icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 no po takych znackovych obchodoch nechodim 😀 😀 sem tam kenvelo ked neje akcie 😉 😉 newyorker...cm ani zaruv po nemame...tak akozetvoje 42-43 to fakt masaker....

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka ja tiez nakupujem hlavne vo vypredajoch 🙂

gabuchah
8. jan 2016

@1234lubka lubi, stačí keď si tam vyskusas a potom tu na MK nájdeš 🙂
Ja teda navštevujem aukcie a bazare, rifle najradšej od hilfigera, ale 130v obchode by som za ne nedala 😀
I keď už nebudem mat toľko času na labzovanie po nete 😀

gabuchah
8. jan 2016

@stanka2612 no ved takto sa kúpi za menej ako u sikmookych... Nevedia co by pýtali...Ja ich nemusím teda, ani tú ich kvalitu, fakt už musí byť...

stanka2612
8. jan 2016

@gabuchah @1234lubka este mam velmi rada sekace ktore sa volaju textille house,asi to poznate,tam maju veci za 3,50, potom za 3 eura a postupne vzdy zlacnuju az na 0,50 centov tak odtial mam mozno aj polku skrine naozaj super veci za par eur 😉

stanka2612
8. jan 2016

@gabuchah tam ja nic u sikmookych zialnekupim to mi je male a kratke...

gabuchah
8. jan 2016

@stanka2612 tak tie sekace to je fajn 🙂 človek aspoň využije to čo ešte slúži a za pár eur alebo centov 🙂

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 tie su bomba stamad mam vela veci 🙂 aj moj muz nohavice dvoje, super sekac 🙂

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 usikmookym ked chcem gate tak 3xl male 😀 😀 ale malemu rukavice mam zcinaku, muzovy ciapku, spodky. Pyzamo pekne do porodnice som tam nasla 🙂 z gombikmi na kojenie a obrazok z kocikom 😉 😉 vlastne nocna kosela 🙂

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka pyzamo do porodnice aj dojciace podprsenky som si kupila za super cenu na bazosi,aj dvoje tehu nohavice...

stanka2612
8. jan 2016

@gabuchah to ano,ale vela veci mam odtial novych este s visackou 😀

gabuchah
8. jan 2016

@stanka2612
@1234lubka
Bože, baby, mňam keby to teraz chytí tak som nahrana...
Košeľa jedna od kamošky aj to neviem aká, inak nič, ani plienky, masticky, pre mňa veci..
Hneď ako dostanem poslednú výplatu idem na nákupy

1234lubka
8. jan 2016

@gabuchah sak to i ja som tak 😀 😀 ze z dalsej vyplaty z dalsej 😀 😀 mam plienky do porodnice 😀 jedne mi kupila mama ale ma ich doma, vlhcene to mam doma aj tak stale nimi utieram ritu malemu, vo stvrtok som kupila na zapareniny krem...aj uteracik...este musim pokukat oblecko ci vobec mam nieco kompletne co mozem zabalit aby muz doniesol do porodnice...vlozky treba...bozeja si snad musim napisat zoznam co am co nie lebo to bude sranda potom 😀 😀 koselu mam asi tyzden...zupan vcera som privliekla od mami co som mala v porodnici...gate mi treba dokupit..nejaky caj aso zihlavovy...vraj podporuje laktaciu...joj hlava balon 😀 😀

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 podprdu musim splasit...ked ja by som chcela taku co ma normalne kosicky nie len taku platenu....

gabuchah
8. jan 2016

@1234lubka 😀 tak aspoň niečo máš
Inak to poznám, tiež mám na všetko čas a všetko si zoženiem lacnejšie-si myslíme ja, až nakoniec nemám skoro nič 😀
Čom keď boli zrovna Vianoce, to je človek vycucany z peňazí že až... Teda aspoň ja 😀
A podprdu neriešim...
Pri prvom mi po pôrode vyskočili prsia a o dve čísla, pri druhom som kúpila dopredu a boli veľké...
Budem mať bezšvovu a potom kúpim, netuším koľko priberiem ešte a ako sa mi nafuknu prsia..
Tu na MK sú krásne niektoré ale čo z toho...

stanka2612
8. jan 2016

@gabuchah @1234lubka netreba panikarit 🙂 Ja tiez okrem tych kosiel a podprdiek nic ine nemam zatial...viem,ze este potrebujem zupan, papuce, krem na bradavky,na zapareniny,vlozky poporodne...pre babo plienky,vlhcene obrusky....je toho pozehnane 😲 postupne to dame taska bude nachystana 🙂

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka take mam doma 🙂 z bazosu 3 kusy za 10 euro.baba to pouzivala len v porodnici,potom uz nekojila...su fakt ako nove,som si ich oprala a hotovo...skus pokukat na bazosi sekcia oblecenie pre tehotne 🙂

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 no ta ked si to tu tak napisem tak no celkom daco mam 😉 😉 aj krem na bradavky odporucam BABYLOVE stoji 1.79 a je brutalny, vobec mi nepopraskali bradavky...vystacil nacely cas co som 8 mes kojila, este som kamoske dala zvysny 🙂

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka to je tusim z dm drogerie?lebo vraj aj tie dm-kove plienky su vraj dobre som pocula od bab dobre ohlasy,lebo sak nejake si musim kupit a asi kupim tie,urcite su lacnejsie ako pampersky...

stanka2612
8. jan 2016

@gabuchah ja som si kupila zatial su dobre presne moje cislo a keby mi este narastli prsa tak som pre istotu dokupila k nim tie predlzovace na podprsenku ktorymi si predlzis obvod podprsenky (inak to neviem pomenovat)

dzina
8. jan 2016

Ahojte maminky-cakatelky,prepacte mi moju "drzost" 🙂,prispiet do Vasej skupinky;ja som mala termin v marci 2014 a ostalo mi dost veciciek po mladsej dcerke aj nove resp.super stav od 0-15m.ak by ste mali o nieco zaujem kludne sa ozvite,ponukam za symb.ceny od 0,10-max.4e.

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 ta 3-ky 100kusov 14e a estecmam body na karte a za 75bodov mozem zobrst 25%zlavu...ale celkovo babylove produkty su super...aj krem na strie pouzivam babylove

mnamkacik
8. jan 2016

@stanka2612 akú veľkosť kojeneckej podprsenky si mám kúpiť

gabuchah
8. jan 2016

@stanka2612 babylove plienky nie sú až také dobré, kozmetika áno 🙂 pampers premium som našla malé balenie na bazos po 4e,idem brat 2-3baliky, inak sú dobré ešte toujours z lidla 🙂 oranžové pampers sú ee
😀
A podprsenka -ony sa ti prsia naleju mliekom, niečo ako teraz bruško 🙂 v tom bol problém 🙂 jeden predlzovac mam 🙂
Veruže košele na bazos aj tu sú fajn, len niekde je l ako 42/44 niekde ako 40 a som z toho blb 😀

gabuchah
8. jan 2016

@mnamkacik podle mne obvod aký máš a košík o jeden väčší 🙂
Ja keď tak odbehnem v nemocnici, tam sú asi dva obchodíky s týmto...

gabuchah
8. jan 2016

BA.. Mám poporodny stahovaci pás 😀 a to neviem ci XL nebude moc 😀

stanka2612
8. jan 2016

@dzina skoda,ze cakam chlapca 🙂

stanka2612
8. jan 2016

@mnamkacik ja som si normalne kupila podla svojej velkosti cize 80B a zatial su mi dobre...tak dufam,ze to tak aj zostane 🙂

stanka2612
8. jan 2016

@gabuchah a to ten pas to naco je dobre?uz som to pocula,len ako prvorodicka neviem,naco toje...

mata0312
autor
8. jan 2016

@1234lubka no.mam doma zlaticko 😀 on nekomentuje nic 😉 ja mam concord a aj s nim mam este problem.hehe