometer...800metrov....ale maly je zvyknuty 🙂 horsie ked zle pocasie..zislo by.sa.este jedno auto..ked to teraz tazko...

1234lubka
5. jan 2016

@stanka2612 kocik najlepsie podla mnaaj pre mamku aj pre babetko 🤐 😖 😖

stanka2612
5. jan 2016

@1234lubka len abynam tam ti nasi drobci chcekli byt 😀 dufam,ze nebudu place v kocari,ze tam byt nechce...

gabuchah
5. jan 2016

@1234lubka
@stanka2612
No nie každé dieťa chce byť veruže v kočíku 🙂 môj Gabriel do 6-8mesiacov odmietal, ale id 2-3mesiacov som ho nosila v klokanke 🙂
A lubi.. My ani jedno auto nemáme, a tri deti.. Prvý vodicak teraz Michal bude mať, ja ešte nič 🙂

mata0312
autor
5. jan 2016

@1234lubka
@stanka2612
@gabuchah vidite a ja si.neviem bez.auta predstavit existenciu , moj drahy nema vodicak a aj mi to.vyhovuje aspon mi nezoberie auto a.chodim len ja na nom 😀 a ku kociku alexko nechcel byt v hlbokej vanicke len ked spal ked sa zobudil hned vresky 😀 radsej mal vajicko

stanka2612
5. jan 2016

@mata0312 @gabuchah @1234lubka my sme tiez roky mali iba jedno auto,ktore pouzival moj muz do prace lebo mu nesiel tam do fabriky spoj.cize ja som vsade chodila busom alebo vlakom.ale nejako sa nam podarilo a nasetrili sme pre mna na take starsie auticko,som velmi rada,ze s dietatom nemusim chodit autobusmi,lebo viem,co to bol z tejto nasej dediny za boj 🙂 autobus raz za dve az tri hodiny...

A Gabi to ta naozaj v dobrom obdivujem,lebo moja mama tiez s tromi detmi nemala vodicak a pamatam si,ze to obcas mala velmi tazke...a ty mas ci nemas vodicak?

mata0312
autor
5. jan 2016

@stanka2612 keby si drahy urobi , tak tiez len tak ze kupime druhe auto 😉 ale moj drahy nechce, nevadi mu chodit vsade peso 😀

stanka2612
5. jan 2016

@mata0312 aj ja chodim rada peso 😉

gabuchah
5. jan 2016

@stanka2612 nemám ešte vodicak, teraz si robí priateľ... Aby zatiaľ aspoň jeden... Jeho to nikdy nelakalo, chodil pešo a na bicykli v každom počasí a ja na to nemala..
Dlho sme boli s chalanmi sami a veru.. Tiež bývam 18km od dediny a keď som s nimi ako 1a2 ročnými bežala do hyperky na plienky, jeden golfac a krabica plienok plus dve deti, všelijako bolo... A ak som nestihla, dve hodiny čakať.. Nehovorím koľkokrát som volala taxík koli pohotovosti... V noci...
Snáď už bude lepšie a raz sa aj mne ten vodicak podarí 🙂 je to môj sen, autíčko deti a výlety 🙂

stanka2612
5. jan 2016

@gabuchah tak to drzim palce aby ten sen bol coskoro skutocnostou 😉 ja som si vodicak robila este na strednej aj so spoluziackami...dosli do skoly instruktori,ze kto ma zaujem tak som doma mame povedala a ona mi sama povedala,ze si ho spravit musim 😀 tak som si ho urobila,ale bala som sa jak hovado...prva jazda skoro skoncila v jarku ale dala som to... A teraz som rada...

mata0312
autor
5. jan 2016

@gabuchah tak to mas takeho priatela ako ja 😀 svokra rypala ze hadam.teraz ked si tehu si ho.urobi skus ho nejako.presvedcit 😉 veru nedal sa ..staci mu ze mam ja a odveziem.nas kam potrebujeme 😀

mata0312
autor
5. jan 2016

Jooj baby mojee som.sklamana....zajtra na fotenie a moj drahy nemoze ☹ musi robit do vecera ach

1234lubka
5. jan 2016

@stanka2612 ta matko bol rad od malinka som ho stale kocikovala...v kociku aj 4hodky spal...uvidime ako druhe 😉 😉 😉 😒 😢 😲 😒 😒 😒 😒 😒 😉

1234lubka
5. jan 2016

@gabuchah 😀 😀 😀 moj sa rad kocukoval aj do skolky som ho vozila este na kociku 😉 asi do 2r a 10mes... 😉 😉 ja mam vodicak uz riadne dlhi asi 11rokov jazdim odkedy sa maly narodil...auto nam tteba jedno najmenej ale i dva by sa zisli...muz musi chodit autom do roboty mne by sa koli detom zislo...neviem si predstavit bez auta...rok sme nemali a to bol des..kedy sme mohli sme pozicali od mami od znameho..som musela zobrat uver a kupit... 😉

stanka2612
5. jan 2016

@1234lubka to by som sa moc tesila,keby aj moj tak,lebo ja uz teraz kocik vytahujem obcas a skusam,ake to bude kocikovat a velmi sa na to uz tesim 🙂

1234lubka
5. jan 2016

@mata0312 bez auta ani ja rok sme nemali no koniec sveta 😀 😀 😀 mame obaja vodicaky... 😉

stanka2612
5. jan 2016

@mata0312 a vecerny termin zamenit u fotografa?skus...

mata0312
autor
5. jan 2016

@1234lubka ja to mam podobne ..stale autom a vsade 😉 tiez.jazdim uz 16 rokov ...predtym ex mi.ho braval ale.ako sme sa rozviedli tak som si auto nechala ja a.jazdim.vsade ..aj na dovolenku do talianska som.soferovala ja a uz tehu 😀

mata0312
autor
5. jan 2016

@stanka2612 on.chodi az o siedmej to sa.neda ☹ prve foto mam sama ex.odmietol. ist, a teraz zasa toto ...som.objednana mesiac uz

1234lubka
5. jan 2016

@stanka2612 sak to no u nas sice bus chodi kazdu hodinu v spicke kadu pol hodku, normalne mhd ale len cesta na zastavku mi trva 10min...do obchodu tu v sarisi 15..do skolky 20-25...ked treba daco v po vybavit tak pol dna tam stravim bo ked mi doobedu zdrhne bus...dalsi za hodinu...joooj furt si na auto spomeniem ze uz by som davno doma bola...

stanka2612
5. jan 2016

@mata0312 ja mam tak susedu,ma partnera,ktory nema vodicak a vsade jazdi ona...uz by autobus asi nedala 😀 ale on od nej dostal kurz na narodeniny ako darcek tak mu nezostavalo nic ine ako si ho zacat robit...treraz ma jazdy 🙂 a to ho tiez nechcel...

stanka2612
5. jan 2016

@mata0312 tak to je smola,skus mozno este iny termin objednat a ked nie,musis sama ☹

mata0312
autor
5. jan 2016

@stanka2612 ja.ho nenutim aspon mi.nebude brat moje auto 😀 ja ho musim mat pred panelakom.inak som nervna 😀 aj ked viem ze nikam nepojdem 😉 ked bolo v oprave corkla som.auto mamine, moje stare ktore.som jej dala 😀 tiez maju dve

mata0312
autor
5. jan 2016

@stanka2612 a k.tomu autobusu ...ked som.isla.asi dva roky dozadu ked sa mi pokazilo to stare ani listok som si.nevedela vypytat 😀 hrozna som ...zhyckana no.co uz 😀

stanka2612
5. jan 2016

@1234lubka poznam to,aj my sme mali dve auta,len potom hypoteka,dve auta zivit sme uz nezvladali tak sme jedno predali a ja som roky chodila busom vsade...preto sa teraz velmi tesim,ze mam uz mesiac auticko sice stare ale dobre,ktorym sa odveziem,kam potrebujem,lebo s dietatom a autom budem mat zivot urcite jednoduchsi...

stanka2612
5. jan 2016

@mata0312 😀 😀 😀 aj mne sa to stalo raz v MHD

18lula4
5. jan 2016

@mata0312 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ze obrovske, joooj moja