icon

Termín pôrodu v júni 2011

tehulka14
28. sep 2010

Kto sa pridá???

bubu84
10. jún 2011

@janina7911 tak uz to budes mat za sebou a budes mat malicku uz pri sebe, uz vacsina dievcat ako pozeram ma uz po... drzime palce nech vsetko dobre dopadne... 😉

bubu84
10. jún 2011

@kaara1980 presne aj ja, dnes mam teda naladu... hrozne so mnou 😠

bubu84
10. jún 2011

@ivusik33 juuj, to muselo byt ake zlee..hlavne je, ze to dobre dopadlo.. ja som rada, ze sa malicky hybe, aspon viem ze je v poriadku, niekedy ked sa dlhsie nepohne, postucham brucho a hned je hore...

bubu84
10. jún 2011

@kukujka neboj, bude to uz lepsie a lepsie.. za par dni uz aj zabudnes, ze nieco bolelo... a malicka ako?

bubu84
10. jún 2011

@ajjkas treba vymenit lekara... to co je, ze kazdy tyzden objednava len rizikove, to je nejake divne... 😨

bubu84
10. jún 2011

@lucia1981 to je dobre, ze je malicky v poriadku a fakt sa snaz co najmenej mysliet na tie zle veci a mysli na malickeho a na jeho zdravie.. viem , ze to je tazke...ale prajem vela sil

bubu84
10. jún 2011

@fleuerette chudatko malinke, dufam, ze to je uz lepsie..

bubu84
10. jún 2011

@9lea ja odsavacku teraz nekupujem, ked bude treba kupime po porode, v nemocnici vraj poziciavaju, ked treba...

bubu84
10. jún 2011

@lucia963 neboj, coskoro budes ma uz malicku pri sebe... 😉

sissika
10. jún 2011

no, začínam stresovať z toho pôrodu ☹

bubu84
10. jún 2011

@benice musime este nejak vydrzat.. neboj uz coskoro bude po... a budeme mat deturence pri sebe... 😉 jooj tie dni sa hrozne vlecu.. a clovek nevie na com je..

bubu84
10. jún 2011

@sissika ale nieee... 😲

ivusik33
10. jún 2011

Ja mám síce odsávačku, ale kupovala som ju až po pôrode, lebo v klekárni mi poradila, že tak to robia mamičky... najskôr si to vyskúšajú v nemocnici, alebo ju vôbec nepotrebujú... ja som kupovala avant, ale bola drahá a nie je bohvieaká. Kamoška si pred pár mesiacmi kúpila cez internet elektrickú a len za 30eur a je s ňou spokojná.
Ináč ja nechápem niektorých dr. čo k nim chodíte. Mne sono robila takmer vždy, aspoň na chvíľočku skontrolovala polohu, či má vyvinuté orgány a všetko čo má mať na ten týždeň, v poslednej dobe robila aj prietoky a od 36 tt chodím do nemocnice a tam sa vždy robí záznam, prietoky.... bez toho sa k primárovi do ordinácie ani nechodí.

bubu84
10. jún 2011

@kukujka krasna je malicka a aka vlasata... 😀

sissika
10. jún 2011

@bubu84 ale ano, keďže ma to čaká už nedelu

ivusik33
10. jún 2011

a chcela som sa opýtať báb druhorodičiek, čo je na tom pravdy, že sťahovanie maternice po druhom pôrode je dosť bolestivé 😖 😕 spomínala nám to na príprave, že dávajú na to aj lieky, minule som začula od jednej čo teraz rodila, že to dosť bolelo... nemáte nejaké info???
Mňa bolelo sťahovanie aj pri prvom, ale myslela som si, že je to preto že to bola sekcia a je daň za to, že som nemala kontrakcie 😝
A čo sa toho jedla týka, tak ja min. 1x denne zvraciam - je to z pálenia záhy, lebo mňa páli zo všetkého, ale až tak že musím zvracať. Nemôžem jesť žiadne pečivo, nič vyprážané.. takže ja už neviem čo by som jedla.

janina7911
10. jún 2011

@bubu84 Ďakujem za povzbudenie. 🙂 Ani si neviem predstaviť, že zachvíľu uvidím svoju dcérku a bude tu už navždy s nami. Ešte mi nakoniec to vlniace sa bruško bude aj chýbať. 😀

bubu84
10. jún 2011

@sissika budes mat aspon po...aspon vies, ze kedy.. nie ako aj ja, ze len cakat a cakat..

ivusik33
10. jún 2011

sissika, neboj zvládneš to... ja som si vždy hovorila, že denne rodí tisícky žien a zvládajú to, tak čo som ja horšia ?? Dôležité je nestresovať a spolupracovať a hlavne myslieť na drobca 🙂))

kaara1980
10. jún 2011

@janina7911 😀 ,hlavne nerob pri tom moc prudké pohyby
@ajjkas neboj či budú taký vtipný aj pri pôrode 😉

kaara1980
10. jún 2011

@ivusik33 tak to ani nestraš. 😕 ,Bolelo to aj pri prvom keď sa vracala maternica do pôvodného stavu,hlavne pri kojení.Dúfam,že to nieje pravda že pri druhom je to horšie ☹ ,viem len že pôrod je bolestivejší vraj

ivusik33
10. jún 2011

@janina7911 určite bude chýbať to bruško 🙂) ja som tú moju veľakrát chcela napchať naspäť a užiť si tú pohodu, ale tento spätný chod sa už nedá vykonať 🙂 tak si uži posledný víkend, lebo život sa zmení o 360 stupňov ako hovorí môj drahý 😀

kaara1980
10. jún 2011

@janina7911 pri prvom tehu veru aj mne bruško chýbalo...celý čas som pri kontrakciách myslela na to,že za chvíľu sa končí jedna etapa môjho a Jakubovho života 😉 .Zato tentokrát som ,vytrápená, dosť a budem rada,keď sa bruško konečne premení na moju princeznu 😀

janina7911
10. jún 2011

@kaara1980 😀 Že prudké pohyby, Ty si mi nejaká srandistka. 😀 Brucho mám už také, že manžel druhý deň vymýšľa, že keď už ideme na tú balónovú fiestu, že aký reklamný slogan mi naň namaľuje, aby som tam zapadla. 😀 Takže o tom, že sa tam budem nejak extra preťažovať, vôbec neuvažujem. Mňa aj tak prvé, čo napadlo, že kde sa tam dá najesť, napiť a hlavne, KDE JE TAM WC. 😀

ivusik33
10. jún 2011

@kaara1980 o pôrode neviem, že by bol bolestivejší.. nám na príprave hovorila len to, že každé teh. aj pôrod je iný, môže byť horší alebo lepší... len na to sťahovanie nám povedala, že je to väčšia bolesť a väčšinou sa podávajú lieky alebo injekcie.

kaara1980
10. jún 2011

@janina7911 😀 hahaha,si ako ja...hlavne nech je záchod na blízku

kaara1980
10. jún 2011

@ivusik33 toto nám veru nespomínala 😕 ☹ .no,dáko prežijeme,však to nebude trvať večne 😉

janina7911
10. jún 2011

@ivusik33 @kaara1980
Baby, ja tiež rozmýšľam, že aké to bude, že sme takto 2v1 boli dosť dlho, malinká sa hemžila v brušku a tak a naraz tam nebude. 🙂 Ale keď bude taká živá aj po narodení, jak v brušku posledné dni, tak možno ani nebude čas rozmýšľať nad tým. 😉

sissika
10. jún 2011

@ivusik33 len či budem vedieť spolupracovať pri tom strese ...

sissika
10. jún 2011

@janina7911 pondelok máš cisársky, alebo to len ideš do nemocnice?