icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

monitas84
9. jún 2011

@lucia1981 No veru nie, ešte si počkám na malého. ☹ To je dobré, že sa hýbu a vystrájajú, aspoň vieme, že sú v poriadku. 🙂 No tak som zvedavá čo dobré povedia zajtra Tebe. 😉 Ozaj, ked robí prietoky, tak mi vie povedať doktor aký je veľký malý???

monitas84
9. jún 2011

Lángoše robievam aj ja, ale v pekárničke na chleba, je to super vec!!!! V pekárničke robím aj bábovku a ešte všetko možné. 😀

kaara1980
9. jún 2011

@bubu84 ani ten môj to nerád.on celkovo nemusí kysnuté cesto.ale keď som minule robila dukátové buchtičky,tak sa len tak zalizoval

kaara1980
9. jún 2011

@monitas84 ale to si tam len cesto necháš urobiť či ako?

bubu84
9. jún 2011

@kaara1980 nerooob chute uz, aj dukatove buchticky by som si dala.... 😀 jooj aka som hlavne ze navarene mam a aj kolac a na to chut nie je teraz... 😉

sissika
9. jún 2011

@monitas84 v poradni bolo všetko v poriadku, malý má 3100 g, prietoky v poriadku, CTG tiež, otvorená stále na jeden prst voľne ... a hlavne, mám dohodnutý termín pôrodu 🙂

kaara1980
9. jún 2011

@bubu84 len kto by sa stým babral.Ja teraz vymýšľam len jednoduché a rýchle jedlá

benice
9. jún 2011

@kaara1980 Ja som robila v pondelok langoše, urobila som ich asi aj 10 a bála som sa, či sa zjedia ... A na druhý deň ráno pozerám - a na tanieri ostal 1 langoš 😉 Našim chlapom langoše veľmi chutia, aj ja ich mám rada, tiež som tuším 2 zjedla ... 🙂

kaara1980
9. jún 2011

@benice ja ich mám najradšej horúce,ohrievané to už nieje ono

monitas84
9. jún 2011

@kaara1980 Jasné, mám recepty a všetko si len dám do pekárničky a sama urobí a upečie. 😀 Výborné!!!

monitas84
9. jún 2011

@sissika Výborne a kedy to bude??? A odkiaľ vieš váhu??? Mne robili prietoky aj CTG, ale váhu mi nepovedal!!!! 😠

sissika
9. jún 2011

@monitas84 bola som aj na ultrazvuku, tam mi hovoril váhu a bude to túto nedeľu

monitas84
9. jún 2011

@sissika A to sa už môže? Takže Ti vyvolajú pôrod? Platíš si za to doktorovi? Máš ho teda zazmluvneného?

sissika
9. jún 2011

@monitas84 lekár mi povedal, že už to môžeme nakopnúť, keďže to budem už v 39. týždni, áno, pôrod mi vyvolajú, prídem tam ráno, hneď mi dajú tabletku, aby prišli kontrakcie, a lekára mám svojho, povedal, že svoje pacientky odrodí, nemusela som zazmluvňovať ...

andrea1977
9. jún 2011

@kaara1980 aspon chodis na utz, asi by to tam bolo vidno , aspon si myslim 😕 ja som bola naposledy na utz v 30.t.t. a raz na prietokoch v 36.t.t. Vo mne sa dr. len zo spodu vrta 😀 a pocuva ozvy

monitas84
9. jún 2011

@sissika Jaj, super závidím Ti, takže už v nedeľu budeš mať svoje malinké pri sebe. 🙂 Ja si ešte musím počkať, len neviem dokedy ešte. 🙂 To by som aj ja prijala mať pri pôrode svojho doktora a bez zazmluvňovania. 😉 Práve dnes som počula od sestričky, že môj gynekolog je na roztrhanie, každá ho chce, lebo je srandista, odborník a vie aj tú rodičku perfektne zabaviť a podržať. to robí veľmi veľa podľa mňa. 🙂

sissika
9. jún 2011

@monitas84 to určite a hlavne svojho lekára aj poznáš, nie je to totálne cudzí ...

monitas84
9. jún 2011

@andrea1977 Veď práve to, pozrú zo spodu, spravia prietoky a CTG ale čo váha? Chcem vedieť aký je veľký! 😠
Neviem, čo robia okolo toho také haló! dnes kukol a potvrdil, že je to chlapček, určite doktor vie aj váhu! 😠

sissika
9. jún 2011

@monitas84 keď ti povedal, že je to chlapček, tak už fakt mohol povedať aj váhu ...

marcela99
9. jún 2011

@sissika Ahoj,a vôbec ti nenapadla myšlienka,že možno to bábo má predurčený iný dátum príchodu,ako ste sa dohodli s lekárom?? Mne momentálne toto vrta v hlave,aby som tým niečo neovplyvnila...

marcela99
9. jún 2011

@monitas84 ahoj,vie ju výpočtovo odhadnúť..mala si sa ho na to spýtať,že by ťa to zaujímalo..Ja som sa na to svojho doktora pýtala,tiež keď mi potvrdzoval pohlavie...ma to zaujímalo,lebo ja budem mať asi takého drobca po mamičke 🙂

sissika
9. jún 2011

@marcela99 nie, taká myšlienka mi nenapadla, tak to by mohla napadnúť aj baby s cisárskym, a potom čo? nedovolili by, aby to lekár spravil? lebo bábätko ma predurčený iný termín? to je blbosť, a nenavrhol by to ani lekár, keby to bolo proti prírode ... a hlavne, teraz ešte predurčujú mamini, do iného im už kafrať aj tak nebudeme môcť ...

laura28
9. jún 2011

@sissika tak to ti zavidim, moja lekarka - porodnicka mi nie a nie dat tu tabletku.. Zas o tyzden si zopakujem poradnu, ak sa malinka nerozhodne sama v sobotu. Inak budes rodit v Galante?

sissika
9. jún 2011

@laura28 ano, v Galante

laura28
9. jún 2011

@sissika tak sa mozno stretneme, ak sa mala rozhodne prist v termine 🙂 Vraj tam otvaraju druhu VIP izbu. Ja som uz chcela rodit 2.6, ale vravela, ze este nevie sluzby a v utorok mi povedala, ze 18.6 ma sluzbu, takze nie ja si vyberam termin ale ona mi urcuje :(

marcela99
9. jún 2011

mňa len zaujíma tvoj názor,lebo zajtra na základe vyšetrenia to možno čaká aj mňa...Ešte nie sme dohodnutí presne...
No naplánovaný cisársky je tiež trošku zvláštny...
Ja to skúmam z každého hľadiska...Tak aj z veriaceho...

cottoncandy
9. jún 2011

@bubu84 všetko ok, od minulého týždňa sa nič nezmenilo, tak čakáme ďalej, lekár dokonca povedal, že malá je o týždeň menšia, tak uvidíme, kedy to príde

sissika
9. jún 2011

@laura28 ja nebudem na VIP izbe, nechcem byť sama s malým ...

sissika
9. jún 2011

@marcela99 nenavrhnú ti vyvolávačku, keď ešte nie sú pripravené pôrodné cesty, a keď tie cesty sú už pripravené, tak by to bábo za pár dní vyšlo aj samo ...

lucia1981
9. jún 2011

@monitas84 minulý piatok keď som bola v poradni tak mi tiež robil prietoky a povedal váhu tak neviem, ale myslím si že váhu povie aj zajtra bez problémov, vybavenie v ambulancii má dobré, ešte aj 3D/4D sono a nemusím chodiť nikam inam, ale môj lekár má súkromnú ambulanciu je to vlastne otec so synom, pričom syn robí popri tom aj lekára v nemocnici takže pri ňom by som mala aj rodiť už sme sa dohodli a je to aj rodinný známy takže som si ho nemusela zazmluvňovať povedal že keď to príde máme hneď volať,