Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Lángoše robievam aj ja, ale v pekárničke na chleba, je to super vec!!!! V pekárničke robím aj bábovku a ešte všetko možné. 😀
@kaara1980 aspon chodis na utz, asi by to tam bolo vidno , aspon si myslim 😕 ja som bola naposledy na utz v 30.t.t. a raz na prietokoch v 36.t.t. Vo mne sa dr. len zo spodu vrta 😀 a pocuva ozvy
@sissika Jaj, super závidím Ti, takže už v nedeľu budeš mať svoje malinké pri sebe. 🙂 Ja si ešte musím počkať, len neviem dokedy ešte. 🙂 To by som aj ja prijala mať pri pôrode svojho doktora a bez zazmluvňovania. 😉 Práve dnes som počula od sestričky, že môj gynekolog je na roztrhanie, každá ho chce, lebo je srandista, odborník a vie aj tú rodičku perfektne zabaviť a podržať. to robí veľmi veľa podľa mňa. 🙂
@andrea1977 Veď práve to, pozrú zo spodu, spravia prietoky a CTG ale čo váha? Chcem vedieť aký je veľký! 😠
Neviem, čo robia okolo toho také haló! dnes kukol a potvrdil, že je to chlapček, určite doktor vie aj váhu! 😠
@marcela99 nie, taká myšlienka mi nenapadla, tak to by mohla napadnúť aj baby s cisárskym, a potom čo? nedovolili by, aby to lekár spravil? lebo bábätko ma predurčený iný termín? to je blbosť, a nenavrhol by to ani lekár, keby to bolo proti prírode ... a hlavne, teraz ešte predurčujú mamini, do iného im už kafrať aj tak nebudeme môcť ...
mňa len zaujíma tvoj názor,lebo zajtra na základe vyšetrenia to možno čaká aj mňa...Ešte nie sme dohodnutí presne...
No naplánovaný cisársky je tiež trošku zvláštny...
Ja to skúmam z každého hľadiska...Tak aj z veriaceho...
@bubu84 všetko ok, od minulého týždňa sa nič nezmenilo, tak čakáme ďalej, lekár dokonca povedal, že malá je o týždeň menšia, tak uvidíme, kedy to príde
@monitas84 minulý piatok keď som bola v poradni tak mi tiež robil prietoky a povedal váhu tak neviem, ale myslím si že váhu povie aj zajtra bez problémov, vybavenie v ambulancii má dobré, ešte aj 3D/4D sono a nemusím chodiť nikam inam, ale môj lekár má súkromnú ambulanciu je to vlastne otec so synom, pričom syn robí popri tom aj lekára v nemocnici takže pri ňom by som mala aj rodiť už sme sa dohodli a je to aj rodinný známy takže som si ho nemusela zazmluvňovať povedal že keď to príde máme hneď volať,

@lucia1981 No veru nie, ešte si počkám na malého. ☹ To je dobré, že sa hýbu a vystrájajú, aspoň vieme, že sú v poriadku. 🙂 No tak som zvedavá čo dobré povedia zajtra Tebe. 😉 Ozaj, ked robí prietoky, tak mi vie povedať doktor aký je veľký malý???