icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

andysok
2. jún 2011

@bubu84 ved toto pokial sa nic nezmení ;) ani u vás ani u nás ;)

bubu84
2. jún 2011

@ivusik33 jee, aka drobnucka je malicka na 37tt, ale vsak to je asi v poriadku, aj tak to asi nebyva celkom presne.. 😉 hlavne ze je vsetko v poriadku.. drzim palce.. 😉

lencita
2. jún 2011

@andrea1977 ja sa dozviem v pondelok ci nemam streptokoka 🤐 ale toho by som fakt nechcela...dufam, ze uz sa liecis alebo uz si preliecena...mne sa inak stale sniva ze uz rodim a ked sa zobudim tak som nastvana ze stale nic..nieze by som bola pobalena do nemocnice 😝 ale uz by som chcela rodit 🙂

bubu84
2. jún 2011

@andysok presne tak.. este nakoniec sa stretneme v porodnici... 🙂

barca25
2. jún 2011

@andrea1977 moja aj ja ho mam..aj prve aj druhe tehu:D ale ma to vyse polovica tehu takze sa neplas🙂

andrea1977
2. jún 2011

@lencita vobec nic mi dr. nedal, len mi to dal cervenym do knizky, ze mi daju uz v nemocnici pred porodom antibiotika v infuzke, ma to byt 4 hod. pred porodom 😕 ak to nestihaju, tak neviem 😖

andrea1977
2. jún 2011

@barca25 a dali ti cosi na preliecenie alebo tiez az v nemocke ti maju dat?

bubu84
2. jún 2011

@janka830 no pekne, ste teda dopadli, hadam sa to uz vyriesilo a auto uz fici...
noo, nejak sa tym nasim deturencom velmi paci v bruskach, nakoniec to bude na termin... 😎

andrea1977
2. jún 2011

@lencita zato ja som uz pobalena asi mesiac 😀 mala by som to kuknut, ci mi to v tej taske aj nesplesnivelo 😉

bubu84
2. jún 2011

@ajjkas asi to bolo aj zmenou pocasia, mne uz na druhy den bolo uplne fajn, nastastie, lebo to bolo fakt dost zle...

andrea1977
2. jún 2011

@barca25 a teba este nechcu v porodnici? kedy ides na kontrolu? uz si ta tam nechaju, nie?

barca25
2. jún 2011

@andrea1977 nie moja..ono sa to dava infuzkou antibiotika minimalne 4hodky pred porodom..takze pocas porodu budes napichnuta🙂....a zajtra idem na kontrolu rizikovu a ked neporodim do soboty tak v nedelu mam nastupit a daju mi vyvolavacky.... ☹

bubu84
2. jún 2011

@fleuerette teeeda, gratulujeme , riadny chlapcek.. 😀 prajeme obom vela zdravicka... 🙂

lencita
2. jún 2011

@andrea1977 ja teda neviem,ale myslim, ze tu baby pisali, ze boli preliecene a potom aj ta infuzka pred porodom este... 🤐 ale tak dr. snad vie co robi, mozno by ste ho uz nestihli preliecit...drzim prsty 😉

lencita
2. jún 2011

@andrea1977 😀 skontrolavať expiraciu veci v taške 😀 ja uz sa vazne musim pobalit, vsak uz sme mali jeden plany poplach a ja som si ani preukaz poistenca nezobrala 😀

andrea1977
2. jún 2011

@barca25 tak dufam, ze ti to do soboty pride samo 😉 drzim palce

bubu84
2. jún 2011

@janina7911 no to malicka je aka velika uz teraz, riadny kus baby... 😉
a ten opar teda nic moc, ale hadam sa to co najskor vylieci..a bude vsetko v poriadku

bubu84
2. jún 2011

@lucia1181 gratulujeme k malickemu, prajeme vela zdravicka.. 😉

barca25
2. jún 2011

@andrea1977 dakujem ale uz som prestala verit..aj pri malej som mala take problemy ze som sa nevedela otvorit:(poradne

bubu84
2. jún 2011

@kukujka neboj podari sa do terminu, uvidis... drzime palce.. 😉

andrea1977
2. jún 2011

@barca25 aj ja som 1.porod mala taky, 10 dni po termine vyvolany porod 😝 tak tiez si teraz moc nefandim 😒 ale myslela som si, ze po konizacii krcka budem mat problem donosit ale mna zas caka to prenasanie 😠

bubu84
2. jún 2011

@kaara1980 zvladneme to, neboj.... 😉 ja dufam, ze to budem mat tiez skor za sebou ako 25.6. ale nakoniec mozno ani nie...

bubu84
2. jún 2011

@benice ja mam tvrde brusko uz skoro stale, tak neviem, asi to je uz normalne...

bubu84
2. jún 2011

@leni831 drzim palce, nech je postielka v poriadku, ani ja nemam poslednu dobu dobre skusenosti s objednavanim veci cez net, vsetko strasne dlho trva a nie vzdy to je podla mojich predstav... 😲

zufzufmeister
2. jún 2011

No teda, gratulujem všetkým maminám 🙂 Super, že ste to zvládli... Ak budete mať čas a chuť dajte vedieť ako to prebiehalo... Ja už upadám zo stresov do pohody a dokola 🙂

janka830
2. jún 2011

@andrea1977 mne tiež moc netvrdne brucho len sem tam, a tak jemne by som povedala...zátka je stále tam kde je, a krčok je zatvorený a nič sa s ním nedeje.. 🙂 odtečenú plodovú chcem aj jaaaaa a rýchlo 🙂

janka830
2. jún 2011

@bubu84 ahoj, auto bolo dotiahnuté domov, a dneska do opravy vraj zajtra by malo byť hotové..tak dúfam 🙂 komu by sa v mamičke nepáčilo, je tam o ne 100% postarané...tá naša krpatá sa asi bojí že by som to tak skoro ešte nezvládla alebo čo...🙂 dr povedal že zvykne pôrod vyvolávať až na 7my deň po termíne, takže môj najneskorší termín je 25.6. ....ale stále dúfam že sa vypýta malá skorej 😉
aj ja mám poradňu v útorok ale až poobede..škoda...už si si vybavovala tú epidurálku?

janka830
2. jún 2011

inak ako som doteraz nemala strie, tak už asi týždeň som ako mapa..našťastie iba na ľavej strane brucha 😠 lebo krpatá tam je vyvalená 😉 moja elasticita kože teda stojí za houby.... 😖 myslela som si že najprv budú tmavé a potom iba zblednú ale tie moje sú ako chameleóny, niekedy tmavé inokedy ich neni vidno...

monitas84
2. jún 2011

@leni831 Ahoj, tak to je radosť, konečne budeš mať postielku doma. Akú si si vybrala? 🙂

andrea1977
2. jún 2011

@monitas84 no ako si dnes dopadla?