icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

lencita
3. jún 2011

@kaara1980 segedák sme mali včera a nič..takže konštatujem ze segedinsky nefunguje 😀 ani to neskusajte baby 😀

monitas84
3. jún 2011

@sissika Ahoj, no to som teda ešte nepočula, dobré!!! 😀

kaara1980
3. jún 2011

keď ja segedín,halušky varím takmer 2x do mesiaca,takže voči tomu som imúnna.Ale taký puding robím možno raz za pol roka 😀,ale cez víkend ho radšej nespravím,starý má nočné .Ale šampus by som si dala...ale čo keď ja som aj po dvoch hltoch spitá ako delo-nemám tréning.Ešte by som bola v správach,že ďalšia opitá rodička 😕 😀

sissika
3. jún 2011

@kaara1980 ale ľahký pôrod, veď tá si nič nepamätala na druhý deň 😀

ivusik33
3. jún 2011

dnes je to tu na nejakú humornú tému 😀
Ja som sa začala naobed baliť, ale mám asi len polovicu a vzdala som to, akosi som nemala správnu náladu 😝 Ale pre drobca mám všetko v taške a pre seba asi polovicu... to potom pohádžem do tašky.
Mne sestrička v pôrodnici povedala, keď som prenášala Simu, že pohár červeného vína a nejaké pikantné jedlo to spustí... Normálne som zjedla feferónkovú pizzu, dala som si vínko a večer drahého nútila do manželských povinností, ale nič.... Mne fakt nepomohlo nič.

lucia963
3. jún 2011

Ahojte, my sme tiež ešte stále 2v1 ale už ledva vládzem, ako píšete o tých jedlách v poslednej dobe som jedla asi všetko o čom píšete a som stále tu,takže s jedlom to ja asi nevyvolám 🙂 , už by som to ale rada mala za sebou, neviem ako to maju v ružinove nadstavene ale za posledne dva týždne som tam musela ísť 4krát a na bud týžden mám isť 3 krát 😒 a už sa mi nechce takto skoro ráno šoferovať,tie zapchy v ba na cestach su šialene 😖 musím cez víkend už niečo vymyslieť 😀

ivusik33
3. jún 2011

ja som tu asi jediná, čo ešte nechce rodiť 🙂) ale ja chcem počkať na ocina 😀
Dnes som bola u svokrovcov a riešili meno pre dievčatko, lebo s tým čo sme vybrali nie sú spokojní, vraj také meno už nikto nedáva... no a čo!! A just bude Zuzanka. Vybrala to Simča, od začiatku mi hovorí, že v brušku je Zuzka (ešte sme ani netušili, že to bude baba). Ale to svokra musí furt rýpať! Moja mama si nedovolí niečo také povedať, ale ona stále, ani Simonka sa jej nepáčila.... 😝

lencita
3. jún 2011

@ivusik33 hlavne sa nestresuj, ze sa svokrovcom nelubi meno...mena mali vymyslat svojim detom a nie tvojim 😉 zuzanka je velmi pekne meno 😉 co by chceli šeherezadu ci co ? 😀

sissika
4. jún 2011

@ivusik33 pozri, meno aj tak povieš ty, keď prídeš do nemocnice, majú holt smolu ... 😀

ivusik33
4. jún 2011

no neviem čo by chceli, ale ja v tom mám jasno 🙂) Ja som im to včera na rovinu aj povedala, že si môžu vymýšľať čo chcú aj tak bude Zuzka !
No dnes sme hore od 4.45, lebo moje dieťa už bolo vyspaté, škoda, že ja nie 😝
Čo už, tak sa zbalíme a ideme k našim. Aspoň si trochu vydýchnem, prajem pekný víkend 🙂

sissika
4. jún 2011

@ivusik33 aj vám pekný víkend, drž sa ... 🙂

kaara1980
4. jún 2011

@sissika hádam potom rozmýšľala,prečo ju hlava bolí 😀
@lucia963 nuž,neostáva ti iné,len stan postaviť pred nemocnicou.Ja idem v pondelok a budem sa zas terigať cez celú Petržalku autobusom,lebo nič iné nejde 😠
@ivusik33 náhodou,my keby sme nemali v rodine Zuzán kopec,tak tiež rozmýšľame nad tým menom.Takto sme vybrali Luciu.Normálne sa mi aj Hana meno začalo páčiť.Však sú to rýdzo slovenské mená,tak čo...

ingemor
4. jún 2011

@kaara1980 ..dakujem pekne za infosku..ako citam, tak si na tom ako ja, myslim s kolostrom 😉

samila
4. jún 2011

ahojte kocky 🙂 vyborna stranka o dojceni http://dojcenie.wordpress.com/

ajjkas
4. jún 2011

@sissika s tým sexom ako píšeš,to asi bude preto,lebo nie sex,ale spermie spúštajú porod,už som o tom pár krát aj čítala,že si na to treba dávat v posledných mesiacoch pozor,aby sme si nevyvolali predčasný porod a tak mi to pred prvým porodom povedal Dr.,že sa už otváram,ale malej sa nechce,tak,že manžel može večer spravit to čo do teraz nemohol 🙂 jasné,že mi to potom povedal na rovinu,to bol taký vtipkár,ale aj tak sme to neskúšali lebo mi to povedal doobedu a v noci sme už aj tak šli do porodnice z bolestami,ktovie čo si myslel,ked ma tam videl 😀

lucia1981
4. jún 2011

ahojte babenky! tak ja som tu už dobré dva týždne nepísala ani riadok, no poctivo som Vás čítala... nebola som schopná komunikovať s nikým, no pomaličky začínam opäť chodiť medzi ľudí aj keď je to veľmi ťažké, veľmi som sa bála aj o bábätko v brušku, lebo môj drobček si teda somnou riadne vytrpel, ale včera sme boli v poradni máme 2800g , hlavičkou dole a všetko je v najlepšom poriadku, tak sa veľmi teším... ja sa veľmi bojím že nebudem mať mliečko zo všetkých tých stresov, sĺz a trápenia, ale dúfam, že to nejako zvládneme....všetkým Vám prajem krásny víkend

kaara1980
4. jún 2011

@ingemor neboj nič,ja som sa tiež naľakala,že ako je možné,že v prvom tehu mi to tieklo ako divé a teraz nič.Ale už to neriešim.A žeby som mlieko nemala,si ani nepripúšťam 😉
@ajjkas ja na sex teraz nemám ani pomyslenia ☹ ,som rada,že sa v posteli bez ujmy otočím z boka na bok.Ale tato má zajtra narodeniny,Tak hádam pred nočnou niečo poriešime 😉 -možno
@lucia1981 som rada že ste v poriadku,neboj nič,už to bude dobré.Inak zo stresov si ťažkú hlavu nerob,hlavne sa teraz ukľudni.Ja som prvé tehu mala neskutočné stresy,nervy a to aj po pôrode...ale z iného dôvodu ako ty,a nijak sa to našťastie na malom ani mliečku neprejavilo.Dokonca som mala pocit,že tak kľudné dieťa a veľa mlieka mám ako odškodné 😉

ajjkas
4. jún 2011

@kaara1980 no ved ja som ani nenapísala,že ja na sex myslím 😀 ,ved aj ja som rada,že ked si lahnem-tak ležím 🙂 lenže v tej posteli nie som sama 😖 tak ak sa ti bude chciet tak poriešte niečo a potom napíš či ste neutekali miesto nočnej na porod 😀

lucia1981
4. jún 2011

@kaara1980 dúfam, že maličký bude v poriadku, môj doktor hovoril, že teraz by to už na neho nemalo mať žiadny vplyv, keďže sme v 9. mesiaci a to mliečko by som tiež bola veľmi rada, keby sme mali, lebo prvého drobca som kojila len 2 týždne...

lucia1981
4. jún 2011

@ivusik33 zo svokry si nič nerob, mne tá moja tiež lezie poriadne na nervy občas, ale našťastie sa nevidíme až tak často, aj keď zajtra ma tam čaká obed a vraj bude segedín... 🙂 čo sa týka mena, nepočúvaj na iných, ja to tiež neriešim, dôležité je, že sa páči nám a ostatní ma vôbec nezaujímajú... 😉

bubu84
4. jún 2011

@nenullienka dakujeme... drzim aj vam palce, nech mas vela mliecka a nech malicky pekne rastie... 😉

bubu84
4. jún 2011

@kukujka fiiha, tak ze uz to mas asi za sebou a mas malicku uz pri sebe.. prajeme vela sil a zdravicka.. 😉

bubu84
4. jún 2011

@ingemor mne tiez nevyteka nic... 😒

bubu84
4. jún 2011

@lucia1981 drzim palce, nech to je uz len lepsie.. a nech je malicky v poriadku..

lucia1981
4. jún 2011

@bubu84 ďakujem Ti veľmi pekne... už nech je drobček čím skôr medzi nami, všetkým nám bude hneď trošku veselšie...

lucia1981
4. jún 2011

@ingemor ja tiež nič...ale ani pri prvom som kolostrum nemala a nakoniec sme sa trápili dva týždne s kojením a vzdali sme to, lebo som nemala mliečko, čoho sa veľmi bojím aj teraz.... ☹

bubu84
4. jún 2011

@lucia1981 tak to urcite ano, prinesie hlavne radost do zivota a vela sil, treba mysliet hlavne na drobceka, ktory uz coskoro bude medzi vami 😉

lucia1981
4. jún 2011

@bubu84 veď, to že som posledné dni na neho ani nemyslela, aj sa za to hanbím, ale bola som stále uzavretá len do seba, plakala som a už to proste takto ďalej ísť nemôže, lebo nič tým aj tak nezmením a môj otec by sa tiež hneval, že sa tak trápim....

bubu84
4. jún 2011

@lucia1981 treba mysliet na malickeho v prvom rade.. otecko na vas dava pozor a pozera na vas z nebicka a urcite ho netesi ked sa trapis..

sissika
4. jún 2011

@ajjkas ale ja viem, že je to z tých spermií, aj mne to Dr povedal na rovinu, vraj keď krčok maternice príde do styku so spermiami, tak sa ten krčok rýchlejšie opotrebúva ... ale aj tak to nepomáha 😠