Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@janina7911 😀 ja nad tým tiež tak rozmýšľam.Po Kubkovi mi to hemženie v brušku veru chýbalo 😉 .Ale ak malá bude taká aktivistka aj naozaj,tak sa mám po chlebe.Dnes v noci o druhej začala tak vyvádzať,že som bola hneď vyspatá.A teraz spinka 😀 Či?Tak nie,zas sa hmýri
@janina7911 normálne som najviac zvedavá na tvoje miminko 😉 .Hlavne na váhu 😕
@monitas84 sestry by si aj ku mne mohla poslať 😀 .A neboj nič,všetky sme v podstate v tom,že budeme rodiť normálne,ale človek nikdy nevie a keď sa niečo zvrtne,tak radšej,nech urobia akútnu sekciu ako ohroziť dieťa či matku
@kukujka ja som chcela prekvapko, inak chceli vsetci strasne vediet, co to bude. No a raz som uz mala aj plan, ze ked chcu vsetci vediet, nech mi to dr. napise na papier, dam vsetkym tento papierik a nech to vedia. ale dr mi povedal, ze takto sa nedohodneme, ze aby ostatni vedeli a mamina nie, ze budu vsetci pekne cakat spolu so mnou. Ale tak nie je to ziadna sranda, vzdy ked som nieco nakupovala, tak som musela rozmyslat, toto musi pasovat pre chlapceka aj pre dievcatko. Raz sa mi dokonca podarilo kupit take Body, vsak boli zelene, zlto ale nadpis "Power Girl" si vsimla az moja sestra. Potom som raz tiez kupila supravku a tam, ze "My Car", tak teraz to bude sranda. A mena som teda museli vybrat tiez dve.
@lucia1981 Ahoj, samozrejme, že to zvládneš. Hoci ani ja nemám veľmi rada rodinné oslavy a stretnutia. Halvne, keď každí začne otravovať, kedy to už bude, máš veľké brucho ako keby si čakala dvojičky, kedy máš termín atd. Rozčulujú ma tie otázky. 😠 Mysli na to, že si dáš nejaké dobroty. 😉 Predvedieš sa s bruškom, naješ sa a šup domov. 🙂
no mená, to bola ďalšia dilema. Pre dievčatko sa mi páčia asi všetky mená, toľko by ich bolo, ale asi to bude Amélia. A pre chlapca sa mi páčia len dve mená, a to rýdzo slovenské, Marek a Tomáš. Tak uvidíme.
@lucia1981 No to je veru škoda, ja som chcela veľmi baldachýn, lebo sa mi to neopísateľne vždy páčilo. Manžel mi už navrhoval aj, že by sme neskôr kúpili druhý, v zelenej farbe pre zmenu. 🙂 Len keby to nebolo také drahé! Ale nevadí, že ho nebudeš mať, hlavne nech máš zdravého drobčeka, na baldachýn pri ňom aj zabudneš. 🙂
@kaara1980 Ahoj, máš pravdu aj keď sekciu, len nech je všetko v poriadku. 🙂 Jaj a moje sestry by si možno aj vyhodila z domu. 😀 Sú neuveriteľne pedantné, sú schopné upratovať aj dva dni, aby všetko bolo bez chybičky!
Možno by Ti ešte aj vynadali, prečo to máš tak a nie takto, a ako môžeš mať tu prach atd. Zábava tie dve herečky! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@9lea Ahoj, hlavne si meno vyber sama. Nenechaj sa ovplyvňovať ostatnými. U nás by to každí rád riešil. Sú veľmi zvedaví ako sa náš malý bude volať, no to ostane pre nich prekvapenie. Nebudem počúvať a prečo také, nám sa ľúbia tieto mená atd. Každému sa iné páči, to je normálne. 🙂
Pridávam sa🙂 Ja mam termín dnes a zatial nič☹( som zvedava či ešte dnes nastane nejaky zlom.
Bola som v pondelok ale doktor sa nevyjadril k vyvolavačke, len maobjednal na dalšiu poradnu na 15eho juna....lebo že to nevyzera na porod, kvoli nezrelym porodnym cestám :-/
@janina7911 kurnik, aj my sme mali v 30 týždni 3640, ale nikto mi nepovedal, že to je veľa, že normálka a odvtedy som o váhe nepočula nič... Ja mám pocit, že bude malé bábo, lebo nemám nejaké veľké brucho, tak si ma teraz vyľakala.... 🙂

@monitas84 prajem Ti teda príjemný deň, nech Vám to maľovanie a upratovanie rýchlo ubehne, Ti aj závidím ten baldachýn, my ho mať nemôžeme na postieľke lebo ako som už písala sme v podkroví a tam by sa nám to nijako nezmestilo.... ☹