Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@andrea1977 ja sa dozviem v pondelok ci nemam streptokoka 🤐 ale toho by som fakt nechcela...dufam, ze uz sa liecis alebo uz si preliecena...mne sa inak stale sniva ze uz rodim a ked sa zobudim tak som nastvana ze stale nic..nieze by som bola pobalena do nemocnice 😝 ale uz by som chcela rodit 🙂
@andrea1977 moja aj ja ho mam..aj prve aj druhe tehu:D ale ma to vyse polovica tehu takze sa neplas🙂
@lencita vobec nic mi dr. nedal, len mi to dal cervenym do knizky, ze mi daju uz v nemocnici pred porodom antibiotika v infuzke, ma to byt 4 hod. pred porodom 😕 ak to nestihaju, tak neviem 😖
@barca25 a dali ti cosi na preliecenie alebo tiez az v nemocke ti maju dat?
@lencita zato ja som uz pobalena asi mesiac 😀 mala by som to kuknut, ci mi to v tej taske aj nesplesnivelo 😉
@barca25 a teba este nechcu v porodnici? kedy ides na kontrolu? uz si ta tam nechaju, nie?
@andrea1977 nie moja..ono sa to dava infuzkou antibiotika minimalne 4hodky pred porodom..takze pocas porodu budes napichnuta🙂....a zajtra idem na kontrolu rizikovu a ked neporodim do soboty tak v nedelu mam nastupit a daju mi vyvolavacky.... ☹
@fleuerette teeeda, gratulujeme , riadny chlapcek.. 😀 prajeme obom vela zdravicka... 🙂
@andrea1977 ja teda neviem,ale myslim, ze tu baby pisali, ze boli preliecene a potom aj ta infuzka pred porodom este... 🤐 ale tak dr. snad vie co robi, mozno by ste ho uz nestihli preliecit...drzim prsty 😉
@andrea1977 😀 skontrolavať expiraciu veci v taške 😀 ja uz sa vazne musim pobalit, vsak uz sme mali jeden plany poplach a ja som si ani preukaz poistenca nezobrala 😀
@barca25 tak dufam, ze ti to do soboty pride samo 😉 drzim palce
@janina7911 no to malicka je aka velika uz teraz, riadny kus baby... 😉
a ten opar teda nic moc, ale hadam sa to co najskor vylieci..a bude vsetko v poriadku
@andrea1977 dakujem ale uz som prestala verit..aj pri malej som mala take problemy ze som sa nevedela otvorit:(poradne
@barca25 aj ja som 1.porod mala taky, 10 dni po termine vyvolany porod 😝 tak tiez si teraz moc nefandim 😒 ale myslela som si, ze po konizacii krcka budem mat problem donosit ale mna zas caka to prenasanie 😠
No teda, gratulujem všetkým maminám 🙂 Super, že ste to zvládli... Ak budete mať čas a chuť dajte vedieť ako to prebiehalo... Ja už upadám zo stresov do pohody a dokola 🙂
@andrea1977 mne tiež moc netvrdne brucho len sem tam, a tak jemne by som povedala...zátka je stále tam kde je, a krčok je zatvorený a nič sa s ním nedeje.. 🙂 odtečenú plodovú chcem aj jaaaaa a rýchlo 🙂
@bubu84 ahoj, auto bolo dotiahnuté domov, a dneska do opravy vraj zajtra by malo byť hotové..tak dúfam 🙂 komu by sa v mamičke nepáčilo, je tam o ne 100% postarané...tá naša krpatá sa asi bojí že by som to tak skoro ešte nezvládla alebo čo...🙂 dr povedal že zvykne pôrod vyvolávať až na 7my deň po termíne, takže môj najneskorší termín je 25.6. ....ale stále dúfam že sa vypýta malá skorej 😉
aj ja mám poradňu v útorok ale až poobede..škoda...už si si vybavovala tú epidurálku?
inak ako som doteraz nemala strie, tak už asi týždeň som ako mapa..našťastie iba na ľavej strane brucha 😠 lebo krpatá tam je vyvalená 😉 moja elasticita kože teda stojí za houby.... 😖 myslela som si že najprv budú tmavé a potom iba zblednú ale tie moje sú ako chameleóny, niekedy tmavé inokedy ich neni vidno...
@monitas84 no ako si dnes dopadla?

@bubu84 ved toto pokial sa nic nezmení ;) ani u vás ani u nás ;)