Termín pôrodu v júni 2011
Kto sa pridá???
Juuuj baby, uz som to par dni nebola a vy tooooolko ste popisali....
@janina7911 Drzim palce na pondelok. Neboj, Dr. je dobra, vsetko dobre dopadne 😉
@nenulienka Kolko grcka? Zda sa ti, ze vsetko co spapa?
@kukujka To je predsa normalne, ze v nemocnici schudne. Moja schudla 250 g. Ja ju zatial nevazim. Pekne papa a zda sa mi byt spokojna. Ked chce viac, tak ju kojim dalej alebo z druheho prsnika. Na to vazenie ides preventivne z vlastnej vole, alebo ta objednala lekarka?
ahojte baby tak už to máme za sebou, Marko sa nám narodil 7.6. o 10:50 s váhou 3570g a 51cm, už sme doma a máme sa dobre
@andrejecka Gratulujem a prajem vela zdravicka... 😉
@andrejecka Blahoželám k narodeniu synčeka a prajem mu hlavne veľa zdravíčka ... 🙂 PS: Malý mal krásne miery - také akurát na chlapčeka ...
@andrejecka gratulujem a želám všetko len to najlepšie 😉
@andrejecka blahoželám a želám drobčekovi veľa zdravíčka, šťastíčka a aby Vám robil len a len radosť.... 🙂
.... tak dnešná oslava dopadla celkom dobre, najprv som mala chuť z tade újsť ale potom sme sa tam nakoniec cítili veľmi dobre a riadne som sa prejedla takže sa ledva gúľam.... 😀
@andrea1977 nie, v štiavnici...
@sisi0211 Dík za povzbudenie. 🙂 Podľa toho, čo píšeš, tak aj vy sa pekne doma držíte, tak nech vám to trvá aj naďalej. 😉
@andrejecka Blahoželám a prajem hlavne veľa veľa zdravia. 🙂
@kaara1980 Naša sa možno jak sloník narodí a potom z nej bude modelka. 😀 Som zisťovala, kto sa aký v rodine narodil a teda absolútne netuším, po kom to bude malý zápasník. Ja som síce bola buchta, ale mňa vykŕmili až neskôr po narodení. 😀
@andrejecka gratulujem a prajem veľa veľa zdravíčka 🙂
@andrejecka Gratuľujem a prajem veľa mliečka a zdravia 🙂
@andrejecka gratulujeeeeem k drobcekovi
@andrejecka Gratulujem a prajem veľa, veľa zdravia.
.... ahojte! peknú nedeľu prajem všetkým... 🙂 ja som mala zase celú noc bolesti a už som si myslela, že je to tu, ale nad ránom to prestalo 😖 takže som unavená, nevyspatá a mrzutá.... 😠
@andrejecka ahoj,gratulujem,držte sa a hlavne vela zdravíčka 🙂
@ajjkas ahoj! no to teda mám, pri prvom som ani nevedela že som tehotná, v piatok som bola v poradni, všetko je vraj v poriadku, neotváram sa, prietoky sú dobré ale doktor hovoril, že v mojom prípade je to všetko asi o psychike, keďže prežívam dosť ťažké obdobie a tie tehotenské hormóny sa u mňa vraj asi takto prejavujú, už aj mm je z toho nešťastný, keď vidí že ledva chodím, v noci nespím, už by som najradšej išla rodiť... ☹
@andrejecka gratulujem,vela zdravíčka prajem
@janina7911 keď sa narodí ešte schudne.Našťastie to aký sa kto narodí ,neovplyvňuje ako bude vyzerať čo i len o 5 rokov.
Ahojte, tak ja som dnes mala tiež takú noc, každú hodinu som bola hore a musela som na wc a strašne ma smädí, ja som len za noc vypila liter alebo viac vody, to už je hrozne. Idem na wc a vypijem pohár vody. Ale aká som opuchnutá, prsty už nezovriem v päsť a do tváre som ako by ma včely poštipali.
môžem sa ešte niečo opýtať, ak chcem dať také meno, ktoré nie je u nás v kalendári, musí sa to dopredu nejako nahlasovať na matrike, či sa to rieši až potom.

dieučatá poradte mi,je to normálne ,mam tlaky ako do predu tak aj do konecnika ,neviem riadne ani chodit,to sa otvaram?vsak som len 38týždni:(? 😨