icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

irriss
10. jún 2011

@sissika
Tak hodne stesti a zdravicka Maminkooooooooooooooooooooo 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀

p.s. naplanovany 😀 , jeden z mych byl take naplanovany, byl to ten nejhezci

😉

p.s. tady v Italii se planovat nesmi 😉 😉 😉 😉 😢 😢 😢 🤐 🤐 🤐

lencita
10. jún 2011

tak dneska som sa zobudila a je mi ako po nejakom mega žúre..ja mam asi opicu ci cooo ???

@kukujka malicka je kraaaasna 🙂

andrea1977
10. jún 2011

@kukujka nadherna je 😉 a tie vlasky uzasne 🙂

kukujka
10. jún 2011

@sissika praveze zaha ani tak nejak moc nepalila

sissika
10. jún 2011

@irriss ďakujem pekne 🙂 a to prečo sa tam nesmie naplánovať???

sissika
10. jún 2011

@kukujka ja som myslela, že záha páli hlavne vtedy, keď má bábo veľa vlasov a dlhých

kukujka
10. jún 2011

@sissika no vravi sa to tak ale u mna to tak nebolo neviem preco

irriss
10. jún 2011

@sissika
z fyziologickych duvodu...prirozeny porod je jedinym uznavanym. Vyvolavaci porody jsou jen na zaklade vaznych rizik, ktere by mohly ovlivnit zivot maminky i ditete. druhou moznosti je prenaseni...Ja jsem porodila vsechny deti v Praze...mela jsem naplanovane porody, jen u dvojcat se to vse smeklo jinak a u prvniho ditete mi chybela informovanost a prenasela jsem 3 nedele...a prave proto se rozhodla pro vyvolavani, ktere mi tu nepovolili...a v Praze naopak byli pro, protoze prvni dite melo temer 5 kilo a ja cela potrhana...Ukoncili mi tehotenstvi ve 35tydnu podle tabulek, podle mne ve 33.tydnu 😉 Dcerka mela 3.500gr...

sissika
10. jún 2011

@irriss na 33. týždeň 3500 g??? ja som na konci 38. týždňa a malý má 3100 g 😀

sissika
10. jún 2011

@kukujka možno si mala proste šťastie, čo sa pri pôrode aj tak povedať nedá, keď si sa tak dotrhala ☹

9lea
10. jún 2011

@sissika podľa mňa ten hnedastý výtok súvisí s hlienovou zátkou, ktorá odchádza niekomu pár týždňov pred pôrodom, niekomu pár dní a niekomu len niekoľko hodín pred pôrodom.

sissika
10. jún 2011

@9lea dúfam, že nepatrím k tým, ktorým pár hodín pred pôrodom, už by som to do tej nedele chcela vydržať ...

irriss
10. jún 2011

@sissika
syn 3 tydne po terminu 4.980gr a 56cm
dcerka 33.(35,).tyden 3.500gr a 52 cm
dvojcata 28.tyden a 31,tyden +- 2000gr a 43,44 cm (trojcatko odeslo behem tehotenstvi)

Hodne stesti a prijemny porod 😉

andrea1977
10. jún 2011

ahojte zienky, idem poumyvat okna, sice sa mi nechce ale dako to musim popohnat 🙂 a zajtra vam tu napisem, ze som stale doma a stale nic 😀

9lea
10. jún 2011

@sissika tak to ti neviem poradiť, do ktorej skupiny patríš, ale dúfam, že do tej, ktorej odchádza pár dní pred pôrodom a do nedele to vydržíš. Držím palce.

irriss
10. jún 2011

@sissika 😀 😀 😀 ale krasne a tak nenapadne ti to napsala...@9lea 😉 😀 😀 😀 😀 😀

9lea
10. jún 2011

@andrea1977 tak dúfam, že sa niečo pohne, ja idem asi len navariť, požehliť a poupratovať. A už to všetko nechávam prirodzenému priebehu, buď sa to pohne alebo nepohne. Nech to je tak ako to má byť, aj keď sa tiež dnes cítim ako po flame, ako by som celú noc pretancovala a prepila. Dobre, že máme aspoň také chladnejšie počasie.

kaara1980
10. jún 2011

@sissika ja som taký výtok mala cca pred dvoma týždňami a nič 😒 .Prešlo to.Môžeš to mať po vyšetrení.Vraj pokiaľ to nieje jasná krv,netreba robiť paniku.Niekto porodí po odtečení zátky ešte v ten deň a niekto aj o niekoľko týždňov

kaara1980
10. jún 2011

@kukujka za chvíľu aj copíky budeš zapletať 😀 .Inak hovorí sa to že sa to nesmie,ale ja som Jakuba ostrihala ešte ani mesiac nemal.Strašne sa potil na hlave,stále mal mokrú hlávku,tak som ho ocvakala a bol pokoj.Aj sa mu lepšie ,temenička, vyčesávala

andrea1977
10. jún 2011

@9lea aj mna tesi to pocasie, inak by som sa ani nepohla, keby bolo tak dusno ako nedavno 😖 ale dnes to hadam pojde {myslim to upratovanie} 😀

ajjkas
10. jún 2011

ahojte,tak včera mi to akosi nepridávalo príspevky,tak pozerám,že každá máte novinky o detičkách 🙂
len ja zas nič,volala som sestričke,že sa mi nejak nezdá,že mám íst do poradne až po termíne,čiže 3 týždne nebudem sledovaná,tak povedala,že každý tt.objednávajú len rizikové,ale ked chcem tak,že možem príst aj na budúcu stredu,že ona ma vezme,ja som ešte vobec nebola na tie ozvy,pozerám,že každá z vás tam chodí,,no neviem,čo to ja mám za Dr. 😒

sissika
10. jún 2011

@kaara1980 ako dlho si mala ten výtok?

lucia1981
10. jún 2011

@sissika ahoj! ja si tiež myslím, že by to mohla byť aj tá hlienová zátka, ja som pri prvom po jej odtečení porodila do 12 hodín.... 😉

sissika
10. jún 2011

@ajjkas vymeň ho!!!

ajjkas
10. jún 2011

@kaara1980 aj ja som malú astrihala cca. po mesiaci,tiež mi bolo jedno,či sa to smie,ale bolo teplo a čiapočku nosit musela,takže radšej ostrihat ako potničky 🙂

sissika
10. jún 2011

@lucia1981 toto mi sem nepíš ani zo srandy, ja chcem rodiť nedeľu ...... ešte musím malému vyprať veci ...

ajjkas
10. jún 2011

@sissika čo ja viem,teraz? 😒

sissika
10. jún 2011

@ajjkas uňho budeš aj rodiť????

lucia1981
10. jún 2011

...ahojte baby! tak dnes som bola ráno v poradni a všetko je vraj v poriadku, zatiaľ sa neotváram, čomu sa doktor potešil, lebo ešte by sme mali nejaký ten týždeň aspoň vydržať, maličký je pekne hlavičkou dole a priberá, vyzerá to tak že od minulého piatku 100 g čomu sa teším teda máme okolo 2900 g, hovorila som mu aj za tie moje bolesti, ale povedal, že naozaj je všetko v poriadku aj prietoky a že u mňa to bude robiť moja psychika, keďže som na tom tak ako som a lieky žiadne nechcem, takže mám veľa oddychovať a hlavne snažiť sa byť čo najviac kľudná a čo najmenej plakať, no jemu sa to hovorí..... 😢

lucia1981
10. jún 2011

@ajjkas ja by som sa tiež asi obrátila na iného lekára, ja od 36 tt chodím do poradne každý týždeň....