Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@fleuerette chudatko malinke, dufam, ze to je uz lepsie..
no, začínam stresovať z toho pôrodu ☹
Ja mám síce odsávačku, ale kupovala som ju až po pôrode, lebo v klekárni mi poradila, že tak to robia mamičky... najskôr si to vyskúšajú v nemocnici, alebo ju vôbec nepotrebujú... ja som kupovala avant, ale bola drahá a nie je bohvieaká. Kamoška si pred pár mesiacmi kúpila cez internet elektrickú a len za 30eur a je s ňou spokojná.
Ináč ja nechápem niektorých dr. čo k nim chodíte. Mne sono robila takmer vždy, aspoň na chvíľočku skontrolovala polohu, či má vyvinuté orgány a všetko čo má mať na ten týždeň, v poslednej dobe robila aj prietoky a od 36 tt chodím do nemocnice a tam sa vždy robí záznam, prietoky.... bez toho sa k primárovi do ordinácie ani nechodí.
a chcela som sa opýtať báb druhorodičiek, čo je na tom pravdy, že sťahovanie maternice po druhom pôrode je dosť bolestivé 😖 😕 spomínala nám to na príprave, že dávajú na to aj lieky, minule som začula od jednej čo teraz rodila, že to dosť bolelo... nemáte nejaké info???
Mňa bolelo sťahovanie aj pri prvom, ale myslela som si, že je to preto že to bola sekcia a je daň za to, že som nemala kontrakcie 😝
A čo sa toho jedla týka, tak ja min. 1x denne zvraciam - je to z pálenia záhy, lebo mňa páli zo všetkého, ale až tak že musím zvracať. Nemôžem jesť žiadne pečivo, nič vyprážané.. takže ja už neviem čo by som jedla.
@bubu84 Ďakujem za povzbudenie. 🙂 Ani si neviem predstaviť, že zachvíľu uvidím svoju dcérku a bude tu už navždy s nami. Ešte mi nakoniec to vlniace sa bruško bude aj chýbať. 😀
sissika, neboj zvládneš to... ja som si vždy hovorila, že denne rodí tisícky žien a zvládajú to, tak čo som ja horšia ?? Dôležité je nestresovať a spolupracovať a hlavne myslieť na drobca 🙂))
@janina7911 😀 ,hlavne nerob pri tom moc prudké pohyby
@ajjkas neboj či budú taký vtipný aj pri pôrode 😉
@janina7911 určite bude chýbať to bruško 🙂) ja som tú moju veľakrát chcela napchať naspäť a užiť si tú pohodu, ale tento spätný chod sa už nedá vykonať 🙂 tak si uži posledný víkend, lebo život sa zmení o 360 stupňov ako hovorí môj drahý 😀
@janina7911 pri prvom tehu veru aj mne bruško chýbalo...celý čas som pri kontrakciách myslela na to,že za chvíľu sa končí jedna etapa môjho a Jakubovho života 😉 .Zato tentokrát som ,vytrápená, dosť a budem rada,keď sa bruško konečne premení na moju princeznu 😀
@kaara1980 😀 Že prudké pohyby, Ty si mi nejaká srandistka. 😀 Brucho mám už také, že manžel druhý deň vymýšľa, že keď už ideme na tú balónovú fiestu, že aký reklamný slogan mi naň namaľuje, aby som tam zapadla. 😀 Takže o tom, že sa tam budem nejak extra preťažovať, vôbec neuvažujem. Mňa aj tak prvé, čo napadlo, že kde sa tam dá najesť, napiť a hlavne, KDE JE TAM WC. 😀
@janina7911 😀 hahaha,si ako ja...hlavne nech je záchod na blízku
@janina7911 pondelok máš cisársky, alebo to len ideš do nemocnice?

@janina7911 tak uz to budes mat za sebou a budes mat malicku uz pri sebe, uz vacsina dievcat ako pozeram ma uz po... drzime palce nech vsetko dobre dopadne... 😉