Termín pôrodu október 2015
Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
@helulik nam sa prvy krat podarilo len tak na treti cyklus, potom bohuzial v 11 tyzdni ma museli cistit pre MA a od vtedy som bez kclostylu nemala ovu asi 3/4 roka. Min januar nabehla konecne sama. Ako som spominala ze zijem v zahranici ale super doktorku mam na sk tak som chodila na vysetrena kedy sa dalo. A zrovna po vianociach som isla takze to takto vyslo. Aj ked ja som uz tento mesiac ze ok kasleme na to ked zasa nic.
@helulik aha...drzim ti palce nech vsetko prebieha ukazkovo a bez problemov...ja som taka nervozna...ms mi vie chodit pred terminom no po termine nie...ach jo...este mam aj nejaku mykozu asi...svrbi to..opuchnuta je...aj by som sla k dr no sama sa nemozem poriadne toho chytit a nie aby on...
To by bolo pekne keby ti to vyslo ns narodky..krasny darcek...no ja asi nic ms este neprisla mo akisal asom si krcok..je nizko no v strede je jamka.... ☹
@ellisskka Ja som nic take nemala ani teraz ani pri prvom. No ja uvidim co a ako,pocit zatial nemam z toho ziadny. Tak asi pockam este aspon do vikendu. Lebo pri prvom som si robila test presne v den ked mala prist ms a uz to bolo jasne.A kedze v pondelok robim cely den tak asi si spravim cez vikend.
@ellisskka ahoj ja som kdesi narazila na to ze je to v poriadku.bolo to popisane ako velmi svetle spinenie ale hkavne ze je to v poriadku. Tiez to mozr byt prejav uhniezdovania.
žienky ahojte, aj ja sa k Vám pridávam, teraz som kukala, že mi to vychádza na 2.10. :D :D test som si robila minuly tyzden v piatok - 2.čiarka bola slabučká, ale ja som ju videla :D a tento týždeň už kolajnice 🙂
@katarina002 tak vitaj 🙂 mne to vychádza na 3.10 🙂 jej to tvoje prvé bejby, či? 🙂
@helulik ahoj, no druhe uz :D mam 1,5 rocneho fesaka :D a ty? inak u doktorky som este nebola, najradsej by som isla, ked uz bude vidno srdiecko......
jeej žienky, prajem vám krásne tehotenstvo, toto isté som zažívala pre 4 rokmi, a ked vidím že oktober 2015 🙂 , prajem vám veľa zdravíčka 🙂
@katarina002 no my sme v juli o jedno prisli ☹ a teraz opat prve 🙂 ani ja som este nebola,ale mala by som ist,aby mi nasadil dufik,aby sa to nahodou neopakovalo...lenze ma strasne plno a netusim kedy sa tam dostanem....🙂

@mimi777 My s muzom budeme mat 2.10. 5 vyrocie svadby 🙂 tak uvidime ci budeme este traja alebo uz styria vtedy 🙂