Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 to je super. ...mne by nevadilo dalsie dievcatko no este to jasne ze nie 🙂 ale zle to znie ze nevadilo 🙂))) ale najma kvoli muzovi sa strasne tesim.....oni to predsa len beru inak ako my zeny 🙂 inak dobre brusino mas veru🙂 a to mne kazdy hovori ze mam velke....a uz sa tesim na nasu temu o chudnuti...po porodoch..uvidis ako tie kila poletia 🙂 dole samozrejme 🙂
@stanka2612 fakt ja.som nechapala ako deti nechcu byt v kociku..za babetka to z revom sme isli vo vytahu a ked som vysla von to akoby mu daco uťalo..zavrel oci jak babika....niekedy mal zarevane dni ked nic nepomohlo ale inak fajn...aj ked mal dva roky ta fajne sme nalozili do golfaca a som isla.raz dva kde mi trebalo 🙂 z ihriska samozrejme ze bol problem ho odtiahnut ale...bez kocika.si to neviem predstavit 😉
@stanka2612 moja ja som vzdy tuzila po dievcatku, chcela som dve baby a pri malo mi povedali baba a ja som bola.normalne sklamana ked potom bol chlapec , ale len chvilocku 😀 takze teraz sa mi plni sen ...my sme tri sestry a kazda tuzila po dievcatku sup a mame dokopy styroch valibukov 😀 teraz mi sestry tisko uprimne zavidia 😀
@stanka2612 tak co myslis ze nase je nejaky novy model ? 98 rocnik ale je super, pohodlnevozenie, zatial rok bez investicie..audi a4 len benzin tak spotreba trochu vysia...7-9l, teraz ked lacnybenzin tak fajn, urcite keby druhe tak nejaku rachotinku co ma stk ek urobenu nech moze muz do roboty chodit v nom 😉
@1234lubka hlavne ze to odvezie kam potrebujes.pre mna je auto spotrebny tovar,ktory ti ma sluzit a pomahat ti s presunom,cize mne je jedno co to je hlavne ze je to funkcne 😉 ja mam starsiu fabiu 😉
@mata0312 ved este aj sestry mozu babu spravit 😀
@stanka2612 ta jedna ze sedia s.drahym.a hovori laska nesprravime si este dievcatko ? A v tom zbadaju rodinku s troma.detmi a vsetko chlapcami 😀 tak.zahlasila ze to.je znamenie 😀 a ta dalsia.uvidime ci.bude este mat zatial.nechce ale hadam casom ...😉
@stanka2612 ved jasne ked sme nemali ta sme sa vozili na neskutocnej rachotine dvere sa zasekavali, otrasne auto ale odviezli sme sa kde sme potrebovali 🙂 to bolo hlavne 🙂 je to spotrebny tovar jasne nase jevyuzivane skoro denne...ked den dva stoji tak vela...
@mata0312 ja som prve tiez chcela dievcatko a pipik vaja jak hrom na sone...asi prva hodinka bola vseliaka potom sme sa strasne tesili 🙂 teraz som velmi chcela pre matka braceka..predsa oblecenie by.sa dedilo kopu veci ani poriadne neponosil...v panelaku v jednej izbe...ale v kutiku si myslim ze sak mne nikdy nic nevyjde sko chcem...a bum asi sestricka...to som míala dlhsie depku...asi tyzden som sa.stym nevedela zmierit 😉 ale uz ok 😉 😉 aj tak este jedno sono, tak som zvedava ci nedorastol pipik 😉
@stanka2612 😀 😀
@mata0312 u mna to je naopak, ja som chcela vzdy chlapca, aj som nejak tak bola naladena uz, priatel zas chcel vzdy 2 dievcata, niekto z nas musel vyhrat a vyhral veru on..trosku som alergicka na ruzovu- preto kupujem take neutralne farby skor biela a zltu farbu pre deti uplne zboznujem 😝 dufam ze casom-mozno-raz..bude aj chlapec
@18lula4 ja zas ked prechadzam okoklo dievcenskych veci,len vzdycham zavistou...ja keby mala babu,asi ma vsetko v ruzovom 😀 😀 😀
@1234lubka Aj ja som bola na tom rovnako v 20tt na morfo sone keď dr vytesena zajasala chlapec ako hrom a aké vajíčka má, ,,,,tak mi aj Slza vyšla lebo sme moc chceli dievčatko, ale už pohoda, ,,,a pokus bol ešte teraz na sone v 30tt dala som dr kontrolnú otázku ze ci ešte stále je to chlapec, tak sa len zasmiala že áno,,,,,vraj nabudúce tehu mi povie že baba
Baby 🙂 no ja dnes nechapem .....rano sa zobudim nic ma neboli citim sa ako vitalna netehulka normalne si hladam ci mam brusko 🙂 maly kope to ano ale taka úľava dnes po dnoch ked som myslela ze ma doslova roztrhne 🙂 .....ach som prekvapena "dufam" ze zajtra sa ani nepostavim ked uz sa tu tolko chvalim 🙂)))))
@stanka2612
@18lula4 vidis aj ja milujem.ruzovu ale.taku tmavsiu 😀 a vyzivam sa v satickach a takych somarinkach 😀

@18lula4 a neni 😀