Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@daniela1974 blahoželám Ti k Tvojej malej dcérke a prajem Vám veľa zdravíčka a krásnych spoločných chvíľ... 🙂
@daniela1974 Gratulujem k dcérke, prajem veľa zdravia a veľa mliečka 🙂
ahojte! u nás bola tiež v noci riadna búrka, ale vonku to na teplote teda veľmi neubralo stále je riadne dusno.... ja som spala veľmi málo, lebo tie moje bolesti vôbec neustupovali až nad ránom a keď som sa zobudila som sa potešila, že ma nič nebolí ale radosť trvala len kým som neprišla do kúpelne a je to tu zase, v piatok mám poradňu tak som zvedavá čo mi doktor povie, či sa už otváram, lebo tá bolesť je fakt nepríjemná.... 😖
Ahojte, včera som bola na poradni a krčok je stále zatvorený..ale vraj sa skracuje, takže aspoň niečo sa deje...🙂 a ja som si celú dobu myslela že krčok sa len otvára nevedela som že sa aj skracuje :D :D
@daniela1974 Gratulujem k dcérke, nech aj naďalej všetko prebieha tak krásne a bezproblémovo, ako pôrod. Čítať o ňom bolo ako čítať rozprávku, všetkým nám to takto prajem. 🙂
@kaara1980 dakujeme 😵 mala sa narodit dnes takze 10 dni pred terminom, co je v norme 😵 .
@daniela1974 ..srdecne blahozelam!!! nadherny ukazkovy porod..keby kazda z nas taky mohla zazit..prajem to kazdej nastavajucej mamicke 🙂
@lucire tak gratulujem a prajem obom hlavne vela vela zdravicka 🙂
@daniela1974 gratulujem, paradny porod, ty mozes rodit kazdy rok 😀 prajem vam obom vela vela zdravicka, stasticka, lasky a mliecka 🙂
@daniela1974 Blahoželám k narodeniu dcérky Emmky a prajem jej aj šťastnej maminke hlavne veľa zdravia 🙂
@daniela1974 gratulujem k dcérke. A pôrod mal super priebeh 😀 😀 😀 závidím v dobrom, keďže ja som mala cisársky 😅 😅 😅
@daniela1974 Ahoj, gratulujem. Tak to si mala veru ideálny krásny pôrod a žiadny horor. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Prajem Vám všetko najlepšie, veľa zdravia a mliečka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucia1981 Ahoj, tak to si si veľmi neodýchla a nevyspala si sa. ☹ ☹ ☹ ☹
V piatok sa na to v poradni pekne spýtaj, nech Ťa vyšetria ako sa patrí.
Tiež mávam tie bolesti, raz dva krát denne, no ale tak dlho a v kuse ako píšeš som to ešte nemala.
Možno za chvíľku budeš mať svojho maličkého pri sebe. 🙂 😉
Potom daj vedieť ako si dopadla v poradni, že čo sa deje.
@lucia1981 Aspoň by si to už mala skôr za sebou. 😉 Aj ja by som to už chcela mať za sebou čím skôr. 🙂
A tvrdne Ti aj bruško? Mne často tvrdlo, tak na dva týždne mi doktor nasadil magne B6.
Včera v poradni mi kázal prestať piť kofeínovú kávu, ale prejsť na bezkofeínovú, keď bez toho nevydržím. Kofeín sa mi dostane do mlieka a potom nebudem vládať s maličkým, stále bude vraj hore a bude plakať. A tiež mi odporúčal piť Lucku alebo Magneziu. Čo piješ Ty? Ja som zatiaľ na obyčajnej minerálnej vody z Lidla a som spokojná, ale mávam dni, keď sa musím naliať kofolou alebo džúsom, jednoducho tie vody vysušujú a nie je to dobré ani dlho popíjať. 🙂
@daniela1974 gratulujem a prajem hlavne veľa zdravia ... 🙂
@monitas84 magne B6 beriem už asi tri mesiace, brala som až 6 tabletiek denne, kvôli tomu, že mi tvrdne bruško ale teraz mi doktor hovoril aby som znížila len na 3 denne, káva mi prestala chutiť asi pred týždňom a to som bola na nej tiež dosť závislá a ja tiež pijem vodu z Lidlu a keď ma to chytí tak ja si musím dať coca colu to ma drží od začiatku tehotenstva, takže vždy musí byť doma fľaša pre istotu.... 🙂
@sissika chodím k do súkromnej ambulancie a doktor robí len pondelok, utorok a piatok ostatné dni je v nemocnici 40 km od nás, zatiaľ sa to dá vydržať ale ak to dnes neprejde tak mu zavolám lebo už aj mm je z toho hotový, že čo sa deje ale teraz mi bolesti zase trošku ustúpili ako som ležala, problém je hlavne keď chodím a to máme doma plno schodov, keďže bývame v podkroví.... 😒
@lucia1981 Dobre veľa si brala, že 6 tabletiek denne. 😨 Aspoň, že Ti to už znížil. Ja to môžem brať len dva týždne, tak mi povedal doktor a to tiež len jednu tabletku denne. Tak v tom sa zhodneme, že vodu z Lidla a sem tam aj niečo iné. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Čo nám chutí. 🙂 🙂 🙂 🙂 Som zvedavá čo Ti povedia v poradni, či sa otváraš alebo čo sa deje. Nevadí, možno sa čoskoro pochváliš synčekom. Prajem Ti bezbolestný pôrod a hlavne nech ste zdraví a potom nezabudni fotky nahodiť. 😉 Daj vedieť aj ako Ti pôrod prebiehal, ja ako prvorodička som veľmi zvedavá. 😉 Dobre čítam Váš chlapček sa bude volať Lenny pavel ???
@nenullienka tak to je super, ze uz mate skoro vsetko vybavene.. a drzim palce, nech je mliecka viac a malicky krasne rastie.. 😉

@daniela1974 gratulujem a želám vám všetko len to dobré.Tak to si mala parádny pôrod 😉 ,ale nejak skôr,nie?Sa mi zdá,že si mala termín neskôr.Ešte raz,všetko dobré