Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
@zufzufmeister to bude riadne veľké bábo, ja som zajtra v 39. týždni a malý má 3100 g
@kaara1980 Ja som tiež hroooooooooozne zvedavá, či to fakt bude taký valibuk, jak nám každý hovorí. 🙂 No nič, tak budeme všetci hromadne posilovať. 😀
jáááj, nech je už nedeľa takýto čas, to už možno budem po, aspoň dúfam ...
@zufzufmeister Veď keď pôjdeš ešte na USG, tak sa skús pýtať na váhu. 🙂 Ale podľa mňa, keby videl lekár na USG, že je to nejaké veľké bábo, tak by Ti to hádam povedal. Keď je ticho, tak ste asi v norme. Veľkosť bruška nie je moc smerodajná na veľkosť miminka, záleží, kde si urobilo miesto a jak sa uložilo. Ja boky napr. nemám, len vpredu taký veľký medicimbal. 😀
@kukujka Gratulujem k dcérke, je nádherná, tak nech ste obe zdravé a v poriadku. 🙂 A tie vlásky má bombové. 😉
@sissika ja som sa pomýlila 1640 🙂 tak ako janina písala... ale mne sa to zdalo v norme, ani lekár nič nehovoril.... bože, som sa dobre sekla 🙂 no to by som kľudná už nebola keby malo 3640 🙂
@zufzufmeister ja tiez nie som kludna z vahy, v 30tt mal 1840g a teraz ma vraj uz dost cez 4kg, v pondelok ho budu merat a uvidi sa co dalej, lebo ja sa este vobec neotvaram, moj priatel mal pri narodeni 4800g a 58 cm, tak dufam, ze nebude az taky, lebo na to sa naozaj necitim 😖
Ahojte dievčence 😀 😀 😀 . No náš Matejko začal grckať. Bože to je strašné keď mu ide mliečko ústami aj nosom ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Boli sme u dr. tá nám zmenila mliečko na Nutrilon proti grckaniu tak sa to zlepšilo. Bože ako sa človek o toho drobca bojí aby sa mu niečo nestalo 😅 😅 😅 😅 😅 . V pondelok ideme na preváženie a ak nepriberie ideme ležať na detské, tak sa modlím aby pribral. Ale zatiaľ našťastie negrcká 😨 😨 😨 😨 😨 .
@lencita juj, teda, no tak to bol riadny valibuk 🙂 ja už ani neviem, nechodím už na sono, iba na sono, ale robí iba prietoky a keď som sa spýtala na váhu, povedala, že to nie je klasické sono, ale iba prietoky sa skúmajú a celé to trvalo asi dve minúty... tak neviem.... no už sa asi nechám prekvapiť, dúfam, že nebudem v TN ako rekordmanka 🙂
@nenullienka myslíš, že schudol????
@zufzufmeister nemyslím, že to by bol taký veľký, ja som mala v 33. týždni 2,2 kg
@nenullienka moja zase malo papka na vazenie ideme v pondelok tak som zvedava uz teraz je schudnuta lebo v nemocnici 3 dni nejedla kym som nemala mlieko
@sissika to otvaranie je najhorsie, mna pri prvom tyzden napichavali, lebo som sa vobec neotvarala a prenasala som ho 2 tyzdne, tak som tajne dufala, kedze som od 7 mesiaca otvorena na 1 prst, lebo mi mala tlacila na branicku, ze to pojdete tentoraz rychlejsie a hlavne pred terminom,lebo je aktvivnejsia a princezne je tak dobre u mna ako aj synovi...aspon to tak zatial vyzera
@zufzufmeister aj ty budes rodit v trencine?
@janina7911 neboj nič,ja aká malá som sa narodila a aký ,kus, je zo mňa 😀

@kukujka ja som zas počula, že na to zaberá Rosalgin, vraj v tom namočiť vložku a dať na ranu ... vyskúšané nemám ...