Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@kukujka nadherna je 😉 a tie vlasky uzasne 🙂
@sissika
z fyziologickych duvodu...prirozeny porod je jedinym uznavanym. Vyvolavaci porody jsou jen na zaklade vaznych rizik, ktere by mohly ovlivnit zivot maminky i ditete. druhou moznosti je prenaseni...Ja jsem porodila vsechny deti v Praze...mela jsem naplanovane porody, jen u dvojcat se to vse smeklo jinak a u prvniho ditete mi chybela informovanost a prenasela jsem 3 nedele...a prave proto se rozhodla pro vyvolavani, ktere mi tu nepovolili...a v Praze naopak byli pro, protoze prvni dite melo temer 5 kilo a ja cela potrhana...Ukoncili mi tehotenstvi ve 35tydnu podle tabulek, podle mne ve 33.tydnu 😉 Dcerka mela 3.500gr...
ahojte zienky, idem poumyvat okna, sice sa mi nechce ale dako to musim popohnat 🙂 a zajtra vam tu napisem, ze som stale doma a stale nic 😀
@andrea1977 tak dúfam, že sa niečo pohne, ja idem asi len navariť, požehliť a poupratovať. A už to všetko nechávam prirodzenému priebehu, buď sa to pohne alebo nepohne. Nech to je tak ako to má byť, aj keď sa tiež dnes cítim ako po flame, ako by som celú noc pretancovala a prepila. Dobre, že máme aspoň také chladnejšie počasie.
@9lea aj mna tesi to pocasie, inak by som sa ani nepohla, keby bolo tak dusno ako nedavno 😖 ale dnes to hadam pojde {myslim to upratovanie} 😀
ahojte,tak včera mi to akosi nepridávalo príspevky,tak pozerám,že každá máte novinky o detičkách 🙂
len ja zas nič,volala som sestričke,že sa mi nejak nezdá,že mám íst do poradne až po termíne,čiže 3 týždne nebudem sledovaná,tak povedala,že každý tt.objednávajú len rizikové,ale ked chcem tak,že možem príst aj na budúcu stredu,že ona ma vezme,ja som ešte vobec nebola na tie ozvy,pozerám,že každá z vás tam chodí,,no neviem,čo to ja mám za Dr. 😒
...ahojte baby! tak dnes som bola ráno v poradni a všetko je vraj v poriadku, zatiaľ sa neotváram, čomu sa doktor potešil, lebo ešte by sme mali nejaký ten týždeň aspoň vydržať, maličký je pekne hlavičkou dole a priberá, vyzerá to tak že od minulého piatku 100 g čomu sa teším teda máme okolo 2900 g, hovorila som mu aj za tie moje bolesti, ale povedal, že naozaj je všetko v poriadku aj prietoky a že u mňa to bude robiť moja psychika, keďže som na tom tak ako som a lieky žiadne nechcem, takže mám veľa oddychovať a hlavne snažiť sa byť čo najviac kľudná a čo najmenej plakať, no jemu sa to hovorí..... 😢

@sissika
Tak hodne stesti a zdravicka Maminkooooooooooooooooooooo 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀
p.s. naplanovany 😀 , jeden z mych byl take naplanovany, byl to ten nejhezci
😉
p.s. tady v Italii se planovat nesmi 😉 😉 😉 😉 😢 😢 😢 🤐 🤐 🤐