Termín pôrodu marec 2017
Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
normálne dnes ráno som sa o 5.30 zobudila aká som bola strašne hladná.... pomooooooooc čo to bude do devieteho mesiaca?
Baby ja som si tiež povedala ze takto sa rozozrat veru nie ..stopla som to zmenila stravu trochu,veľa cotage,a zeleniny a namiesto cokoladok ovocie ..nakúpila som si ceresnicky,marhule,hrušky ,maliny...a k obedu brokolice,karfiol,uhorky,šalát...lebo keby som to neurobila konec 👀chcem ísť rodiť max do 85-90 kg 👼
@14nunu10 no ja som zvedava co bude dalej.och na veceru som mala taku chut musela som si dat 2ks cerealne chlebiky +maslo+ suchy salam a rajcinky...
a som smutna z toho ale ason 2x dodna musim mat kavu Velvet z mliekom a cukrom
@14nunu10 a este sa tesim z toho ze ja nemam chut na sladkeeeeee.
je to divne ale nech to vydrzii az do konca 😀
@14nunu10 JA ZASE rano a vecer.. ale ked mi to potvrdi doktor ze som tehulka ked budem mat knizku tak uz len CARO..ta je dobra na mliecko som pocula
@14nunu10 inak je to trapne ale co opytam sa xixi.
ty si nemala alebo nemas take tlaky dole vo vagine... xixi lebo uz asi 3 den mi je tak divne 😅
@kotatko1232 tlaky? Nie vôbec ...mne nič nieje iba mi smrdí kuracina takže kuracinu ani prsia kur.nemôžem ani cítiť..a dnes si ich drahý vypraza umieram tu 😖
Ahojte zienky, idem od dokyho. Fazulka ma 12mm vsetko je OK, srdiecko bilo, dal mi nejake cipky proti nevolnosti a po dovolenke na krv cize o dva tyzdne... 🙂 a zakazal mi sa kupat v bazenoch takze nas wellnes pobyt asi presedim na lehatku ☹ uvidime kolko tam bude ludi... S druhym synom som sa kupala normalne a nic som neriesila a nic sa nestalo... No a termin mi dal 7.3.2017 😉
@14nunu10 no mne zatial nic nevadi 🙂 len to sladke mi nechuti... to som mala tie tlaky iba rano.teraz uz ok 😀
Dievcata aka sranda dnes mi mal koncit menzes ak by som ho mala normalne...
cize meska mi presne tyzden 😀
@asemilka no to by som aj chcela 🙂 ved potrebujem nasetrit zase na plienocky PRE BABO 😀 😀😀
@kotatko1232 no ja na sladke tiez nemam chut a kavu musim lebo by som nefungovala vobec sice ju riedim mliekom. Ja mam strasne nizsky tlak
@clovek123 ja som si aj kavu aj colu uplne odoprela a poviem vam, ze uz teraz sa tesim ako budem sediet niekde s kociarikom na fajnom kolaciku s kavou a k tomu si dam rovno poharik vinka 😃

@majamat ja som 9+1 🙂