icon

Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

zuzuzuzka
autor
7. apr 2016

@pibza gratulujem 🙂 kolko mas rokov?

bonboniera15
7. apr 2016

@pibza ahoj a vitaj medzi nami 🙂 ja som tiež prvo čakateľa 🙂 ale vďaka babam ti na modrom konikovi prezivam svoj strach oveľa lepšie 🙂

bonboniera15
7. apr 2016

@zuzuzuzka no presne tak aj mna 🙂 tak aspon viem ze nie som jedina...dnes mi je riadne dobre bez akýchkoľvek priznakov

pibza
7. apr 2016

@zuzuzuzka 27 a dakujem 🙂

pibza
7. apr 2016

@bonboniera15 tak gratulujem. Tak to budeme prežívať spolu 🙂

bozkavatko
8. apr 2016

@zuzuzuzka ano uz aj flasky 😄 mali zlavu za 20 za 4 aventky s kefkou a dudlikom 🙂 nooo ja este buduci tyzden a snad bude vaetko ok cim blizsie je dr tym viac som nervozna

bozkavatko
8. apr 2016

@zuzuzuzka a uz to vie aj zamestnavatel 🙂 vcera prisiel na skok ale ja som musela mu to povedat 😀 tak bol rad ze mam mahradu a ze asi bude problem s kolegynkou lebo je taka asi leniva nechce sa jej zaucovat sa veci veducej a uz rozpravala ze som poriadne neni ani tehotna a chcem ist pn co ma tak vytaca...

bozkavatko
8. apr 2016

@deniss111 no ja chcem mat v siedmom uz vsetko a kedze hladame aj byvanie a bude leto tak by som najradsej kupila vsetko hned 😀

divozienka26
8. apr 2016

@bozkavatko radsej nekupuj vela jednej znacky, mne napr. aventku ani do ust mala nedala, museli sme hladat inu a vyhrala mam. Okrem toho flaska sa zide az ked bude pit cajik, aj ked sa este zacina kojit neodporuca sa prikrmovat z flasky lebo babu sa lahsie taha z flasky a potom prsnik odmieta, takze sa prikrmuje injekciou 🙂

bozkavatko
8. apr 2016

@divozienka26 noo sak uvidime ale tak nemusim mat mliecko allebo tak a ak budem kojit bude neskor na cajik 🙂 ved sa to nestrati 🙂

deniss111
8. apr 2016

ahoj baby,idem sa pochvaliť,rano som na bola na krv,dali mi knižku a buduci štvrtok mám 1.poradnu:-) tešííím sa

zuzuzuzka
autor
8. apr 2016

@deniss111 brali Ti taaak vela krvi?? Mna to caka na buduci tyzden. Vysledky budes mat kedy?

deniss111
8. apr 2016

@zuzuzuzka brali mi do 5tich skumaviek,povedala,že berie viacej ako normálne...Na vysledok som sa ani neopýtala😀

zuzuzuzka
autor
8. apr 2016

@deniss111 aj mne tak budu brat... :D inak ja to neznasam ten odber krvi nejak ... normalne pocujem ako prudi krv do tej striekacky... no fuj
takze mozno az na najblizsej kontrole

pibza
8. apr 2016

@zuzuzuzka @deniss111 baby ja som sa úplne zhrozila, keď som zbadala tých 5 skúmaviek, a to ešte že na lačno a pritom ja mám desné nevoľnosti kým sa nenajem...takže ma tam manžel držal aby som to vydržala a fuuj uplne som počula jak mi tiekla ta krv...no amen tma...a potom som sa napila, najedla, vyvracala a už bolo dobre 😀 😀 😀 😀

bonboniera15
8. apr 2016

Ahojte baby ja dnes des a hruza bola som v obchode kde mi prišlo zle ze som rychlo zaplatila a bežala von cupla som si ku schodom a musela som to 10 min. Predychavat co ma zalial stu. Pot a zaľahlo mi v ušiach som myslela ze ma ide vykotit, a hlava sa mi tocila...ach jak zly den...nechapem :(

pibza
8. apr 2016

@bonboniera15 ja som takéto mala, keď som išla na prvú kontrolu. ráno ma úplne išlo hodiť o zem, ešteže to bolo doma a tak som si ľahla, nohy hore a a najesť sa a prešlo to. Ale toto je des. A v práci na mňa kukajú, že čo som stále taká bledá :D však ešte 3 týždne a poviem im 🙂

bonboniera15
8. apr 2016

@pibza ja som uz PN ja som sa totalne vylakala som.myslela ze budem mojmu volat nech pride po mna ku obchodu, co som myslela ze ani domov nedojdem

deniss111
8. apr 2016

@pibza ja s krvou nemám problem,nepozerala som sa,kecala som so sestričkou a rýchlo to šlo...a vraj nalačno sa nemusí,ale nevedela som,tak som tiež tak bola 😀 zvládneš to,neboj

zuzuzuzka
autor
8. apr 2016

@bonboniera15 juj...aj ja sa bojim takychto situacii... aspon sa Ta niekto opytal z okoloiducich, ci Ti moze pomoct?? ale asi nie , co?

zuzuzuzka
autor
8. apr 2016

@pibza ja si dam asi stuple do usi alebo co :D... lebo len zvuk tej krvi mi vadi.. bleeee

pibza
8. apr 2016

@deniss111 no mne povedali, že sa robia dva odbery prvý je na lačno a ten druhý nie. Tak teraz neviem.

bonboniera15
8. apr 2016

@zuzuzuzka prosím ta isli dvaja okolo mna akurat kukali na mna ze ci som normalna ze tam cupim....dnes zly deň...poobede som si aj tlak merala mala som 113/60 motala sa mi hlava neviem ci to počasím ci co to

lenula57
8. apr 2016

@zuzuzuzka hej hej strasne zavistlivych a zle prajnych ludi a bola som este mlada sak vlasne aj som 😀..a ako vie ze bude mat brata? 🙂..a moj maly povedal ze to bude baba tak to bude baba nie bratcek ale sestricka 😀

zuzuzuzka
autor
9. apr 2016

@lenula57 ona to nevie, ona to proste chce : D ale ja mam pocit, cim dalej tym viac, ze to bude dievcatko 🙂

lenula57
9. apr 2016

@zuzuzuzka ja chlapca tiez podla mna necakam lebo pri Sebovi mi bolo super ale teraz mi je strasne ☹..ale je test pohlavia podla mocu a sody bikarbony som ho skusala 😀...lebo podla vsetkych tych vinskych horoskopov mam mat chlapca ved uvidime 🙂

zuzuzuzka
autor
9. apr 2016

@lenula57 uz som sa chystala na ten test ..ale potom som na to vykaslala, ze to somarina : D

lenula57
9. apr 2016

@zuzuzuzka mne to vyslo aj pri prvom 🙂

bonboniera15
9. apr 2016

@lenula57 ako sa robi ten test s bikarbonov? :D

bozkavatko
9. apr 2016

Ja som pocula ze to az v neskorsom stadiu funguje