Termín pôrodu november 2016
Pridajte sa ;)
@pibza ahoj a vitaj medzi nami 🙂 ja som tiež prvo čakateľa 🙂 ale vďaka babam ti na modrom konikovi prezivam svoj strach oveľa lepšie 🙂
@zuzuzuzka no presne tak aj mna 🙂 tak aspon viem ze nie som jedina...dnes mi je riadne dobre bez akýchkoľvek priznakov
@bonboniera15 tak gratulujem. Tak to budeme prežívať spolu 🙂
@zuzuzuzka ano uz aj flasky 😄 mali zlavu za 20 za 4 aventky s kefkou a dudlikom 🙂 nooo ja este buduci tyzden a snad bude vaetko ok cim blizsie je dr tym viac som nervozna
@zuzuzuzka a uz to vie aj zamestnavatel 🙂 vcera prisiel na skok ale ja som musela mu to povedat 😀 tak bol rad ze mam mahradu a ze asi bude problem s kolegynkou lebo je taka asi leniva nechce sa jej zaucovat sa veci veducej a uz rozpravala ze som poriadne neni ani tehotna a chcem ist pn co ma tak vytaca...
@deniss111 no ja chcem mat v siedmom uz vsetko a kedze hladame aj byvanie a bude leto tak by som najradsej kupila vsetko hned 😀
@bozkavatko radsej nekupuj vela jednej znacky, mne napr. aventku ani do ust mala nedala, museli sme hladat inu a vyhrala mam. Okrem toho flaska sa zide az ked bude pit cajik, aj ked sa este zacina kojit neodporuca sa prikrmovat z flasky lebo babu sa lahsie taha z flasky a potom prsnik odmieta, takze sa prikrmuje injekciou 🙂
@divozienka26 noo sak uvidime ale tak nemusim mat mliecko allebo tak a ak budem kojit bude neskor na cajik 🙂 ved sa to nestrati 🙂
ahoj baby,idem sa pochvaliť,rano som na bola na krv,dali mi knižku a buduci štvrtok mám 1.poradnu:-) tešííím sa
@zuzuzuzka @deniss111 baby ja som sa úplne zhrozila, keď som zbadala tých 5 skúmaviek, a to ešte že na lačno a pritom ja mám desné nevoľnosti kým sa nenajem...takže ma tam manžel držal aby som to vydržala a fuuj uplne som počula jak mi tiekla ta krv...no amen tma...a potom som sa napila, najedla, vyvracala a už bolo dobre 😀 😀 😀 😀
Ahojte baby ja dnes des a hruza bola som v obchode kde mi prišlo zle ze som rychlo zaplatila a bežala von cupla som si ku schodom a musela som to 10 min. Predychavat co ma zalial stu. Pot a zaľahlo mi v ušiach som myslela ze ma ide vykotit, a hlava sa mi tocila...ach jak zly den...nechapem :(
@bonboniera15 ja som takéto mala, keď som išla na prvú kontrolu. ráno ma úplne išlo hodiť o zem, ešteže to bolo doma a tak som si ľahla, nohy hore a a najesť sa a prešlo to. Ale toto je des. A v práci na mňa kukajú, že čo som stále taká bledá :D však ešte 3 týždne a poviem im 🙂
@pibza ja som uz PN ja som sa totalne vylakala som.myslela ze budem mojmu volat nech pride po mna ku obchodu, co som myslela ze ani domov nedojdem
@bonboniera15 juj...aj ja sa bojim takychto situacii... aspon sa Ta niekto opytal z okoloiducich, ci Ti moze pomoct?? ale asi nie , co?
@zuzuzuzka prosím ta isli dvaja okolo mna akurat kukali na mna ze ci som normalna ze tam cupim....dnes zly deň...poobede som si aj tlak merala mala som 113/60 motala sa mi hlava neviem ci to počasím ci co to
@lenula57 ako sa robi ten test s bikarbonov? :D
Ja som pocula ze to az v neskorsom stadiu funguje

@pibza gratulujem 🙂 kolko mas rokov?