icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
5. jan 2016

@18lula4 a neni 😀

18lula4
5. jan 2016

@wikinap ja som sa tiež odrazila z 58kg, musime to dať po porode, aj menej bude uvidis 😝

18lula4
5. jan 2016

@mata0312 krasne je a princeznicka v nom 😎

patkak
5. jan 2016

@mata0312 to poznam :( ja uz ani neplanujem cakame uz pravdepodobne posledne babatko a fotky nikde len take domace nahodne z prilezitosti ....

mata0312
autor
5. jan 2016

@18lula4 jooj baby ze 58 kedy som ja tolko.mala 😀 ja som zacala na 72 ☹ este pred otehotnenim som pribrala 8 kg ☹

mata0312
autor
5. jan 2016

@patkak ja mam pri malom a nebanujem ..a idem aj sama ked sa drahemu neda 😉 mam.v kuchyni na stene alexka.v brusku a pridam tam aj timejku 😉 strasne sa mi take foto pacia ...ale.ked sa neda tak sa.neda 😉 a kolke babatko.cakas? A co mas doma a v brusku ? 😉

patkak
5. jan 2016

@mata0312 tretie🙂 .....mame dve baby a teraz bude huraaa chlapec 🙂 akoze mame par pamätných z kazdeho tehu ale take profesionálne nie....

mata0312
autor
5. jan 2016

@patkak tak vidis a my v rodine budeme mat konecne dievcatko huraaaa 😀 zatial len chlapcov 😀 krasne nam to vychadza :-* u nas sa netesime len my ale cela rodina

patkak
5. jan 2016

@mata0312 to je super. ...mne by nevadilo dalsie dievcatko no este to jasne ze nie 🙂 ale zle to znie ze nevadilo 🙂))) ale najma kvoli muzovi sa strasne tesim.....oni to predsa len beru inak ako my zeny 🙂 inak dobre brusino mas veru🙂 a to mne kazdy hovori ze mam velke....a uz sa tesim na nasu temu o chudnuti...po porodoch..uvidis ako tie kila poletia 🙂 dole samozrejme 🙂

mata0312
autor
5. jan 2016

@patkak v to dufam ze pojdu dole 😀 neviem preco tak velmi rastie ...len nech sa tam.mala ma dobre 😉 draheho to bude prve ale.tuzil po dievcatku ako ja 🙂 ani mne.by .nevadil chlapec 😀 ale som stastna ze bude konecne dievcatko 😉

stanka2612
6. jan 2016

@mata0312 @patkak ja zas verim,ze druhe bude baba,teraz cakame chlaoca a ja by som strasne chcela aj babu,malu princeznicku 🙂 teraz dam muzovi dedica a potom sup ho na babu 😀

1234lubka
6. jan 2016

@stanka2612 fakt ja.som nechapala ako deti nechcu byt v kociku..za babetka to z revom sme isli vo vytahu a ked som vysla von to akoby mu daco uťalo..zavrel oci jak babika....niekedy mal zarevane dni ked nic nepomohlo ale inak fajn...aj ked mal dva roky ta fajne sme nalozili do golfaca a som isla.raz dva kde mi trebalo 🙂 z ihriska samozrejme ze bol problem ho odtiahnut ale...bez kocika.si to neviem predstavit 😉

1234lubka
6. jan 2016

@mata0312 no v lete chodim v pohode pesi, vobec s tym nemam problem, ani z autobusmi ale..na dobre sa rychlo zvyka 😉 😉 😉 😉 teraz sa trochu bojim soferovat hnusne cesty....ale vela berie auto muz...co uz ale rozhodne bez auta si to tu kde tersz byvame predstavit neviem

mata0312
autor
6. jan 2016

@stanka2612 moja ja som vzdy tuzila po dievcatku, chcela som dve baby a pri malo mi povedali baba a ja som bola.normalne sklamana ked potom bol chlapec , ale len chvilocku 😀 takze teraz sa mi plni sen ...my sme tri sestry a kazda tuzila po dievcatku sup a mame dokopy styroch valibukov 😀 teraz mi sestry tisko uprimne zavidia 😀

1234lubka
6. jan 2016

@stanka2612 tak co myslis ze nase je nejaky novy model ? 98 rocnik ale je super, pohodlnevozenie, zatial rok bez investicie..audi a4 len benzin tak spotreba trochu vysia...7-9l, teraz ked lacnybenzin tak fajn, urcite keby druhe tak nejaku rachotinku co ma stk ek urobenu nech moze muz do roboty chodit v nom 😉

stanka2612
6. jan 2016

@1234lubka hlavne ze to odvezie kam potrebujes.pre mna je auto spotrebny tovar,ktory ti ma sluzit a pomahat ti s presunom,cize mne je jedno co to je hlavne ze je to funkcne 😉 ja mam starsiu fabiu 😉

stanka2612
6. jan 2016

@mata0312 ved este aj sestry mozu babu spravit 😀

mata0312
autor
6. jan 2016

@stanka2612 ta jedna ze sedia s.drahym.a hovori laska nesprravime si este dievcatko ? A v tom zbadaju rodinku s troma.detmi a vsetko chlapcami 😀 tak.zahlasila ze to.je znamenie 😀 a ta dalsia.uvidime ci.bude este mat zatial.nechce ale hadam casom ...😉

1234lubka
6. jan 2016

@stanka2612 ved jasne ked sme nemali ta sme sa vozili na neskutocnej rachotine dvere sa zasekavali, otrasne auto ale odviezli sme sa kde sme potrebovali 🙂 to bolo hlavne 🙂 je to spotrebny tovar jasne nase jevyuzivane skoro denne...ked den dva stoji tak vela...

1234lubka
6. jan 2016

@mata0312 ja som prve tiez chcela dievcatko a pipik vaja jak hrom na sone...asi prva hodinka bola vseliaka potom sme sa strasne tesili 🙂 teraz som velmi chcela pre matka braceka..predsa oblecenie by.sa dedilo kopu veci ani poriadne neponosil...v panelaku v jednej izbe...ale v kutiku si myslim ze sak mne nikdy nic nevyjde sko chcem...a bum asi sestricka...to som míala dlhsie depku...asi tyzden som sa.stym nevedela zmierit 😉 ale uz ok 😉 😉 aj tak este jedno sono, tak som zvedava ci nedorastol pipik 😉

mata0312
autor
6. jan 2016

@1234lubka mala si to uplne naopak 😀 moja tuzba vyplnena 😀

18lula4
6. jan 2016

@mata0312 neboj nic, po porode nasadime zdravu stravu a hned pojdu kilecka dolu 😅

18lula4
6. jan 2016

@stanka2612 😀 😀

18lula4
6. jan 2016

@mata0312 u mna to je naopak, ja som chcela vzdy chlapca, aj som nejak tak bola naladena uz, priatel zas chcel vzdy 2 dievcata, niekto z nas musel vyhrat a vyhral veru on..trosku som alergicka na ruzovu- preto kupujem take neutralne farby skor biela a zltu farbu pre deti uplne zboznujem 😝 dufam ze casom-mozno-raz..bude aj chlapec

stanka2612
6. jan 2016

@18lula4 ja zas ked prechadzam okoklo dievcenskych veci,len vzdycham zavistou...ja keby mala babu,asi ma vsetko v ruzovom 😀 😀 😀

mnamkacik
6. jan 2016

@1234lubka Aj ja som bola na tom rovnako v 20tt na morfo sone keď dr vytesena zajasala chlapec ako hrom a aké vajíčka má, ,,,,tak mi aj Slza vyšla lebo sme moc chceli dievčatko, ale už pohoda, ,,,a pokus bol ešte teraz na sone v 30tt dala som dr kontrolnú otázku ze ci ešte stále je to chlapec, tak sa len zasmiala že áno,,,,,vraj nabudúce tehu mi povie že baba

mnamkacik
6. jan 2016

@mata0312 inak ako je to so stravou po pôrode? ??

skarabubu
6. jan 2016

@1234lubka Aj my sme chceli no spíš manžel chlapca.A je to zase holka. Ale aspoň mám po prvé dcerke vela věciček. Všechny manželovi sestry mají dcerky a i svokrovci se konečně těšili na vnuka a ejhle zase vnučka.

patkak
6. jan 2016

Baby 🙂 no ja dnes nechapem .....rano sa zobudim nic ma neboli citim sa ako vitalna netehulka normalne si hladam ci mam brusko 🙂 maly kope to ano ale taka úľava dnes po dnoch ked som myslela ze ma doslova roztrhne 🙂 .....ach som prekvapena "dufam" ze zajtra sa ani nepostavim ked uz sa tu tolko chvalim 🙂)))))

mata0312
autor
6. jan 2016

@stanka2612
@18lula4 vidis aj ja milujem.ruzovu ale.taku tmavsiu 😀 a vyzivam sa v satickach a takych somarinkach 😀